Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 985
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 210
Слушалки пусна.

# 211
  • Вестерос
Мерси за новата тема, късно влизам.
Нищо от никъде септември за мен. Дано октомври е късметлийски.

# 212
В играта на Fibella Wave има да дава още 1 награда до 00ч. Ако някой иска може да си пробва късмета 😀   

Успех 🍀
А къде виждате колко награди остават за деня

# 213
  • София
Ей, този Емечо ми стопи нервите-  не го печеля и това е! Пробвах следобяд, пробвах през нощта пробвах и рано сутрин. Мрън

# 214
Във Фибела съм вече с 43 кода, имам още 2 и не пуска и това си е. Само да не пусне и голяма награда... 🤣🤣🤣

# 215
Аз когато промърморих за Емечото и още на същия ден го спечелих!
Успех днес в тегленето на София Мел!

# 216
  • Пловдив
Дано да имаме успех днес със София мел и Кока-кола! Само тях чакам, много ми е скучно откъм игри. За септември спечелих Емечо и суитчър от КК, когато започна да пуска на всички. Като гледам игрите,  май октомври ще ми е още по-слаб. Ще се включа в играта на Маги, но с толкова малко награди, не се надявам.

# 217
  • София
Аз когато промърморих за Емечото и още на същия ден го спечелих!
Успех днес в тегленето на София Мел!
Точно така стана ! Благодаря- в 9.27 го спечелих!

# 218
# 219
И Кауфланд първо теглене днес. Там ще са много участията, та не се надявам особено.

# 220
И Кауфланд първо теглене днес. Там ще са много участията, та не се надявам особено.
Забравих да си регистрирам кодовете. Joy
Успех на вас!
Емечо го спечелих много трудно, имам регистрирани 16 бележки. Да не казвам колко хартия имам, купувах и големи опаковки на по-ниска цена. Сега го чакам, малката ще се побърка от кеф с такъв голям мечок. Stuck Out Tongue Winking Eye
Милка да свършва, че все имам някакъв остатък от точки и се подлъгвам да купувам. А там никога не ме теглят.
Успешна и слънчева седмица! Nature Sunny

# 221
# 222
Скрит текст:
Днес гледах реклама на новата игра на Ferrero rocher. Не намирам правилата.

# 223
# 224
При мен не се отваря, пише грешка. Така или иначе, никога не печеля от техните игри.

Общи условия

Активация на акаунт