Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 952
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 465
Прегледах списъците на София мел и ми направи и на мен впечатление съвпаденията. Как пък цели семейства са с награди,а за други нищо. Можеха малко по-равномерно да ги разпределят. Аз не съм регистрирала никой друг,нищо,че имам 3 телефона и можех да си правя и аз врътки. Но за мен е по-сладко като спечеля честно.
Хубавото е,че видях две познати имена. 😃 Не е съвсем нагласено,малко само.

# 466
Дали ще се свържат с нас или директно да чакаме наградите?

# 467
И мен ме няма, но за всеки случай прегледах 2 пъти списъка 😂😂😂 и пак не се видях.

# 468
  • софия
Печеля хлебопекарна от София мел. Сега видях, че и майка ми печели, еха!

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 13:48 от dilyanad

# 469
Със стек брашно съм да не повярва човек 😀😀В очакване на Милка сме,въпреки,че там не ме долюбват,мрън,мрън.Мислех,че за всички ще има поне брашно 🙄Честито на спечелилите!

# 470
Здравейте хора, честито на спечелилите.В софия мел регнах на майтап и приятеля ми и майка ми.Само той има късмет за стек брашно😸 На мен определено не ми върви последно време... тея от нестии продължават само да ме сийнват и явно няма да ми заменят ваучера😑

# 471
Здравейте, момичета-закупих  паста за зъби Colgate  за промоцията ,регистрирвам номера който искат и ми пише тазе бележка е вече регистрирана!Закупих и тоал.хартие Емека за тяхната игра и номерът на бележката е същият BMLF000702. Сигурно всички касови бележки от тази Била са с този номер .Кой номер регистрирате
Този номер, който те са дали за пример е номер на даден магазин Била и го има на всички касови бележки от същия магазин, ако някой е регистрирал преди това с него, друг няма да може естествено. Звънях им, писах им, за този казус обаче няма отговор.
Някой, ако има идея, моля да сподели, какво да направим искащите да участваме в тази "промоция".

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 14:06 от Алексa

# 472
  • София
Честито на печелившите от София Мел. Аз за жалост не печеля, но важното е да сме здрави.
Много искам Емечо, но не могада уцеля за момента. Малкият така ще му се радва 🥺

# 473
  • София
Аз съм със стек брашно,а ММ се е уредил със сто лв.
Не съм забелязала повтарящи се имена,но аз и не съм гледала целия списък.
Търсих само нашите имена с ctrl+F 🤷‍♀️

# 474
След обновяването на списъка,и аз ще меся🙂.Ама ръчно😁😁😁

# 475
  • плевен
Здравейте, момичета-закупих  паста за зъби Colgate  за промоцията ,регистрирвам номера който искат и ми пише тазе бележка е вече регистрирана!Закупих и тоал.хартие Емека за тяхната игра и номерът на бележката е същият BMLF000702. Сигурно всички касови бележки от тази Била са с този номер .Кой номер регистрирате
Този номер, който те са дали за пример е номер на даден магазин Била и го има на всички касови бележки от същия магазин, ако някой е регистрирал преди това с него, друг няма да може естествено. Звънях им, писах им, за този казус обаче няма отговор.
Някой, ако има идея, моля да сподели, какво да направим искащите да участваме в тази "промоция".
  Благодаря за отговора ,успешен ден!

# 476
От 1402 награди да не спечелиш нищо с 4 регистрирани си   е талант ..
Някой разбира ли от ексел да сортира повтарящите се имена с дублирани телефони да ги изпратим на софия мел може да се освободи някоя награда за куцузлиите като нас.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 14:25 от AniMM

# 477
  • София
Няма мее

# 478
Сега пак ще кажете,  че мрънкам , но не е така... аз не мрънкам,  просто се дразня.. от цялото семейство включих 4 човека в София Мел ( 1 от тях съм аз ) и имам над 50-60 регистрации в играта , почти всеки ден се включвах с огромно желание . Няма ни . Очаквах поне от 1402 награди 1 стек Брашно. Разбирам , че има много участници , но да сме такъви каръци.. и отново едни и същи познати на всички имена се въртят в Печелившите,  от години на ред едни и същи всеки път с техния ОГРОМЕН КЪСМЕТ ги има навсякъде. Някои нищо не са спечелили,  а други семейства обират по няколко неща. За мен това е несправедливо.

# 479
Благодаря че споделите че София мел вече са обявили печелившите.
Със стек брашно съм (с една регистрация).  Доволна - вкъщи всеки ден пускаме по един хляб в  хлебопекарната.
🍀

Дано оправят дублиращите се имена и да има още печеливши от форума. 🤞

Общи условия

Активация на акаунт