Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 962
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 645
Някой има ли излишен код за емаг, много ми е нужен, за да намаля една играчка за детето.

# 646
Някой има ли излишен код за емаг, много ми е нужен, за да намаля една играчка за детето.
Имам 5 лв - изтича днес.

# 647
Имам 5 лв - изтича днес.

Ако може, ще съм благодарна!

Нали пише, че може да се комбинира, та ако някой друг също има, бих го приела.

# 648
Подарявам ваучер за 15лв от емаг за покупка на таблети предлагани от Емаг.

От акцията за върнати стари уреди е ваучера.

# 649
# 650
  • пловдив
Може ли линк за играта на Нутела

# 651
  • Дупница
Здравейте, за първи път се включвам. Следя ву от ден-два. Това лято спечелих две кърпи от Бургаско, хареса ми, реших, че искам да печеля още и сега търся варианти 😀
Исках да ви попитам някой играе ли в supernagradi, пише, че точките им лесно и бързо се събират, но бих се радвала, ако някой сподели мнение 🙂
Точките се събират много бързо,но досега никога на никого не са платили.2години ме залъгваха и накрая пак не ми платиха.

# 652
Здравейте, за първи път се включвам. Следя ву от ден-два. Това лято спечелих две кърпи от Бургаско, хареса ми, реших, че искам да печеля още и сега търся варианти 😀
Исках да ви попитам някой играе ли в supernagradi, пише, че точките им лесно и бързо се събират, но бих се радвала, ако някой сподели мнение 🙂
Точките се събират много бързо,но досега никога на никого не са платили.2години ме залъгваха и накрая пак не ми платиха.

Много благодаря! Ще търся нещо друго 🙂

# 653
  • София
Може ли линк за играта на Нутела
Заповядай
https://www.nutella.com/bg/bg/

# 654
  • Plovdiv, Bulgaria
Печеля дневна награда от Либрес,само не знам какво да я правя?
И аз така
Аз заради нея купих превръзки, макар че не ги харесвам много..и ме няма. Така ми харесва тоя планер Heart Eyes

# 655
  • София
Печеля дневна награда от Либрес,само не знам какво да я правя?

И аз така

Честито за наградите! Аз пък точно на планер се надявам, понеже супер много ме кефи. Бележките, които не са печеливши в даден ден, дали участват и в следващите тегления?

# 656
# 657
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Тази игра на Либрес съм пропуснала.Може ли линк?Обожавам планери и ще се пробвам веднъж.

# 658
# 659
  • София
https://subscribe.scarletbeauty.bg/scarlet-beauty-bulgaria

Козметични награди при абонамент

Общи условия

Активация на акаунт