Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 526
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Велико Търново
Днес, дойде сака от Жатецкии...много е хубав.
И нашият дойде днес. Действително е много хубав. Впечатли ме скритото дъно. 😊

# 2 026
  • София/Търново
Някой пита за виното. Има го в Била. Заредили са Simple Smile

# 2 027
Аз май ще играя за бънджи скока Dizzy Face обаче мога ли да си въвеждам кодове равни другата седмица, и когато съм "готова" с топките да играя? Нещо не се ориентирах

# 2 028
Не, май изчезват - на мен ми бяха останали 5 точки предната седмица и вече ги няма. Събери опаковките и ги въведи наведнъж. Освен това, ще трябва да пресипеш чипса в нещо, защото се предават.

# 2 029
В чиото моите 10 точки стоят от миналата седмица. Не са нулирани. Айде бе Станимире, къде си???? Дайте нещо да направим да върнем талисмана на групата....

# 2 030
Интересно, тогава защо са изтрили моите... А и при моите награди не пише да съм спечелила нещо, а иначе имах имейл, че съм одобрена за награда и всичко беше наред.

# 2 031
Лошото е,че детето ги въведе
Ще помисля. Но аз сега съм ги въвела,а наградите са от понеделник? Прецаках ли се

# 2 032
Вече може да се качва бележка в Нестле, сега пък имам проблем с кода на Чио, грешен бил кода. Втората буква от кода голямо И ли е, или малко Ел?  И двата варинта пробвах, но пак ми дава, че е грешен.
Скрит текст:
Като ви отговорят споделете, че и моите са със същото Simple Smile
И ми припомнихте, че имам 2 сака от Хайнекен 0,00 - някой спечелил да го е получил?

# 2 033
Щом се запазват точките, няма проблем. При мен изглежда е станал някакъв бъг, но тези пет точки не ми трябват за нищо, така че ми е все едно.

# 2 034
Ето как ми изглежда след спечелената игра

# 2 035
Но ти се прехвърлят,така ли?
А играта каква е

# 2 036
  • Някъде там, ела и провери...
Вече може да се качва бележка в Нестле, сега пък имам проблем с кода на Чио, грешен бил кода. Втората буква от кода голямо И ли е, или малко Ел?  И двата варинта пробвах, но пак ми дава, че е грешен.
Скрит текст:
Като ви отговорят споделете, че и моите са със същото Simple Smile
И ми припомнихте, че имам 2 сака от Хайнекен 0,00 - някой спечелил да го е получил?

И аз очаквам, но получих само отговор, че тази седмица ще се свързват с печелившите,но с мен никой не се е свързал още 🤔

# 2 037
Видях се в списъка на Нова Бразилия - с чашка, но не съм известена никак засега Simple Smile

Една игра: LUNCHBOX GIVEAWAY

https://www.lunchbox.eu/bg/lunchbox-giveaways/?utm_source=Lunchb … mc_eid=f9cb26f72b

# 2 038
Не съм срещала тази игра да е споделена до момента:

https://www.predavametraditsiata.com/?utm_source=facebook&ut … LBVVUDlqHIkYZXRLw

# 2 039
В чиото моите 10 точки стоят от миналата седмица. Не са нулирани. Айде бе Станимире, къде си???? Дайте нещо да направим да върнем талисмана на групата....
Да и аз съм за , но може би пак ще се чуят приказки колко сме мързеливи и не сме ли можели да си търсим игрите сами. Да , можем да си ги намерим , просто бихме желали Станимир да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт