Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 575
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 890
Радвам се, че не участвах в Нова Бразилия - като гледам печелившите...

# 1 891
И аз съм с ваучер 50лв. от ТМаркет Simple Smile

# 1 892
На мен от Т Маркет не ми звънят, но си получих играта от Чио, бързи са. Много съм доволна!

# 1 893
Голяма смешка с Нова Бразилия. Обявявам конкурс, кой ще открие човека с най-много награди. Залагам на Златин - 13 броя😀

Гергана Дойкова - 15 бр...
Петя Дойкова - 13 бр.
Петър Кръстев - 13 бр.
Златин Димитров - 13 бр.
Здравка Димитрова - 11 бр.

# 1 894
# 1 895
Aко някой има ваучер за Имен ден от Емаг и няма да ползва, ще се радвам  да го ползвам Simple Smile
Честит празник на имениците! Бъдете здрави и благословени!

# 1 896
Аз тъкмо взех на една бележка две кафета по 4.99 всяко Нова Бразилия, вие тук ми секнахте ентусиазма. Confused

# 1 897
  • пловдив
Аз съм изтървала играта на тмаркет, приключила ли е ?

# 1 898
  • София
https://tmarketonline.bg/page/tombola-blagodarim-ti
не е приключила, днес регистрирах паспорт, но явно ще участва за следващия период.
Няколко пъти пазарувам в "нашия" Т-маркет и не ми дават точки, трябваше специално да си ги поискам и пак ми дадоха за уреди делимано, не за тази игра. Много са зле касиерите при нас (особено мъжете)

# 1 899
И при мен така не ми дават точки и трябва си ги поискаш и ми дават за Делимано те и още не се урентирани за коя игра става въпрос на касата не знам за какво работят там  много са зле всички в тоя магазин при нас не знам в другите градове.

# 1 900
  • ЛОВЕЧ
https://tmarketonline.bg/page/tombola-blagodarim-ti
не е приключила, днес регистрирах паспорт, но явно ще участва за следващия период.
Няколко пъти пазарувам в "нашия" Т-маркет и не ми дават точки, трябваше специално да си ги поискам и пак ми дадоха за уреди делимано, не за тази игра. Много са зле касиерите при нас (особено мъжете)
Те точките са едни и същи,само паспорта е различен

# 1 901
  • София
Е, да, ама не ми го дават, а на него има един номер, който се регистрира.
Възможно е да си ги регистрират те после, ама като гледам колко са зле, не е много вероятно
Скрит текст:
(веднъж ми маркира един муньо на касата някакви 5 неща и ми казва 1348лв (примерно). Аз взех да се хиля, той се усети и почна да търси как стана такава сума. Оказа се, че някакъв продукт го беше маркирал 178 броя, нещо такова)

# 1 902
Това е клавиатурата - на пръв поглед ми харесва, чудя се дали да не регистрирам някой от близките ми и да играя за още една. Чипсът още не е изяден (но дадох опаковките):

# 1 903
  • София
Това е клавиатурата - на пръв поглед ми харесва, чудя се дали да не регистрирам някой от близките ми и да играя за още една. Чипсът още не е изяден (но дадох опаковките):

Може ли да напишеш модела?

# 1 904

Общи условия

Активация на акаунт