Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 663
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 740
https://beefeatermix.bg/?fbclid=IwAR3Ujck2CfE9qXsJls0mV2AExOu0Fr … vmxKUVujknW6JqqKA не знам дали е споделяна. Много са яки кецовете, направо си стискам всички палци.

# 1 741
Много са бързи от Pixels. Комплектът за сервиране на вино дойде. Champagne

# 1 742
  • Дупница
Това фалшив профил ли е?

[/quote
Това е моят профил,но публикацията не е от мен.

# 1 743
Това фалшив профил ли е?

[/quote
Това е моят профил,но публикацията не е от мен.
Аз за профила all.givaway.bg питах, не за твоите имена, че си го последвала.

# 1 744
  • София

И аз спечелих комплект за вино, но все още го очаквам. Хубав ли е, в смисъл практични ли са нещата, включени в него и качествени ли са?

# 1 745
Това на beefeater нова игра ли е? Защото имаха съвсем скоро една, със същото условие и заглавие: "Гласувай за любимия си #ГотовМикс и участвай за атрактивна награда всяка седмица!"

# 1 746

И аз спечелих комплект за вино, но все още го очаквам. Хубав ли е, в смисъл практични ли са нещата, включени в него и качествени ли са?
Да, хубав е. Изпробвах всичко, без тирбушона.  В емаг ги предлагат, не в комплект. Общо излиза около 80лв.
Дадох си данните за доставка в сайта им. На следващата сутрин ми се обадиха за потвърждение на адреса и веднага го изпратиха, с Еконт.

# 1 747
И моята награда от Pixels пристигна,много са бързи.  

# 1 748
Игра с покупка на продукти Oral-B в Кауфланд, ето правилата: https://assets.ctfassets.net/u36zb5g6hv8z/1AV3GXbMDxJNOqy7s49W5h … B____Kaufland.pdf

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 16:06 от magy_b

# 1 749
  • оттам, откъдето започва България
Не стига че е с покупка за 5 лв. тази игра на Орал В и Кауфланд, ами трябва и Инстаграм да имаш, че да коментираш. Astonished

# 1 750
  • София
Привет. Имам няколко книги за размяна. Нови са и повечето са от игрите на Розали. 🙃 Ако някой желае размяна да ми пише на лично съобщение. Не търся книги.

# 1 751
От Оридж са обявили победителите от Дни на настолните игри ако някой е участвал.

# 1 752
Получих си Планера от Либрес. Много красиво опакован.
                  От коя дата ви е ,моят от 06.10 още не съм го получила?!

# 1 753
  • Бургас
Някой има ли мейл от играта на Нестле за раниците? Мисля утре да се свържа с тях, че има 7 дневен срок за да пратим данни за доставка, а нямам пратен мейл от тях Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 21:53 от LeMarrie

# 1 754

Да, хубав е. Изпробвах всичко, без тирбушона.  В емаг ги предлагат, не в комплект. Общо излиза около 80лв.
Дадох си данните за доставка в сайта им. На следващата сутрин ми се обадиха за потвърждение на адреса и веднага го изпратиха, с Еконт.

44 лв. е комплекта.

https://www.emag.bg/komplekt-za-vino-vacuvin-3889160/pd/D5LHJ3BBM/

Общи условия

Активация на акаунт