ДЕКЕМВРИйски мами са щастливи - гушкат бебета красиви ! {тема 3/2020}

• 9 804
  • 184
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте. Как са наборите? Някой ще кандидатства ли за предучилищна в училище 2026/2027?

# 181
Алпай е вече в предучилищна от 8 декември,но не е целодневна.От 08:00 до 12:30ч.
Първите три дни беше малко притеснен,порева си.Тъкмо свикна и на 21 декември излязоха във ваканция.На 5 януари рев,рев...не иска да ходи ..Мислил,че само до празниците ще ходи на училище и след това не.Та след празниците....отиде само два дни и с рев...Госпожата накрая ми звънна да ходя да си го прибирам...И сега е в почивка...не знам до кога 😁

# 182
Здравейте , приятно ми е да видя любимата за всички нас декемврийска тема . За жалост откакто децата поотраснаха , вече животът се забърза твърде много и никой няма време Simple Smile
Ние сме си в градината , не мисля да го записвам в училище на предучилищна . Искам да му дам още време . По мои наблюдения децата , които са били в училищата без съмнение са по-подготвени , но те без това ще бъдат първолачета на няма и 7 , и смятам , че за моето дете , това е по-добрия вариант . Още е твърде импулсивен , щур , игрив и т.н. Трудно задържа внимание в занятия , които не са му интересни . В 4-та група ще наблягат на това , но по по-детински начин и се надявам така прехода да бъде по-лек . За по-спокойни и ученолюбиви деца , подкрепям идеята . Всичко е индивидуално .

# 183
Не, няма да я записвам предучилищна. Съдейки по брат й, всеки месец си е от значение за узряването и не виждам причина да се прави. Тя вече почти може да чете. Не само това е важно, обаче.

# 184
Здравейте отново ,аз да ви се похваля на 01.01.26 се роди втората ми дъщеря Елинор .И сега сме вкъщи с бебе и кака ,която съм в спряла от градина до 01.03. Та каката няма да я пускам по рано на училище ,но с бебето ще  имам тези колебания с тази дата ,която си избра 😄.Иначе Мария знае азбуката ,числата ,смята вече лесните задачи .

Общи условия

Активация на акаунт