Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 896
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Добро утро!
Айде кафе и от мен ... от ПариШ днес, ул.Риволи Simple Smile

# 316
Ули, че тук за какво сме се събрали? Мисля, че сме топ в бранша. Stuck Out Tongue Winking Eye

Отивам след малко на среща с директора на у-щето на щерката. И като знам, че няма да има смисъл от упражнението…

# 317
Добро утро!
Заведох дребната на ДГ,изпих кафето,пуснах поредна пералня... Ся чинии,това онова. Край няма!
Не спах много добре,а и се будих през 5 мин от 5 до 7. Луда работа.
Хубава седмица и се порадвайте на последните слънчеви дни,че от четвъртък иде дъждеца!

# 318
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
попи, стискам палци.
карамелитке, стискам те за гушата.
кротик... тебе никъде няма да те стискам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

мистик, ама т'ва баш като пред ЦУМ, уа!
то нали в Софето само ЦУМ знам....

да ви кажа колко малък е света. Simple Smile с доказателства Simple Smile

в нашата къщичка на първия етаж живее испанско семейство. писала съм за тях Wink
жената си намерила приятелка в комплекса - италианка. излизаме трите на кафе и италианката пита дали съм била в Италия? дали съм видяла туристическите забележителности? как ги намирам?... била съм разбира се. видяла съм някои, други съм пропуснала... най-много ми хареса когато се изгубихме из малките улички. тогава видяхме истинския град и истинските хора. не напудрени и лъснати за туристите, а живи и прекрасни. най-много ми хареса една къща на три етажа, с малки балкончета и от едното балконче излита малко магаренце с крила. като недорасъл, магарешки Пегас...
жената срещу мен се оцъкли, извади телефона и показа снимка на "Пегаса". той бил нарисуван на стената на къща, много близко до тяхната. Simple Smile

# 319
Дубрутру.
Поуспах се аз днес, към 8:30 чак се надигнах от леглото. В някоя от темите бяха препоръчали книгата за Илон Мъск, снощи четох до към 1 часа, накрая батерията на киндъла падна.
Въртя поредната пералня, пуснах хляб, зъзна от студ. И ме мързи, изобщо не ми се работи.
Хех, Добри, наистина светът е малък Simple Smile
Жаки, преди няколко страници обясняваше за зелен чай с джинджифил. Това чудо преди кафето ли се пие? Може ли след него кафе или го замества?
Хубава седмица на всички!

# 320
Хах, Попи, тъй си е, ама да бяхме в малко по-затворена обстановка, пък да се излегна на диванчето и да се разприказвам Grinning

Даже не съм почнала пералните. З сметка на това загорих лютеницата и чушките ме чакат...

# 321
Бърди, чая първо веднага  като станеш, след 20 Мин може кафе

# 322
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Крот, благодаря за чадърчето. Монтирах си го!

Birdflower,  Книгата на Мъск я подарих преди време на мъжа ми, после я четох до някъде. Интересна е, но не ме "грабна" много.

Anyyyone, и аз заведох моето на градина, тръпна колко ще изкара тоя път преди СОПОЛА да дойде ПАК!

Сдърпахме се с недовършения, и снощи, и днес пак съм сърдита. Казвам му, записала съм час за личния лекар, да си взема направления, щото все отлагам какво ли не, ооо, утре имал излизане извън града, служебно, и не можело да закъснява. Така ли, а всяка сутрин може да се мотае, и да закъсняваме заради него, той системно закъснява  с поне 15-20 минути сутрин, и уж нямало проблем. Но щом аз искам, и имам задача, не може! Ми хубаво!

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 18:49 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 323
Оф Съншайн,и аз тръпна... Дано да изкарат повечко. 😓 Давам сироп от бъз всеки ден. Вярно,не е на гладно,в сока й сипвам,но предполагам пак е нещо. Ще купя и някакви комбинирани витамини,че тя нали е каприз и не се храни много здравословно,та да подсилим малко имунната. Не знам вече...... 🥺

# 324
Моето вече е със сопол Head Band Почва се. Fearful
От днес ХО.

# 325
Да ви е добър деня Simple Smile Няма да го пускам нашия, поне до сряда, уж се оправи вече, ама като се зтича подкашля от време на време. На вас и на нас жерая да се задържат повече време здрави!
Сирус, бързо да оздравява и твоето момче!

# 326
Ох, да оздравяват болните дечица!
Жаки, благодаря за рязаснението. Ще пробвам. Ще видите вие като се фталя и изпълня с енергия Simple Smile
Съншайн, ще видим докъде ще я докарам книгата. Не знам нищо за Мъск, любопитно ми е. Напоследък все зарязвам книги, не е типично за мен.

Хайде, обядът е сервиран
Скрит текст:
Simple Smile
Остава само да измисля вечерята.
Навън е много приятно и слънчево, изкушавам се да грабна лаптопа и да спретна импровизиран офис на открито на някоя пейка, ама представям си какви погледи ще отнеса.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 10:05 от Birdflower

# 327
  • Пловдив
Бърд, прочетох лопатата вместо лаптопа и останах така Flushed Satisfied
За сармите...само ще преглътна жааално...Yum за бой си!

# 328
Здравейте банбини!
Понеделник  - работелник, сговнелник, гадорелник!
Поне сме здрави, та не е трагелник.
Трябва да издирвам местоположението на един детски зъбар из софийските улици ( с кола), та се напрягам и дали ще стигна навреме.
Айде, усмивки и да се хвалите само тази седмица.

# 329
Мисте, тя и лопата няма да е излишна, все ще влезе в употреба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт