Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 879
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 590
Значи, на Нутела регистрирам бележка и после гадая дали е одобрена за участие, или не- така ли е?

# 1 591
Имам 2 бележки с Фереро Роше. На едната има само Фереро Роше, а на другата - Фереро Роше + Ферреро Rondnoir. Одобриха ми тази с Фереро Роше, а на другата, където има коректен продукт + Rondnoir, ми одобриха само сумата за Фереро Роше, сумата за Rondnoir не е добавяна, както предполагах. Този продукт не е в промоцията, взех го за подарък на сестра ми....Според мен ако на някого са одобрили бележка с Rondnoir, по-скоро е грешка или има и продукт Фереро Роше на същата бележка.

Искам да участвам в игра за ваучер за fashiondays или друг подобен сайт. Някой знае ли дали има такава активна? Извинете, ако се повтаря, скоро нямах възможност да чета всички страници....

# 1 592
  • София
Моята бележка има само две кутии Rondnoir и я одобриха. Може и грешка да е, каквото стане. Все тая.

# 1 593
  • Пловдив
Имам пропуснато обаждане от номер 0898531200, познат ли е на някой?

# 1 594
  • Сф
Значи, на Нутела регистрирам бележка и после гадая дали е одобрена за участие, или не- така ли е?
Чакаш мейл в следващия работен ден.

# 1 595
Изпращат имейл на следващ работен ден.

# 1 596
  • Plovdiv, Bulgaria
Beefeater са обявили печеливши 4 седмица. Мен ме няма.
Скрит текст:
За Jysk - току що чета във фб тяхна публикация, че ако 100% от персонала няма ЗС, няма да приемат изобщо кленти. И препоръчват опцията Кликни&вземи, така ще направя, ще поръчам и на входа ще им покажа ваучера.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 15:44 от Nassie*

# 1 597
Благодаря ви. Веднага съм получила даже.

# 1 598
  • Сф
Получих мейл за тоалетното блокче на ДМ 😂 Който е участвал, да погледне.
Топси, как си, ваичко наред ли е вече?

# 1 599
Искам да участвам в игра за ваучер за fashiondays или друг подобен сайт. Някой знае ли дали има такава активна? Извинете, ако се повтаря, скоро нямах възможност да чета всички страници....

Сещам се за тази: https://www.spechelinagradi.com/2021/10/specheli-vaucher-250lv-fashion-days.html

# 1 600
Получих мейл за тоалетното блокче на ДМ 😂 Който е участвал, да погледне.
Топси, как си, ваичко наред ли е вече?
И аз с тоалетно блокче.

# 1 601
Не знам от колко време се регистрирам в тези кампании на ДМ....даже и тоалетно блокче не искат да ми дават. Grinning Ей така просто да се оплача. Simple Smile
Регистрирах една бележка и на Нутела, че ми докараха буркан подарък едни гости...и аз с цялата си наглост си поисках и бележката, ако няма да я регистрират. Та дори не знаеха дали са я взели от магазина. Grinning Е намери се де.

# 1 602
# 1 603
Тия Крадецът много се излагат. На tcherga.bg всеки ден ли да решаваме теста за повече шанс или само веднъж на седмица?

# 1 604
  • Пловдив
Привет!Някой да му се намира код за ебаг?
Ще се реванширам с капачки на кк,или каквото търсите,стигада го имам..
Пс:Търся и ваучер/и за Емаг,аресала съм си един чадър,но пусто не ми се дават 39лв от,които 5 е д-ка,поне за нея да се приспаднат..Много ме е яд да давам пари за д-ки😃

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 18:10 от Petq211

Общи условия

Активация на акаунт