Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 940
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 510
Хайде от София Мел отново да редактират списъците, че и ние неспечелилите да влезем вътре!

# 511
Аз участвах с около 5 регистрации и нищо. От цялата работа видях много повтарящи , дори от моя град и Шкорпиловци яко ми се наби в очите .... Еми късмет ли е не е ли....

Защо Ви се наби Шкорпиловци , а не София, ВТ или др 😂, защото е малко населено място ли ? Явно всички участвали от там са спечелили . 🤷🏻♀ Иначе и на мен ми се наби в очите.

На мен ми направи впечатление Цацарово или нещо подобно, в което има 3 награди, май.

# 512
  • Сливен
Според мен "цяла " България е участвала.А и от както "имаме" пандемия,доста от хората останаха по домовете си и са разбрали за тази тема,като цяло и за игрите. Grinning

# 513
Ехе и аз сега си видях името в София мел. Честито на всички!

# 514
Аз съм с една регистрирация, както и по една на родителите ми и никой от нас не печели.
Не мисля, че някой следи тези неща.

# 515
Ето доказателство,  че може неограничен брой пъти регистрации в София Мел.

Не виждам нищо учудващо, че съм включил 4 човека общо 60 пъти. Все пак играта беше само с регистрация. Да ,не съм спечелил от играта,  но защо трябва едни и същи хора да печелят? Другите не искат ли и те награди? Някои хора не са запознати и не са забелязали , че във повечето игри се въртят едни и същи имена ( не говоря само за Пеневи ).

# 516
Абе хора аз само едно не разбирам. Ако може някой да ми обясни! Сега.,.,.твърдите, че има няколко човека от семейство и всички печелят( примерно 3 от едно семейство) и това е проблем, пропуск на организатора. В същото време твърдите, че сте регистрирали цялото си семейство и никой не печели. И това е защото.. пак организатора е виновен защото са избрани другите хора.. Значи ако печели цяло семейство и това в случая е вашето НЯМА проблем, но ако спечели друго семейство е проблем (защото не сме ние). Общо взето нещо не схващам логиката!!! Пък и има нещо друго. Аз играя в игри и майка играе в игри с покупки и брат ми играе. Ако спечелим, всеки печели за себе си и си има свое семейство. Мошеници ли сме в случая?? Всеки сам си регистрира, сам си купува. Странно защо поставяте всички в една торба???

# 517
Мирчони, спри се!😀
Пускай си тука списъците и си трай.🤗

# 518

Не виждам нищо учудващо, че съм включил 4 човека общо 60 пъти. Все пак играта беше само с регистрация. Да ,не съм спечелил от играта,  но защо трябва едни и същи хора да печелят? Другите не искат ли и те награди? Някои хора не са запознати и не са забелязали , че във повечето игри се въртят едни и същи имена ( не говоря само за Пеневи ).

Станимир, чета в тази тема, макар че не пиша често, но виждам че с теб обикновено играем в едни и същи игри. Ти печелиш редовно, аз-не. Сега да задавам ли същия въпрос -"защо трябва едни и същи хора да печелят"? Ами, късмет. Благодарна съм ти за това, което правиш за темата, но това мрънкане в момента не ти прави чест.

По темата - аз съм с едно участие и не печеля, мъжът ми е с едно участие - печели. Както казах-късмет.

# 519
Лавандулова гора, май май така се получава. Аз се радвам,когато повече хора печелят по честен начин.Това да си преправяш името, града и телефона за игра за мен е измама. Иначе смятам, че щом играта го позволява всеки има право да се регистрира колкото си иска. За протокола аз съм с една регистрация, признавам си мързи ме да се регистрирам по 10 пъти и това е причината поради, която много рядко да регистрирам мъжа ми примерно.

# 520
И мен ме няма, честито на печелившите! Heart Довечера като се прибера от лаптопа ще прегледам за още повтарящи се имена и ще пиша на София Мел, за да можем и каръците да се доберем до някой друг стек. Simple Smile

# 521
В томболата може да се регистрираш неораничен брой пъти, но името ти участва при тегленето веднъж, а не колкото пъти си се регистрирал. Никъде в условията не пише, че n-на брой регистрации ти дават по-голям шанс да спечелиш. Мисля че е излишно споменаването кой колко пъти се е регистрирал. Видимо хора с по една регистрация печелят, а с много на брой не. Просто не са имали късмет, да изтеглят името им.

# 522
И аз съм от мързеливците. Даже се колебаех, дали съм се регистрирала. Понеже ми седеше отворена страницата и предполагах, че съм отлагала и отлагала.
С карта 100 лева съм, в крайна сметка съм се била регистрирала. Явно в началото. Дано картата може да се използва навсякъде, че съм харесала палто на едното детенце и ще ми се отрази добре на бюджета.

# 523
  • София
В крайна сметка аз исках Хлебопекарна,защото моята изгоря,но не спечелих!
Искам нов таблет за детето,че нашия е егати циклажа,ама не ми се пада,въпреки че играя къде ли не.
Печеля награди,за които не съм помисляла и ми бягат желаните.
Игрите са за забавление,не се впрягайте,хора!
Фамилии,късметлии-живи и здрави да са хората,а и късметът не винаги е в наградите!
Наливам си една бира и продължавам да чета 😊

# 524
  • Sofia
Ето доказателство,  че може неограничен брой пъти регистрации в София Мел.

За конкретната игра говорим обаче. Ето аз печеля с една регистрация и печеля от игри доста рядко. Вие печелите често, но сега голяма измама е играта понеже не сте спечелили Вашето семейство с Вашите 60 регистрации. Аз за конкретната игра говоря как тук не печелят очевидно едни и същи, а Вашето семейство е често от страната на спечелилите - тогава трябва ли и за Вас да кажем, че сте от същите едни и същи печеливши имена?

Общи условия

Активация на акаунт