Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 142 305
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 45
Има печеливши от играта на Делта планет мол Варна за колелетата. Няма ме естествено.
Къде ги гледате?

# 46
  • София
Пристигна наградата, от играта на радио Z-rock. За втори път печеля от тях, даже наградата е същата. 😁 Не знам защо си мислех, че играя за друго...

Чудна награда! На мен ми трябва нова мишка. Ако разменяш, пиши.

# 47
имам х2 1000MB от теленор, подарявам ги на:
1) първия, който ми пише лично съобщение с телефонен номер точно в 12:00 днес - подарени
2) първия, който ми пише лично съобщение с телефонен номер точно в 12:30 днес - подарени

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 12:39 от Стефан Стефанов

# 48
В сайта им има банер. Като цъкнете излизат правилатя и най долу има 3 картинки с прчелившите

Има печеливши от играта на Делта планет мол Варна за колелетата. Няма ме естествено.
Къде ги гледате?

# 49
  • Пловдив
Някой случайно да има код за отстъпка за Технополис (харесала съм един монитор)?
В замяна мога да предложа код за Уча.се от Теленор

# 50
Късметлийски месец на всички.
След дълъг застой без късмет,днес в 11,48 си имаме вече Емечо.

# 51
  • София
70 лв. отстъпка на смарт прахосмукачка XIAOMI Mi Robo Vacuum Mop Pro 💃
От петъчното късметче на Теленор.
Подарявам. До 06.10 е.
Надявах се на МВ, ама не уцелих.

# 52
Веднъж в една игра участничка спореше, че не е била тагната и уведомена за награда. Отговориха й, че трябвало да си следи участията. За мен не са прави. Винаги можеш да се свържеш с печелившия. Майка ми си води дълги списъци къде участва, влиза в деня на тегленето да провери (често не теглят в посочения ден) и това й отнема доста време. Аз не го правя. Рекламните агенции често карат през пръсти когато провеждат игри, но понякога има начин да им се натрие носа - трябва да се пише директно на фирмата, която представляват.

# 53
  • София
На никого не му коства нищо да изпрати по едно ЛС на победителите,та нали все пак организират игрите,за да зарадват хората,а не да се създава напрежение!?
Желая Ви много награди този месец,има за всички 😊👌🍀
У дома се надяваме за тротинетката на КК,за да водим детето на училище и да се кефят с баща му 👪

# 54
  • Някъде там, ела и провери...
Здравейте, да се похваля с двоен билет за кино съм от Naos. Една, мила дама се обади рано сутринта да ме информира. Определено добро начало на месеца. Късмет на всички ! 🍀💛

# 55
София мел днес ли трябва да теглят?

# 56
Не на 4 октомври и до 3 работни дена пише, че ще обявят печелившите.

# 57
  • София
Здравейте, да се похваля с двоен билет за кино съм от Naos. Една, мила дама се обади рано сутринта да ме информира. Определено добро начало на месеца. Късмет на всички ! 🍀💛
Честито! Много интересно, че в тази игра дъщеря ми можеше да участва (не спечели), а през моя профил нямаше игра.

Нинката, да не би да не си харесала страницата и затова да не могат да те тагнат?

# 58
Харесана е и това проверих Simple Smile
Честито! Много интересно, че в тази игра дъщеря ми можеше да участва (не спечели), а през моя профил нямаше игра.

Нинката, да не би да не си харесала страницата и затова да не могат да те тагнат?

# 59
  • Сливен
Ето какво представлява наградата от Узо Паралия.:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Аз откакто започнах да играя игри във Фейсбук,съм си направила настройките да ме отбелязват.Но в началото не играех много-много,сега започнах по-активно.

Общи условия

Активация на акаунт