Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 798
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 330
В 4.30 се събудих, от студ, сега вадя завивки. А снощи до 12 учих. Сега дремя. И от мен един брой дребно със сополи вкъщи, някакъв лек вирус е, теста е отрицателен, температура няма. Само енергия Stuck Out Tongue Winking Eye
На обратно броене за лятото съм!

# 331
Първи работен ден днес след отпуската 😫!
Не си починах изобщо,не разбрах как минаха две седмици. Нощем сънувам задачите от курса,будя се към 5-6 сутринта да ги решавам,после Беболина се буди и цял ден на въртележката с нея,готвене, чистене,пране... вечер пак задачи....и така! Отгоре на всичко усещам ,че изоставам и няма да успея да взема изпита! Сдухах се тотално!

# 332
  • Оптимист по принуда
Дано се задържат всички дечица здравички!
Сиросче, със сопол да се разминете Flowers Four Leaf Clover
Сиси, ще го вземеш изпита, не е лесно с малко дете вкъщи, как да се разчекнеш на 100.

Оф, така се назобах с една огромна салата риба тон, ама огън дишам през носа и сълзи ми тръгнаха, че направих дресинга с една бая лютичка горчица. Ама веднага ми светна, като видях на Бърди сармичките Heart Eyes Що съм такъв лаком дол. Бетер Алф с 12 стомаха, мога да тъпча, тъпча...Weary
Вчера един кекс правих със сладко от смокини и от кръгъл стана полу-кръгъл от мойто заравнявяне с ножа. Не мож се запрА

Какви сте пременени, Кротето какъф дЮзайнер е Heart Аз ще си остана с хляба, дано не ми се сърди Кротемирка Heart

Карамелко, много хубава жена си Heart

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 15:45 от demmy.

# 333
  • София
Здравейте!

Много задачи имам да отметна днес и утре. Само прехвърчам от място на място. Чувствам се като пчеличка, летяща от цвете на цвете, но не толкова грациозна и чаровна. 
Поради липса на време за обяд запекох една македонска наденица, резнах домати, краставици и лук за салата и туй то. За вечеря ще дояждаме наденицата и ако се вдъхновя, ще сваря една супа от зеленчуци. Ама по-вероятно е да не се вдъхновя, щото нали и пчеличките се уморяват понякога.

Бърди, кво ти пука кой как ще те гледа! На твое място бих си харесала пейка за хоум офис.

Сис, ще се справиш много ясно. Но не се самонавивай за обратното. Самовнушението е мощна сила, с която понякога сами си вредим, а можем да я впрегнем, за да си помогнем. Нищо, че е клише.

Сутринта стартирах стресово. Детето с отварянето на очите рече, че е забравило едно домашно. Аз с ледено спокоен глас заявих, че щом е забравила, ще пише докато закусва. Тя помисли, че се шегувам. Погледът ми й подсказа, че греши. В този момент видях колко експедитивна може да бъде с точната мотивация. Trollface

Болните да оздравяват! Казах!

Снимки май съм изпуснала ...

Успешна седмица , другарки и другари! 🍀

# 334
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
подведена от Карамелчика си купих два фистаня.
нарочно по-големшки, хем да ме обхванат хем да мога да ги оправя ако нещо... нали...
дойдоха.
внезапно осъзнах, че ръст нямам, шевна машина тоже нямам, ножици обаче има три-четири, различни размери и почнАх!
първо морско-тюркоазено-синята, ленено-памучната роклА, която се оказа нещо като предълга туника, като двата "лигавника" започват от коленете и се влачат след мен баш като на Мегън Маркъл сватбената рокля.
"ловким движением правой рукой...",  знаете Андрей Миронов... и сега си имам разФлякана туника до коленете, а от отрязаното заформих покривка за кръглата маса. Wink
подгънах го на ръка, със синджирен бод, като през цялото врем се чудех тия хора къде се бесят, като палмите нямат клони.

втората е розАва, ама розАва. и още по-дълга. засега под веждии се гледаме строго, но не съм я резнала.
чака да ми мине от първата.

# 335
  • Пловдив
Ох...не ща да ставам като майка за някои неща, а баш така подхождам Persevere

# 336
  • София
Мисте, и аз така ... То май е неизбежно когато и ние сме майки. А може би съдбата ни дава урок, поставяйки ни в същата или подобна ситуация отново, но вече от позицията на майка, а не дете.

# 337
Сис, аз мисля да вляза за изпита още като го отворят. Ако свърша, ще ми кажеш кога влизаш и ти и ще помагам. После ще имаш два месеца и половина да наваксаш спокойно. Имаме два изпита през седмица, все единия ще мине, не се товари и с това! Та аз една задача я дъвках 5 часа днес, преди това два дена висях с една друга, която накрая пратих на ментор, така ме изнерви.

# 338
Скан,мила моя Скан 🤗! Ще ми помагаш да се подготвя за изпита, както до сега го правиш🥰. Без помощта ти нямаше да съм решила доста задачи.
Момичета, благодаря ви за куража, който ми давате,ще направя всичко, което е по силите ми за да се справя! Последната лекция ме уплаши и взех да се давя в лъжица с вода,но ще се мобилизирам 🤗

Добри,😂🤣,моля те не пипай втората рокля,а я занеси на опитен шивач!

# 339
  • Пловдив
Мисте, и аз така ... То май е неизбежно когато и ние сме майки. А може би съдбата ни дава урок, поставяйки ни в същата или подобна ситуация отново, но вече от позицията на майка, а не дете.
ам да де, ама нали уж не трябва да повтаряме грешките им, напр....? А аз все по-често се усещам, че баш това правя...Head Band

# 340
Последната лекция я дъвках цяла седмица, само нея, а дотогава всичко ми беше лесно. И все още не бих казала, че ми е ясно. Да кажем че и тази седмица ще е подобна картинката. После започва бавно да си идват нещата на мястото. По-бавничко отколкото в началото, но идват. Моята люта скорпионска същност не може да се примири с "не става". Толкова хора са го преборили това, някои от тях откровенни идиоти, че аз ли няма да успея???

Утре ме чакат едни 700км шофиране... Ако нямаше едни 5ч по средата бягане по институции, душата ми щеше да пее!

Мисти, от себе си не можем да избягаме, не се съди строго Hug

# 341
  • София
Мисте, а може би не са били грешки. Може би ние сме ги определили за грешки от тогавашната си позиция на дете, но това не ги прави задължително грешки. 🤔 Поне така ми се иска.

# 342
Сис и Скания, успех момичета.
Струва ми се много сложно това, с което сте се захванали. Възхищавам ви се - успех!
Мисте, спокойно не знае дали постъпваш грешно, те резултатите са далеч.

# 343
  • Пловдив
Имам тема за размисъл...да...

Оставих колата да я лекуват утре...даже се чудихме дали да не го откажем тоя доктор, щот дали си струва са потрошим едни пари Rolling Eyes  друга ли да дирим? Мъжо иска съвсем нова, ма не ми се плаща и кола, та... Кво, що и я оставих да видим колко ще ревем Simple Smile

# 344
Скания и Сис, ще успеете, сговорна дружина ..., знаете. Радвам ви се.
Сиросче, как сте?
Мисти, рано или късно заприличваме по нещо на родителите си.
Бърд ли беше с вкусния обяд? Аз вчера готвих фасул на фурна. Бива, като за бързо готвене.
Панди, то мотивация хубаво, ама и малката съвестна.
Ако иска някой да ме накаже, да ме накара да шия - прав бод, зад игла, зиг-заг. Ще се роди тогава българската Агата Кристи Trollface

Общи условия

Активация на акаунт