Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 940
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз само веднъж се регистрирах, ММ като ме видя се регистрира и той сам /у нас се конкурираме кой е по-голям късметлия, та и двамата играем всеки от телефона си/. И двамата сме със стек брашно. Даже, не знаех, че може повече от една регистрация на човек.

# 496
  • София
И аз мислех, че се участва само с 1 регистрация. То ако хората ще си правят някакви изводи от анкетата, реални резултати ще има само при еднократно попълване.

Участвах с по 1 регистрация на четиримата от семейството. С хлебопекарна съм.

# 497
Можеше да се регистрираш неограничен брой пъти в играта
И аз не съм разбрала, че може повече от веднъж, регнах ни 3мата на майтап. Като цяло нямам голям късмет с игрите и се надявах поне някой от тях да има 😸

# 498
Един недискретен въпрос, спечелилите, по колко регистрации направихте? Аз си мислех, че 2-3 са достатъчни за периода, а то каква била работата, трябвало денонощно Flushed
Само веднъж се регистрирах.Не знаех, че може повече...

# 499
Не е логично регистрациите да са повече от 1. Нали анкета се попълва, свързана с продуктите на фирмата. Вероятно някаква статистика са водили, и нови идеи за разнообразие в производството са търсили. Такива бяха въпросите.
И една фейсбук игра, с много приятна награда:
https://www.facebook.com/481016475265822/posts/4831303290237097/

# 500
  • Пловдив
И аз само веднъж се регистрирах. Казах и на ММ, да си пробва късмета, но категорично ме отсвири - той ако имал късмет мен ли щял да вземе JoyJoyJoy Веднага го контрирах, че няма късмет, защото го е изчерпал с мен, а при мен е точно обратното - съдбата ме компенсира заради това, че съм го взела Joy

# 501
  • Пловдив
Хайде и аз да се похваля - с брашно от София мел сме аз и мама (по 1 регистрация имаме).Тъкмо беше в списъка за пазаруване за следващия месец.

# 502
  • София
Един недискретен въпрос, спечелилите, по колко регистрации направихте? Аз си мислех, че 2-3 са достатъчни за периода, а то каква била работата, трябвало денонощно Flushed
Аз и мм сме с по 1 регистрация и съответно с по 1 награда.

# 503
40-60 регистрации, сериозно ли?! Попълних веднъж анкетата от мое име, а два-три дни преди да свърши играта, ми излезе във фейса и попълних една от името на мъжа ми. Той е със стек брашно, аз съм с "опитайте пак". Joy Късметът ми някъде изчезна и не може (или не иска) да ме намери.
В нашето СВА три пъти опитвам за чаша от водата Банкя и не, и не. Даже и чашата бяга от мен. Joy

# 504
Веднъж и аз участвах. Ама гледам някои хитреци с еднакви специфични имена, писали се от различни градове. Вероятно разчитат на т.нар. пренасочване на пратка. Ама ЕГН не са предвидили, че ще искат за големите награди. Там няма как да се излъже.

# 505
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Така като чета май само аз съм участвала с една регистрация само на мое име без да включвам цялата рода.

# 506
Така като чета май само аз съм участвала с една регистрация само на мое име без да включвам цялата рода.

Ааа не си само ти! Има и други луди. (И аз съм с една регистрация) Странно ми стана чак,че предвид че се попълва анкета е можело повече от веднъж на човек. Резултатите ще са такава извадка, че да не ви разправям. Simple Smile

# 507
  • Sofia
Според мен, тези които се опитахте да послъгвате и да регистрирате едни и същи хора по много пъти може да са премахнати от играта. Има логика да е така. Все пак си е опит с много регистрации да манипулираш играта. Ако съм организатор на игра бих премахнала такива регистрации или бих оставила по една. Станимир - нищо лично, но толкова мрънкане за една конкретна награда и как нямате късмет е странно - все пак често се хвалите със спечелени награди. За статистиката съм с една регистрация.

# 508
Аз участвах с около 5 регистрации и нищо. От цялата работа видях много повтарящи , дори от моя град и Шкорпиловци яко ми се наби в очите .... Еми късмет ли е не е ли....

Защо Ви се наби Шкорпиловци , а не София, ВТ или др 😂, защото е малко населено място ли ? Явно всички участвали от там са спечелили . 🤷🏻♀ Иначе и на мен ми се наби в очите.

Участвах още в началото и не печеля нищо дори след обновяването. Късмет .. Изчезнал късмет Simple Smile

Нещо по-голямо ще ни очаква Simple Smile

# 509
И аз съм с една регистрация. Дори бях забравила за тази игра, но онзи ден на 30-ти като заговорихте за тегленето, си припомних, че участвах още в началото.

Общи условия

Активация на акаунт