Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 936
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 525
Спам, спам, спам.
Който иска да се тагваме в инста да ми пише. (Всеки с дерта си) 😀

# 526
В Метрочасие не мога да видя печеливши. Преди излизаха поне първи срок,сега и тях ги няма.

# 527
  • пловдив
И аз не печеля и моя мъж също Sad регистрирах две бележки на либрес и след малко отивам да се зареждам с фереро, потвърди ли се че с айфон не може да се регистрира?

# 528
Последните победители от DM не видях да са качвани тук...
Печелившите трима участници от играта “Спечели три продукта на NIVEA за почистване на лице“ 01.10.-05.10.2021 г. са:
Силвия Илиева Стоянова

Силвия Емилова Енева

Камелия Стефанова Стоянова

# 529
  • Пловдив
Аз участвах с около 5 регистрации и нищо. От цялата работа видях много повтарящи , дори от моя град и Шкорпиловци яко ми се наби в очите .... Еми късмет ли е не е ли....

Защо Ви се наби Шкорпиловци , а не София, ВТ или др 😂, защото е малко населено място ли ? Явно всички участвали от там са спечелили . 🤷🏻♀ Иначе и на мен ми се наби в очите.

На мен ми направи впечатление Цацарово или нещо подобно, в което има 3 награди, май.
    Hellenn    селото е Царацово. Това сме аз и мама. Като каза три награди и потърсих по име на селото - вярно има и друга късметлийка, но не я знам коя е.

# 530
Опитвам се да се регистрирам в Колгейт. Мисля, че са променили примера за номер на КБ! Но пак не се получава защото така има 12 цифри а в полета може да се пишат 10.

# 531
От нивея получавам мейли “регистрирай се за еди какво си”. Регистрирам се и после получавам “вашият мейл е регистриран” и нещо от рода, че не мога да участвам/опитай пак.

Някой има ли идея защо така?

# 532
  • София
И аз не печеля и моя мъж също Sad регистрирах две бележки на либрес и след малко отивам да се зареждам с фереро, потвърди ли се че с айфон не може да се регистрира?
Аз и с андроид не мога да вляза, а оня ден работеше и четох правилата. От лаптопа също ми дава грешка и не може.

# 533
И аз не печеля от София Мел. Честито на печелившите.

# 534
От нивея получавам мейли “регистрирай се за еди какво си”. Регистрирам се и после получавам “вашият мейл е регистриран” и нещо от рода, че не мога да участвам/опитай пак.

Някой има ли идея защо така?
И аз съм така, само можем да се надяваме, че ни зачита участията...

# 535
Честито на спечелилите!
Аз съм от каръците. Поне едно брашно да бях закачила, щях да си го меся и на ръка Satisfied но здраве да е.

Има доста имена от моя малък забутан провинциален град. Странно ми е, но явно хората не само играят, ами и късмет имат.

И аз така

# 536
Стана сряда, никой не се похвали с тротинетка от Колата. Cry

# 537
  • ЛОВЕЧ
Мен също ме няма в София мел бях с една регистрация .Имам въпрос относно Либрес,получава ли се мейл че си регистриран,вчера качих бележка нито мейл нито нищо получих?

# 538
  • Сф
Най- неочаквано чрез смс от преди малко печеля оригинален шал на Ливърпул от Карлсберг с С ЕДНА бележка! Ура за детето ( ЦСКА) !
Станимир, поне не мрънкай, няма за какво. Защо ги преживяваш толкова тежко нещата, не знам. Дано се занимаваш и с нещо друго освен с игрите.Вложи енергията там. С най- добри чувства!

# 539
Опитвам се да се регистрирам в Колгейт. Мисля, че са променили примера за номер на КБ! Но пак не се получава защото така има 12 цифри а в полета може да се пишат 10.

Смях се от сърце!!!! Не дигат телефон,не връщат имейл.Разбрали са за грешката и пак са се ……. Изложили.

Общи условия

Активация на акаунт