Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 925
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 555
Кога щяха да теглят от превръзки Бела Stuck Out Tongue Winking Eye

"Предстои тегленето на наградите – краен срок 10 октомври 2021 г."

# 556
Аз се радвам,че доста от темата се похвалиха. Просто ми е странно едно под друго,еднакви фамилии и градове,сходни номера,че и един след друг изтеглени. Ми не ми се струва много ок,ама квото такова. Една фамилия я мернах 4 или 5 пъти. Специфична е,набива се на очи. Имам чувството,че са взели участващите от 1/2/3 дни и са ги изтипосали там,без да гледат нищо и да проверяват.
Здрави да сме,ще дойде и при нас късмета. 🤗

# 557
Не мисля, че е качвана

# 558
Предпочитах гофретник ама кво да правиш не питат.😀

# 559
Току що мъжа и детето се прибират с буркан нутела за 4.99...

# 560
Не мисля, че е качвана
Тъкмо се зарадвах ,че вчера си купих чашка нутела и чета условието бурканче за мин.5лв... греда 😸

# 561
Аз имам два тостера от КК тази година, колебая се дали да участвам... Но пък тостерът им изглежда симпатично.

# 562
  • оттам, откъдето започва България
Мда, докато някои работим, вие сте изписали 100 страници. Smirk

И на мен ще ми се наложи да меся на ръка. С една регистрация - стек брашно (дано е с по-голям срок на годност), а така исках хлебопекарна.
Но, здраве да е!

Относно коментарите във връзка с това кое е номера на касовия бон при участие в играта на Колгейт в Била, писах подробно, но някои неглижираха мнението ми и изразиха свое такова. Neutral Face

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 19:30 от D&A

# 563
  • Русе
Има коментари в темата , които май е по- добре да пропускам покрай ушите си, че развалят доброто  настроение. Живеем в свободна държава и всеки има право на мнение, тук сме да коментираме всичко, свързано с игри и евентуално да се забавляваме. Усмихвайте се повече, ейй!!
И да не е спам, днес качих бележка на Фереро и ми я одобриха точно за 15 мин, явно са сериозни..е, поне първите дни Simple Smile И в новия списък на София мел ме няма, ама не губя кураж, надявам се на Милка и Мимоза.

# 564
  • София
В играта на Либрес и на мен не ми пращат имейл дали е одобрена бележката.

# 565
  • Сливен
Има ли в момента игра,с покупна на шампоан?

# 566
Има ли в момента игра,с покупна на шампоан?

Само за Нивея се сещам, мисля че на 2 места беше.

# 567
  • Сливен
Благодаря.

# 568
Глис нямаше ли нещо в Стор бг?

# 569
Има коментари в темата , които май е по- добре да пропускам покрай ушите си, че развалят доброто  настроение. Живеем в свободна държава и всеки има право на мнение, тук сме да коментираме всичко, свързано с игри и евентуално да се забавляваме. Усмихвайте се повече, ейй!!
И да не е спам, днес качих бележка на Фереро и ми я одобриха точно за 15 мин, явно са сериозни..е, поне първите дни Simple Smile И в новия списък на София мел ме няма, ама не губя кураж, надявам се на Милка и Мимоза.
Абсолютно си права! И тук едно име ми се върти, много ми напомня на едно лице, което преди все се заяждаше със Станимир, само че сега с ново име и нов профил... Което не ми е ОК. Как пък решиха, че той печели много... Има хора, дето са абонирани за награди, но си траят и не споделят. Има и много други, които мрънкат, ама не, Станимир е. Пък после- на коя страница са активните игри, какви бяха правилата, това как се проверява. И момчето пише- и тук, и на лично, и за предстоящи игри... Ами не е длъжен, още по-малко да търпи комплексите на някой...
За протокола- няма ме в София мел, взаимно не се харесваме...

Общи условия

Активация на акаунт