Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 861
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Спечелих от София мел ,но нямам нито смс нито имейл. В правилата на играта не прочетох нищо свързано с това как ще се получават наградите. Някой знае ли какво да правя?

# 586
  • Сливен
Сега ако пуснат и игра, с награда 1 стек олио, ще съм много доволна. 😁

# 587
Ох, да, за олио и аз ще се регистрирам 100 пъти.😀

# 588
Hosso преди време пусна няколко игри за 1 бутилка олио, вие на цял стек се надявате.😄 Факт е обаче, че толкова много награди като тези от София Мел отдавна никой не бе давал. Преди години повечето организатори бяха щедри откъм награди, сега свидливо го дават. Тогава обаче май ги нямаше гадните рекламни агенции.

# 589
Сега ако пуснат и игра, с награда 1 стек олио, ще съм много доволна. 😁
И с 1000 награди и пак няма да ме има Joy

# 590
# 591
Няма ме в брашното, но се радвам, че има толкова много печеливши от темата.

# 592
Добре, че Лидл плюс пуснаха пак нещо. Последната им такава активност беше преди половин година.

# 593
  • София

Игра с много награди от Персил 👍

# 594
# 595
Моя суичер от кока-кола още го няма,срока е до 13 октомври,някой има ли неполучен?

# 596
  • софия

Игра с много награди от Персил 👍

За определени магазини ли е?

# 597
Моя суичер от кока-кола още го няма,срока е до 13 октомври,някой има ли неполучен?
Да, и аз чакам.

# 598
И аз чакам от Кока кола.

# 599
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Незнайно защо от Емаг са ми изпратили ваучер за 5 лева за оъстъпка.Важи само за предлагани от тях неща и може да се комбинира с други.Срока му е до 10 октомври.Който го иска да пише.
Сега се замислих , че другата седмица съм рожденничка може затова да са ми го пуснали.Не ме подминават никога.Винаги пускат нещо  , но обикновенно е на самия ден.

Общи условия

Активация на акаунт