Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 752
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 530
Печелившите от първата седмица на Pixels са публикувани!Аз съм с бутилка вино!

# 1 531
  • София
Синът ми печели тротинетка от кОлата.
Имейлът е от днес 9:56часа.
Някой да каже подробности за тротинетката?
Тротинетката е Xiomi Mi Essential. На товарителницата, с която дойде пише цена 600 лева. Хубава е. Мъжът ми я кара вече два пъти, защото само толкова сухи дни имаше, откакто пристигна. Даже и аз се престраших и се качих да я покарам на алеите из квартала. Лео Експрес я докара след около 2.5 седмици след като подадох данните си.

# 1 532
Баща ми печели продуктов пакет от Zewa - аз го записах, естествено. Трябва да му кажа, че ще му звънят Simple Smile

# 1 533
  • Тук и там
Печелившите от първата седмица на Pixels са публикувани!Аз съм с бутилка вино!
И аз Simple Smile

# 1 534
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
В пикселите 17 и16 номер не са ли едно и също лице?

# 1 535
Синът ми печели тротинетка от кОлата.
Имейлът е от днес 9:56часа.
Някой да каже подробности за тротинетката?
Тротинетката е Xiomi Mi Essential. На товарителницата, с която дойде пише цена 600 лева. Хубава е. Мъжът ми я кара вече два пъти, защото само толкова сухи дни имаше, откакто пристигна. Даже и аз се престраших и се качих да я покарам на алеите из квартала. Лео Експрес я докара след около 2.5 седмици след като подадох данните си.
Благодаря!

# 1 536
Има игра на Загорка в някой магазини. Купуваш за 5 лв и търкаш карта на касата. Наградите бяха сак, настолна игра и кенчета, ако не ме лъже паметта, че бях с детето и не можах хубаво да видя.

# 1 537
  • Пловдив
Благодаря Maksimix! Онзи ден си купих Зева от Метро и регнах бележката и хоп продуктов комплект!!!:grinning:
П.С: Даже вече ми звъннаха за адрес и казаха да очаквам първия пакет в началото на Ноември.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 18:39 от Petya Krivcheva

# 1 538
Благодаря на дамата, която пусна играта на NetCredit. Hug Току-що си взех 10 лв. от ИзиПей.

# 1 539
# 1 540
Обадиха ми се от "Зева" ,че печеля продукти,но забравих да питам дали искат касовата бележка .

# 1 541
  • Сливен
Благодаря на дамата, която пусна играта на NetCredit. Hug Току-що си взех 10 лв. от ИзиПей.

МОже ли информация,какво /защо и как . Grinning

# 1 542

МОже ли информация,какво /защо и как . Grinning
Ще ти драсна лично, защото одеве тука я изтриха. Grinning

# 1 543
Печеля Комплект за вино, от Pixels. Simple Smile
С една бележка.

# 1 544
  • у нас
Играта на Гранини за Била или Кауфланд е? Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт