Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 420
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 500
сусунче, а като е нероли защо са сложили картинка на плумерия/фраджипани?
всъщност на акакво мирише, на портокали или на плумерия?

За заблуда на противника 😁!
Мирише на захаросани портокалови корички!

# 1 501
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, има ли и други симптоми? Кръвна картина и доплер.

далеч съм от всичко.
хванах го случайно преди няколко дена и все е така. Cry лявата 117, дясната 147.
както и да го гледам - много е.

сис, LaughingLaughingLaughing за заблуда на противника викаш? аз противник ли съм или само противна?

# 1 502
  • Пловдив
Якче, аз си харесах пулоФер Simple Smile ся остава да купя наръч прежда и игли и да следвам схемата Grin
Скрит текст:

п.п. Ако ни пуснат у дОма ще го направя...да...

# 1 503
Мисте, много убаф пулоФера, действай по схемата, ние ще чакаме крайния резултат Simple Smile
Много хубаво слънчице пече навън, изкушавам се да зарежа бумагите и да врътна едно кръгче по улиците, за да проветря главата.

# 1 504
Аз много обичам дълги жилетки, някоя ако плете да свирка. 😀
При нас уж също слънце, но си е клинч и се скрива зад облаци. Излизахме де, но сега се прибрахме, че ми замръзна...
Имам оферта от една приятелка да тренираме в залата на мъжа й. Той ще води тренировки по бокс, ние ще си правим някакви упражнения. Обаче ме е срам. Казах й ако сме по женски да ме брои, иначе не. Може и някоя йога да си правим.

# 1 505
Ах,бе,Добри! Ти не можеш да бъдеш противна,дори некъпана три дена 😉,а в случая противника съм аз, защото се подлъгах по ароматното цветенце на опаковката,а ще мириша на фреш!

# 1 506
Къде сте всички?

# 1 507
# 1 508
Тук съм и аз, ама ми е уморено.

Жаки, ще ги издържите 14-те дни, хич не се чудете. Така да ми се ходи и на мен. Направо се изкушавам да те залея с въпроси, финансови основно Simple Smile
Иначе четох последно в немската преса, че Тайланд са вдигнали карантината само за 5 страни. За нас няма да е скоро ако изобщо Simple Smile

# 1 509
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ах,бе,Добри! Ти не можеш да бъдеш противна,дори некъпана три дена 😉,а в случая противника съм аз, защото се подлъгах по ароматното цветенце на опаковката,а ще мириша на фреш!

ти си фреш, а аз съм маската на тутанкамон. Wink
купих си такова.

# 1 510
Добри, по принцип има разлики при мерене между двете ръце, ама тази ми се струва голяма.

# 1 511
  • Пловдив
Чакам аз дятето...пак. Няма да ходя на танци, че теча от мц е голЕм и тъй.
То пък с новите мерки май ептен ще спра...четох отгоре само, де.
Ходих за гащя за му, че се нямал той Stuck Out Tongue Winking Eye  Амиии и те с нова цена Confused  Как за слип 9,30...м? Тия ша ни уморят, да.

# 1 512
  • Германия
Мистик, много е хубав пулоФера, следвай схемата и после да ни го покажеш.
Хайде всички дружно да ви заразя и до пролетта да сте спретнали по няколко жилетки, пуловери, шалове, панерчета като на Добри (много са готини), какво ще правите цяла зима
Ени ли питаше за дълга жилетка. На мен май утре, а не в четвъртък ще ми дойде преждата и почвам една дълга жилетка или по скоро палто за мене си.

# 1 513
Ха, Бабче, ние, тъй де аз, теб мислех да вербувам да ми плетеш, ти как ни нареди всичките Grinning

Хваща ме мен желанието тук там, ама най-много шал да спретна на една кука, другото е висш пилотаж.

# 1 514
Аз аз писах.
Оффф дребната ме ядоса, скарах й се, тя ми отговаря. Плеснах я по дупето, тя явно не очакваше и залитна напред, та се удари в бебешката количка за кукли. Ся й е малко подуто, дано не стане синина. Ще ме разнесат в детската, че я бия. Криво ми е. Не ми издържат нервите вече...

Общи условия

Активация на акаунт