Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 628
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 770
# 1 771
В очакване на нови игри съм вече! Доскуча ми с тези.

# 1 772
И аз Simple Smile Чакам си клавиатурата от Чио и пакетите от Zewa. Имам участия и в Марети, Мура и Бушмилс. Може пак да се включа в някоя от изброените, но в момента няма други игри, които да ме интересуват. Участвам в разни в Инстаграм и Фб, но не вярвам да ме изтеглят...

# 1 773
  • Пловдив
Днес инцидентно се включих в Либрес - такава скука от към игри, че няма и какво да купя Joy

Допълвам, че забравих да напиша всъщност за какво започнах...
Спечелих от въртенето на колелото на Метро (сефте!!!), но няма да ползвам отстъпката. Някой ако я иска (предполагам от Пловдив, с лично предаване, че иначе май няма смисъл) - нека пише

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 21:25 от sweet_maniche

# 1 774
Аз съм печелила само от бг мама, от другаде дори вафла не Joy

# 1 775
  • Пловдив
Пожелавам ти, да счупиш каръка и да си спечелиш нещо силно желано Heart

# 1 776
Благодаря
Днес във Фантастико нямаше превръзки Joy аз по принцип ги купувам, ама сега явно се е разчуло, че наградите са хубави Simple Smile

# 1 777
Аз спечелих айпад от Евридей, така че препоръчвам тях Simple Smile

Горе забравих да спомена,  че участвам и в Нутела - там са 250 награди, нелош шанс (въпреки че в София мел бяха над 1000 и не ме изтеглиха)...

# 1 778
  • София
Аз спечелих айпад от Евридей, така че препоръчвам тях Simple Smile

Каква е играта на Мура, нещо ми е убягнала и знаеш ли какъв модел е клавиатурата? Видях марката, че е Genesis, но модел не видях да е упоменат.

Горе забравих да спомена,  че участвам и в Нутела - там са 250 награди, нелош шанс (въпреки че в София мел бяха над 1000 и не ме изтеглиха)...

# 1 779
Miss_charm, мисля, че играта е тази: https://www.nestle.bg/bg/murapromo

# 1 780
  • София
Много благодаря! 🌹

# 1 781
Хиляди благодарности за билетите, подарени от Клара Simple Smile
Използвахме ги и детето беше много щастливо Grinning
Може би е станало недоразумение, защото те бяха там доста по-рано от предвиденото и са забавлявали много Simple Smile
За съжаление събота и неделя нямам време за бг мама и едва сега се включвам.
Клара, не си наивна, продължавай да правиш добро Simple Smile

Искам да изкажа разочарованието си от Kampala. Петък спечелих покани за Маскираният певец и нямаше как да ги използвам, исках да ги подаря на някой, да зарадвам някой. Е, тя ми писа и аз цял следобяд се занимавах с организатора на играта да уредя нещата. Уви никой не е отишъл на шоуто и момчето ми писа. Толкова е разбран. Можех просто да ги откажа и да изтегли други, както мисля да правя вече. Отново се убедих колко наивно постъпвам понякога и хората колко са несериозни и неблагодарни.

# 1 782
Отговора на Нестле, относно раниците от Нескуик, писах им на Месинджър!      Здравейте!

Честито! Моля очаквайте някой от екипа ни да се свърже с вас в най-скоро време.

Поздрави,
Нестле България

# 1 783
Момчето е чакало да посрещне мъжа ти и детето и писа, че никой не е дошъл.
Радвам се все пак, че поканите не са отишли напразно.
Събудих се пак с две награди от инста.🤣🥰

# 1 784

Общи условия

Активация на акаунт