Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 031
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 240
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте,
Минах днес през Била и викам да купя паста за зъби Colgate. https://www.colgatepromo.bg/
Сега голяма сага стана ,не мога да регистрирам касовата бележка.
По примера даден от тях се пишат буквити BMLF****** и шест цифрения номер.Пробвам и не ми дава да пиша букви,копирам и поставям изписва, че трябва 10 цифрен номер.Та някой знае ли къде е този номер на касовата бележка?
Благодаря Ви предварително.

Не сподели дали си успяла да регистрираш касовата бележка. Днес пазарувах в Била и виждам че този код -BMLF******, не е номера на касовата бележка, а всъщност показва номера на магазина на Била.

# 241
  • София
Някой качвал ли е снимка на касова бележка в Либрес? Опитах да кача, но постоянно ми дава, че има проблем и да избера друга снимка. Изрязах я, но пак не става.

# 242
Някой знае ли къде ще обявяват печвлившите от ДСК?

# 243
Днес най-накрая си взех Емечо (спечелен на 22.09). Лео експрес ме разиграват три дена - ангажирам човек да чака вкъщи цял ден (аз съм на работа) и не идва куриер.  Накрая помолих да го оставят в офис и да го взема от там (доста далече ми идва) и днес в обедната почивка излязох да го взема. Видях още 4-5 мечета в офиса,  неголям град сме.

Още чакам ваучера за Озон , спечелен от първото теглене на Чупата.

Успех на всички в днешните тегления.

# 244
Аз също не успявам да регистрирам бележка на Била за играта на колгейт.Просто няма такъв 10 цифрен код който да може да се регистрира.

# 245
Здравейте,
Минах днес през Била и викам да купя паста за зъби Colgate. https://www.colgatepromo.bg/
Сега голяма сага стана ,не мога да регистрирам касовата бележка.
По примера даден от тях се пишат буквити BMLF****** и шест цифрения номер.Пробвам и не ми дава да пиша букви,копирам и поставям изписва, че трябва 10 цифрен номер.Та някой знае ли къде е този номер на касовата бележка?
Благодаря Ви предварително.

Не сподели дали си успяла да регистрираш касовата бележка. Днес пазарувах в Била и виждам че този код -BMLF******, не е номера на касовата бележка, а всъщност показва номера на магазина на Била.

Чакам да ми отговорят от Колгейт какво точно да регистрирам.

# 246
Чупата излязоха.с худи съм

# 247
  • Тук и там
На Чупа има нови печеливши Simple Smile

# 248
Ей голям карък ме гони.В Чучата гледам има хора печелят по 2 награди,а аз с 4 бележки ни една.

# 249
# 250
Аз като никога да се пробвам за колонка на КК вчера, но нищо...ама те май са малко...та шансът е малък.

# 251
Аз изгърмях един куп кодове за тротинетката, която така или иначе хич не  искам, но... ей така за шанса. Не, че я спечелих де... Joy

# 252
Печелившите от анкетата на Озон кога се очаква да бъдат обявени?

# 253
И аз се пробвах няколко пъти за колонка, но уви, там и трудно ще се печели.
То пък, Защото тротинетка ще се печели ей така 😂😂😂😂 И там шанса е малък, но предната седмица доколкото видях, нямаше чак толкова закупени билети и пак шанса е много малък, сигурно защото я искам не ме теглят..
Мрън мрън мрън 🤪🙄

# 254
  • Тук и там
Ей голям карък ме гони.В Чучата гледам има хора печелят по 2 награди,а аз с 4 бележки ни една.
Че и някой с по 4, семейна игра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт