Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 927
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 540
  • При децата ми
Здравейте!

Как уведомяват печелившите от "София мел"?

И още: Играя в игрите на "Кока-Кола" откакто ги има, но нещо не схващам как се играе в играта на "Фанта"?

Всъщност не съм чела много подробно де... Като цъкна на пакост, избирам някоя пакост и ми излиза един код, после какво?

# 541
Имам кодове на Кока Кола от кенове, с 10 цифри, но ми дава че са невалидни. Какво правите в такъв случай...към кого да се обърна?

# 542
  • Пловдив
И аз със стек брашно ( с една регистрация)!

# 543
Според мен "цяла " България е участвала.А и от както "имаме" пандемия,доста от хората останаха по домовете си и са разбрали за тази тема,като цяло и за игрите. Grinning

Едва ли. Всички игри вече се рекламират във фейсбук. Както писах и преди, София мел ми излезе там, та реших и ММ да регистрирам. Иначе аз научих първо от темата и се включих, но масово игрите излизат във фейса. А и в случая е важно това, че не се изисква покупка! Т.е. не харчиш никакви пари, само отговаряш на пет въпроса. Ако се искаше минимална сума от 9 лв. например, както в Милка, няма да има толкова участващи.

# 544
И аз съм с хлебопекарна, с едно участие. Много, много я исках.
Досега съм участвала във всички игри на София мел с покупка, зареждах си всички шкафове с брашно и нищо.

# 545
Здравейте!
Как уведомяват печелившите от "София мел"?
При попълване на анкетата посочихме имена, телефон и адрес за доставка.

# 546
  • плевен
Опитвам се да се регистрирам в Колгейт. Мисля, че са променили примера за номер на КБ! Но пак не се получава защото така има 12 цифри а в полета може да се пишат 10.
  Сега регистрирах и прие бележката  ,на година пишете 21 само

# 547
С една регистрация само на мен си печеля гифт карта от София Мел 😊

# 548
В София Мел се регистрирах само с едно участие и с огромното желание за хлебопекарна, защото моята изгоря. Не спечелих такава, но съм с карта от 100 лв. и ще си купя хлебопекарна. В повечето игри се включвам обикновено с по едно участие, или печеля с късмет или не. "Който играе- печели, който не играе не печели"- обичам този израз на Стоичков, чесните игри и организатори.

# 549
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Много печеливши днес, честито!
Мен ме няма, здраве да е!

# 550
  • Някъде там, ела и провери...
И аз съм със стек брашно 😁 с едно попълване на анкетата.

# 551
# 552
А тъй, яж си чипса.😀
Утре каква ли ще ни е темата. Много ми е интересно. Дано има пак някоя скандална игра.😆 Купих три макси пакета евридей, дано пак не забравя да регна бележката. Вече ще се гръмна.😀

# 553
Кога щяха да теглят от превръзки Бела Stuck Out Tongue Winking Eye

# 554
Участвах с една регистрация в София мел, не печеля. Не разбирам многобройните регистрации и не го правя. Дори в игрите с покупка се правят шашми/не откривам топлата вода/, така че е до нагласа. Всеки решава за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт