Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 022
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 375
В Емека май ще се окажат нещата с час , а не с късмет. На 3тата ми братовчедка детето много искало Емечо и ми праща почти всеки ден номера на касови бележки. Сега регистрирах ту на часа ту на както дойде и нищо.  А ето как даде сега тази вечер- 3 Емечо - 23.48ч , 23.54ч , 23.55ч. Точно на минутата даде , не ми се вярва да е на късмет това. И така като погледне от страни човек всеки ден измислят нещо различно , един ден до 12ч има само 2 Емечо , а до 17ч са дадени всички , друг ден до 11ч са дадени 12 Емечо , остават 4 и ги дава след 22ч. Друг ден пък до 15ч има само 1 Емечо. Много странен алгоритъм, 3 награди в рамките на 6-7 минути . Ако залагах аз алгоритъма ( т.е часовете ) щях да разпределя наградите равномерно,  не цял ден да не дава и накрая в 23.45ч да реши да даде всичко.

*Лично мое мнение!
А къде ги следите кога са дадени и колко?

Междудругото дойдох да се похваля за този месец с 1ва награда. Получих имейл от Walmark, че съм спечелила овлажнител за бюро. Имах 2 регистрации, не бях сигурна с коя бележка съм спечелила, но пратих последната. По принцип се надявах на електрически скутер, но пак се радвам, че не е нищо 😁

# 376
В Емека май ще се окажат нещата с час , а не с късмет. На 3тата ми братовчедка детето много искало Емечо и ми праща почти всеки ден номера на касови бележки. Сега регистрирах ту на часа ту на както дойде и нищо.  А ето как даде сега тази вечер- 3 Емечо - 23.48ч , 23.54ч , 23.55ч. Точно на минутата даде , не ми се вярва да е на късмет това. И така като погледне от страни човек всеки ден измислят нещо различно , един ден до 12ч има само 2 Емечо , а до 17ч са дадени всички , друг ден до 11ч са дадени 12 Емечо , остават 4 и ги дава след 22ч. Друг ден пък до 15ч има само 1 Емечо. Много странен алгоритъм, 3 награди в рамките на 6-7 минути . Ако залагах аз алгоритъма ( т.е часовете ) щях да разпределя наградите равномерно,  не цял ден да не дава и накрая в 23.45ч да реши да даде всичко.

*Лично мое мнение!

Всеки ден дава 16. До сега са дадени 584. Остават 416. Виждам ги като отворя сайта и натисна на 3те точки отгоре в дясно и отида на "Намиране в страницата " - пиша XXX и ми показва колко са дадени.

# 377
Играта с “лекарства” е на хранителни добавки всъщност. В момента само за Валмарк се сещам. Върви и реклама по тв.

# 378
Някой има ли проблем със сайта на Фереро? От вчера опитвам да се регистрирам и не мога…

# 379
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз току що качих една бележка на Ферерото.Пише очаква одобрение.

# 380
Някой има ли проблем със сайта на Фереро? От вчера опитвам да се регистрирам и не мога…

Ако си с Айфон няма да можеш.

# 381

Е к'ва е тая дискриминация?!

# 382
Е това е голяма простотия.. недообмислени неща правят тея организатори ..

# 383
Аз и от моя самсунг не се отваря играта
Е това е голяма простотия.. недообмислени неща правят тея организатори ..

# 384
Аз го намирам за много смешно.Една от наградите им е Айпад,но сайта им неработи  с IOS.

# 385
  • Тук и там

*Лично мое мнение!

Всеки ден дава 16. До сега са дадени 584. Остават 416. Виждам ги като отворя сайта и натисна на 3те точки отгоре в дясно и отида на "Намиране в страницата " - пиша XXX и ми показва колко са дадени.
   Може ли да обясниш по-подробно, нещо не успявам.

# 386
  • Пловдив
За играта на КК в кварталните магазинчета пише, че ще обявят спечелилите минихладилник на 7.10.
Участвам десетки пъти аз, но след като имам вече 7 чанти и един грил, хич не се и надявам. ...не, че няма да ми дойде тъкмо на мястото на новоремонтирания балкон хладилничето - тъкмо за кенчетата, че да не се разхождам до кухнята Joy

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 10:32 от sweet_maniche

# 387
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моята бележка на Ферерото е вече одобрена.Бързи са.

# 388
Някой от София ако е спечелил грилче от кока кола от играта със среч картите и не му трябва имам доста неща за размяна.
Тези от софия мел до последно ще ни изтормозят да чакаме ей не можаха да публикуват навреме печелившите..

# 389
  • Пловдив
AniMM, от Пловдив съм аз Simple Smile Грилът дори не е отворен още - аз за чанти играх Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт