Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 940
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 435
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На пръв поглед ме няма в София Мел.....Така се надявах поне на брашно , че в последно време доста често меся , но уви.

# 436
  • Сливен
Списъка наистина се промени-моят мъж е с карта 100лв.Не мога да повярвам....

# 437
Майка ми печели хлебопекарна от София Мел.

# 438
  • Сф
Нищо и за мен, радвам се за спечелилите!

# 439
  • Пловдив
Аз съм със стек брашно от София Мел Simple Smile
Хич не се и надявах. Сега, преглеждайки списъците - масово са регистрирани роднини до 9 коляно като гледам Rolling Eyes

# 440
Йеее, мъжът ми печели карта. Не помни дали е дал домашният или служебния адрес, но не вярвам да е проблем.

# 441
  • плевен
Здравейте, момичета-закупих  паста за зъби Colgate  за промоцията ,регистрирвам номера който искат и ми пише тазе бележка е вече регистрирана!Закупих и тоал.хартие Емека за тяхната игра и номерът на бележката е същият BMLF000702. Сигурно всички касови бележки от тази Била са с този номер .Кой номер регистрирате

# 442
И аз съм със стек брашно.
Честито и на останалите, доста познати имена видях. Simple Smile

За Емечо пробвах преди малко, пак не можах да се вредя. Grinning

Но пък пуснах по едно участие в Маги и Мура, въпреки че шансовете там са минимални.

# 443
  • София
И пак има повтарящи имена.

# 444
Честито на спечелилите!
Аз съм от каръците. Поне едно брашно да бях закачила, щях да си го меся и на ръка Satisfied но здраве да е.

Има доста имена от моя малък забутан провинциален град. Странно ми е, но явно хората не само играят, ами и късмет имат.

# 445
Активни игри през Октомври:

Милка
Емека

Ще бъдат обновени скоро...

# 446
И мен ме няма в София мел, нито мъжа ми, нито сестра ми Simple Smile
И на мен ми стана смешно колко награди има и какви каръци сме.
Демотивира ме този списък - колко много хора вече играят и колко малко познати имена от темата видях. А в същото време в игрите с покупка непрекъснато увеличават сумите за участие.

# 447
И след обновяването на списъка пак ме няма ..

# 448
  • Пловдив
Мъж ми и баща ми са със стек брашно. Колежката, на която казах за играта и се регистрира, също стек. Много е щастлива Simple Smile

# 449
И мен ме няма. 🥺
Честито на печелившите! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт