Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 471
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 335
Кроти, стихото ме разтърси! Като визитна картичка го почувствах.
Добринче, екскурзоводе мой неземен! Чувствам се като дърво засадено в пустошта, а твоите увлекателни репортажи прожектират цветни филми, за крепостни селяни като мен. Не разбрах само защо ме свързваш с кючека? Ма аз се кърша само под звуците на  Чайковски, Щраус и производни. Stuck Out Tongue Winking Eye
Якче, благоговея пред хора творящи красота с ръцете си! Аз съм толкова леворъка, че чествам Деня на леваците и по Юлианския и по Грегорианския календар, даже и по календара на маите го отбелязвам.
Излишно е да казвам как се чувствам, то си личи…
„Забулиха  ме мисли-като дреха
 от синтетична и немилваща материя
 уж търсех в самотата си утеха,
 а диагноза ми поставиха-истерия.
Реших да се разголя-кво пък толкова,
 душевно и телесно откровение...
  Нарекох копчетата "болка"
 И късах методично, с настървение.
Сега се търся- дрехите и...себе си,
 (разголвайки се, хвърлях хаотично)
  И много моля, ако ме намерите,
    предайте ми Душата – Лично!“

Хубава да ви е неделята, общество любимо!

# 1 336
  • Пловдив
Добри, много са...ама да не е Хибики? Знаеш ли името?

# 1 337
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не, само казаха, че е много хубаво.
пак да кажа, не пия, но като го взема за любимия белогащник не искам да се излагам. Simple Smile
понеже сега ще си идваме и не се знае кога пак, мисля от сега да посъбера коледните подаръци. Simple Smile но не ме издавайте. Wink

Карамелитке, душо кукурузена, не знам, не съм пробвала, но и на Чайковски сигурно мога да докарам бели денс. Wink личната ми полузаконна радост казва, че и зайченцето бяло, в мое изпълнение, звучи перверзно. ам ато е защото никога не ме е чувал да пея "ой Педро, Педро, не оди по брего, че брег се рони, ке паднеш от него!" с испанска китара. обичам си го и му спестявам подобни ексцесии.

и не мога да не се изфукам и пред вас. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/1374506/43646921

# 1 338
  • София
Добро утро.
Добри, чудно е.

# 1 339
за бебето стелт Wink или за мен. още не се знае. Simple Smile

# 1 340
# 1 341
ей сега ме уби! мислех, че са един два вида. ще разглеждам. най-вероятно ще взема най-гадното, но и в това има чар. Wink по-дълго ще се сеща, че е имал новогодишен подарък от мен. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 342
Добри утро, Добрино, много хубУ ми започна денят -с теб и репортажът ти, благодря! Още ни разхождай! Ние мухлЕсахме, поне да се напечем виртуално на египетско слънце!😅❤

Много обичам поезия, ще си качвам понякога любими стихове, щом има и други, които обичат:)
У нас не съм споделена в туй отношениЙ, колко стихове съм му писала лЬобвони на моя пън, ма разбира колкото свиня от кладенчова вода😂😅🤭 Га бех млада много му пишех, на СМС на на телефоните с копчета, дето натискаш по 5 пъти фа идеш на съответната буква, смятай кво писане бешИ Simple Smile)) И пиша аз, изливам си дОшата и оня отговаря - мерси🤪🤣😅 Или супер… добре че нямаше емотикони да ми праща само палец 🤭🤭🤭🤭
И добре че не съм чОствителна, че да го бех оставила още преди 20 г😅😅😂😂❤🤭

# 1 343
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Иб@си, ще си пия шотландско. 😁

# 1 344
джаки, сега ме  страх да напиша "мерси" Wink
но ти си знаеш, че си ми вдъхновителка и пример за други работи.
 не че ги правя, но е хубаво да познаваш човек, който иска и може.
аз май съм само на "и". Simple Smile 

# 1 345
  • Германия
Добри, много обичам да те чета като разказваш за Египет. Да вземеш да напишеш един роман за живота си там.

Одеялото е супер, ако не отиде за бебето стелт можеш да си вземеш една египетска котка, тя ще го оцени подобаващо като я доведеш на българските температури.

# 1 346
  • Пловдив
Още инфо за японското уиски...https://whisky.bg/iaponsko-uiski/
На мен ми е интересно.

# 1 347
благодаря, момичета.
истината е, че на мен ми харесва. и даже малко ме боли. Sad
при нас на плодородна земя се изсипват камъни и отпадъци, заравнява се и се прави автоморга например, да гният колите там, вместо да се произвежда нещо, а тук на пясъка на пустинята се докарва пръст от изгребването и почистването на каналите и се създава ново поле за земеделие.
вчера учителя по арабски ме попита как го виждам, какви са разликите между Египет и България. не премислих изобщо, казах, че ние от Рай правим пустиня, а те от пустинята - Рай. Sad
и по-лошото е, че точно това си мисля. Sad Sad и ме боли.

# 1 348
Кроталова и Карамелова,
Скрит текст:
Аз зная, че Рая
вълшебно сияе
пред мен всеки ден
съвършен.
Вратата - отворена,
речено-сторено,
да вляза зависи от мен.
Поглеждам, пристъпвам,
обратно се дръпвам,
пристъпвам, отстъпвам
смутен.
Да вляза не смея-
ще се разсмея -
във Рая ще минат без мен.
Обратно се връщам
и поглед извръщам,
а той е зад мен,
съвършен.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 11:04 от Анонимен

# 1 349
Ех, ко можех да плета, ква дълга жилетка щях да си направяяяяя! Ма не мога! Аз копче не мога да зашия… па плетене… То шия де, ако е мн спешно, но на задната страна обикнвено има топка с омотани конци😅😅🤭 Аз пипкави неща не умея, нервЕна натура съм, дай ми да вършея с парцала и Цифа и да готвя, но манджи! Не НЕкои френски макарони, там няма шанс:)

И се възхищавам много на ръкати женички, дето творят красоти. Аз творя само смешки и тъпотиЙ, всичките ми сладкарски опити са били пълен крах и смях😅

Вчера голям смях- събираме се с приятелите на ММ и те пак почват- айде бе, Жаки, покажете ни малко йога и ние да правим, всеки го боли я рамо, я кръС, Я  г…С Simple Smile) Искаме вика и ний да ставаме гъФкави. Викам ай добре ще напарвим някои базови неща- начи, хора, аз така в живота си не съм се смяла, това ако беше заснето щеше да бие всички комедии евър. Начи 5 мъже околко 50-те, между 90 и 120 кила, спИртни натури, спОрта - 200 м вита баница или гребане с лъжица, тва им е.
И се започваа едно търкаляме, едно пъшкане, зеха да мятат пуловерите, събуха се, казвам ви такъв йога клас няма😅😂😂🙏 грим ми се разтече, пукнах се от смях. Моя ходи да ги наглася уж, ма те не дървета ми не знам кво да кажа.
Така се забавлявахме, резултата- двама вечерта вървят кат Робокоп, мн се били разтегнали, другите се зеха за човеци ластик и решиха да покажат на жените си кво са научили. Единят си разпра ризата, а другия измете ресторана от да се търкаля😅😂😂
Та, Добри, аз много хора паля, ма много бързо гаснат 😂😂😅😅😅

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 11:00 от JACKLIN*

Общи условия

Активация на акаунт