Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 944
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 450
Няма ме в София мел, надявам се да допълнят отново 😂

# 451
писна ми от тая фибела...разменям 3 кода от млеката за 3 кода на кока-кола, ако някой иска - да пише лично съобщение - вече разменени
иначе печеля стек брашно

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 13:10 от Стефан Стефанов

# 452
Няма ме в София мел,нито мен,нито мъжа ми, а други не съм регистрирала !Видях познато семейство, при което единия печели 100 лева,а другия хлебопекарна,ами да са живи и здрави, дай боже и на нас късмет!

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 19:00 от slan4ize_76

# 453
И мен ме няма , нито мм, нито сестрата .... жалко, но пък ще чакаме Милка, дано там се реваншираме Simple Smile

# 454
И нас с ММ ни няма в София Мел.
Участвам само в Милка, два пъти за Airfryer и това е за сега.
Даже снощи рових в коша за боклук у дома, защото мислех, че играта е свършила и хвърлих бележката..после се сетих, че още не е....
Аа, и в Емека имам 2-3 бележки регистрирани, но тази тоалетна хартия е много зле, повече не успях да се прежаля Grinning

# 455
  • Сф
На Фибела моментна ли е играта( наградите), че детето пие млеката и играе, снощи разбрах, мъж ми като чу ,че и тя..и се хвана за главата 😂

# 456
Аз пък не регистрирах ММ. Иначе очаквах да има регистрирани фамилии.
Не знам какво са обновили в списъка, а и аз не съм много наблюдателна, но една специфична фамилия веднага забелязах. Една и съща първа буква на име и еднаква фамилия, различен град и телефон. Егати съвпадението. Че и за хлебопекарна и за 100 лв.

# 457
Мама и ММ печелят по стек брашно от София Мел Simple Smile)))))) Аз много се надявах на хлебопекарна, но нищо. Другия път Simple Smile))))))

# 458
Мен също ме няма в София мел. Но пък колко много странни и рядко срещани фамилии прочетох!
Честито на печелившите!

# 459
На спечелилите от СофияМел честито, мен също ме няма.
В Милка участвам и за 3-те награди с по 2 участия. Дано поне там да имам късмет (А дано, ама надали.).

# 460
Със стек брашно съм и аз от София Мел.На нищо не се надявах,играя навсякъде където ми хареса,един вид ,,за спорта,,

От тези с редките фамилии Grinning

# 461
  • София
И аз печеля стек брашно (или поне си мисля, че съм аз), но нямам никакъв спомен дали съм си попълвала адреса. Надявам се да съм. Съвсем съм изкуфяла. Grin

# 462
  • София
И на с ММ ни няма в София мел, но здраве да е. Явно другаде ще ни е късметът. Grinning
Честито на спечелилите!

# 463
  • Велико Търново
Хайде и аз с брашно. Хлебопекарната все ми се изплъзва ...

# 464
МоЙто милото е със стекче брашно.😊

Общи условия

Активация на акаунт