Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 703
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 680
Едно писъмце с Български Пощи е лев и нещо. За хора, които не ядат чипс и искат да участват е по-важен жестът, не издребнявайте толкоз!

# 1 681
Едно писъмце с Български Пощи е лев и нещо. За хора, които не ядат чипс и искат да участват е по-важен жестът, не издребнявайте толкоз!
Точно така е, много благодаря на Алекса за кода Simple Smile

# 1 682
# 1 683
Има ли някой, да е играл в Лаваца и Фантастико? От телефона съм сега, но все ми се струва, че в правилата пишеше, че има седмични тегления, а на мен ми изписа, че не печеля и да участвам пак 🤭😕 Как ли пък не - 30 лева за кафе повече не 😂

Аз участвах и също не бях забелязала, че са моментни награди. Спечелих машина на 8.10 и току що ми я донесоха.

# 1 684
Имам 15% намаление с безплатна доставка за къмпинг оборудване от Теленот. Активно е само днес до 23.59. Ако някой го желае, нека пише.

# 1 685
  • гр. Кюстендил
Ако някой желае :

# 1 686
  • Plovdiv, Bulgaria
ММ спечели 100 лв. ваучер от Инста за магазин KARE, но не сме от София, а не може да се ползва онлайн.
Ако някой го иска и има планер за размяна от Либрес да пише 😅

# 1 687
Мимозата са публикували печеливши.

# 1 688
# 1 689
На фона на пълния ми апартамент с тоалетна хартия ужасно ме е яд че пропускам играта на мимозата никъде не успях да я намеря в София Joy.Направо ми иде да се жалвам от дискриминация за софиянци няма да има екскурзия до Египет за нас Simple Smile

# 1 690
На фона на пълния ми апартамент с тоалетна хартия ужасно ме е яд че пропускам играта на мимозата никъде не успях да я намеря в София Joy.Направо ми иде да се жалвам от дискриминация за софиянци няма да има екскурзия до Египет за нас Simple Smile
То и без това за цяла България ще е една екскурзията и най вероятно ще е за човек от четата, така че не се ядосвай. Гледай поне от другите награди да ти се падне нещо. Simple Smile Аз няма да се включвам, че ме мързи да обикалям града за една хартия за награда която едва ли ще ми се падне. Вчера ударих печалба от тотото и съм си доволна. Не е голяма, но все файда Simple Smile

# 1 691
Обаждат се от Costa кафе и магазини Аванти. Аз съм с кафе.

# 1 692
  • Пловдив
Пиша с молба,ако може някой да ми купи от
 тази супер трудно откриваем х-я Мимоза...
Ако може да ми купи 2 тоал хартии по ролки,или 8,каквото има,пращам моментално парите по изи пей,като хартията не я искам,само да ми се снимат бележките е достатъчно.
Днес дойдох спец от Асеновград,до Плд за да я търся в Лекси,но и там я няма..
Писах им и на Мимоза те сами те не знаят къде в има,а така искам да участвам😔😔😔

# 1 693
Здравейте имам въпрос към тези които са спечелили от  новата игра на Либрес .Получихте ли я и за колко време идва? Спечелих планер ,но съм извън града за 1 седмица и се чудя тук ли да дам адрес или вкъщи.

# 1 694
И днес е хубав ден за мен, откъм награди. Simple Smile С карта 100лв. съм от Мимоза, с една бележка Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт