Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 944
  • 2 164
  •   2
Отговори
# 480
Един недискретен въпрос, спечелилите, по колко регистрации направихте? Аз си мислех, че 2-3 са достатъчни за периода, а то каква била работата, трябвало денонощно Flushed

# 481
  • София
Аз имам една регистрация. Винаги съм с едно участие, една бележка и т.н. Играя на късмет, как ли пък няма денонощно да  правя регистрации.

# 482
Аз участвах с около 5 регистрации и нищо. От цялата работа видях много повтарящи , дори от моя град и Шкорпиловци яко ми се наби в очите .... Еми късмет ли е не е ли....

# 483
  • Сливен
Ама то всеки ден ли е можело да се регистрира?Мислех,че само по веднъж дава,да се регистрира... Ние сме с по 1 регистрация,още първият ден.

# 484
Аз регистрирах само себе си 1 път в София мел и разбира се нищо.

# 485
  • София, Дружба 2
И мен ме няма в софия мел, както винаги.

# 486
Можеше да се регистрираш неограничен брой пъти в играта

# 487
Само веднъж играх и аз, не съм знаела че може повече, но явно си е до късмет....

# 488
Един недискретен въпрос, спечелилите, по колко регистрации направихте? Аз си мислех, че 2-3 са достатъчни за периода, а то каква била работата, трябвало денонощно Flushed
Аз 1 ,мързи ме за повече.Има ли някой скрийншот на първия списък от София мел?

# 489
  • Сливен
Можеше да се регистрираш неограничен брой пъти в играта
Въобще не съм разбрала...

# 490
  • София
Сега пак ще кажете,  че мрънкам , но не е така... аз не мрънкам,  просто се дразня.. от цялото семейство включих 4 човека в София Мел ( 1 от тях съм аз ) и имам над 50-60 регистрации в играта , почти всеки ден се включвах с огромно желание . Няма ни . Очаквах поне от 1402 награди 1 стек Брашно....
Ами мрънкаш, да! И то на ниво предучилищна група, без извинение.
Колко награди спечели досега общо? 50, 100, 200? И тогава си доволен и всичко е наред? А като не спечелиш изведнъж другите са ти виновни, че имали повече късмет?!
Грозно е това поведение. И нелепо.
А завистта е тежък порок.

# 491
  • Пловдив
Аз не знаех, че може всеки ден. По една регистрация направих на семейството. Брашно спечелиха мъжете-мъж и баща.

# 492
  • В страната на бурите
Момичета, до късмет е. Аз съм с карта за 100 лв.  само с 1 регистрация в началото. Не знаех даже, че може повече. Забравих и да кажа на майка ми да се регистрира, че и тя харесва игрите. Та от семейството само аз се включих. Но пък миналата година спечелих хлебопекарна, тка че предпочитам картата. Хубава изненада днес!

# 493
Един път се регистрирах в София мел. Чак пък 1000,2000 регистрации не ми се струва сериозно.

# 494
Хаха, ще падна Smile
И 2000 пъти да се регистрирате, веднъж е участието Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт