Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 503
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 710
Добро утро Nature Sunny
Ени, какъв ли ден те чака с това начало Joy
Ключът е навън на някакъв фенер?! Съседът не може ли да помогне?
Ули, я да възпиташ хлебарките. Ако успееш, пращам ти и моите.
Попи, каква мас ползваш? За производител и марка питам. А от лидълските патици какво стопяваш?
Кротич, сега ме размисли с преброяването и наобратно ... ей да не са те чипирали 🙄 такава умереност и дипломатичност ... Sunglasses Heart

# 1 711
Радвам се, че съм те развеселила. Щот на мен не ми е смешно. 😁 Мисля варианти как да се измъкна. Синеочка я е страх да я спусна през прозореца, иначе тя може да го вземе. Ще звънна на съседа след малко, с една стълба да стигне до ключа и да ми го даде през прозореца. Абе кво да ви кажа...
Да, Елифче. Някой път го слагам там, ако е останал на портата и ММ тръгва да излиза.
Ей го де виси:

# 1 712
Ами,можеш да ни кажеш,какво аджеба прави този ключ на фенера, откъдето трябва да се свали със стълба? Stuck Out Tongue Winking Eye
Звънкай на съседа.Не фърляй дятито през прозореца!

# 1 713
Ени, нямаш ли стълбичка вкъщи? Някой стол да спуснеш и после да стъпиш на него?

Днес ще е хубав ден. Казах!

# 1 714
Утро, другарки!
Набързо да ви сложа по парче торта. Да почерпя за килеша, чукна и той 16
😀
Скрит текст:

На тези години им казвам аз- малкото пълнолетие. За мъжете е ясно, че акъл докъм 60- те не иде, но поне да е здрав и да се смили малко към майце си откъм простотиите 🥴
По случая ще го посетим с кака му.

Ени, викай пожарната с някой готЯн пожарникарин 🤪
Синеочка през джама нЬе.. туй хубууту 😍

П.п що не може да се качват фотки?👀

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 09:14 от Thirteen#

# 1 715
Ени, кофти. Съседът пък защо не помогне, все пак те е видял да висиш на прозореца. Моите съседи най-редовно ме викаха да ги отключвам. Бяха ми скрили ключ на тайно място в стълбището. Отключвах ги и пак си прибирах ключа на мястото за следващия път Grinning

13, честит да е килеша, по-бързо да му дойде акъла и по-малко дертове да ти създава.

Ренко, Сиросче, как са младежите?

Аз вече потънах в бумагите. Дано успея да си открадна поне час навън по някое време, изглежда денят ще е слънчев и приятен.

# 1 716
Уми, редактирах и написах. Ако тръгне ММ навън, а моя ключ е на портата, го оставя на фенера. Ма що не е погледнал сутринта да го метне на джама поне, не знам.
Ама то под прозореца има пейка, мога да я спусна дребната на нея, иначе чак долу не. 😁 Тя мен ме агитираше да скачам, но нея я е шубе.
Уу плана на 13 ми хареса. 😂😂😂
Той другия от другата страна ме видя. Аз чакам вуйчото да мерна, че ми е неудобно да звъня, да не е бил нощна и да спи.

# 1 717
  • Пловдив
Ено, веч знам как да ти дойда на гости неканена Stuck Out Tongue Closed Eyes

13-сче, аз мислих, че е при теб килеша, под надзор и наказан Simple Smile Да ти е жив и здрав! А за ядовете...да са леки!

# 1 718
Хахаха Мисте, с една стълба под мишница и си ти.
13,живо и здраво да е момчето, да не те ядосва и само гордост да ти носи. 🎉😊🎂
Аз нямах проблем да кача снимка.

# 1 719
  • Sofia
Тийн, жив и здрав да ти е младежът! И той спомени ти създава, не само ти на него, тъй че съм сигурна, че скоро двамата ще се смеете на всичко случило се! Ще му се наместят хормоните и планетите и съм сигурна, че ще се гордееш с него! Както той с теб! Heart Ай, довечера да има дзън-дзън за негово здраве!
Ени, орта-будала викат по моя край (орта не знам какво е, будала е ясно), ама твоята прЕателка тъй иска да те мине. Олио срещу зехтин Grinning, сигурно се е шегувала. Дано скоро ви отключат, до тогава го играйте принцесите в замъка. Иначе много рисковано изглежда така закачен ключ, сякаш е лесно достъпен от външната страна.
Отивам на зъболекар Trollface ПиснАми ми! От юли месец все оправям нещо в тая уста!

# 1 720
13, жив и здрав да е младата, футболна надежда! И да го гледаме по тиИлИвизора след някоя година.
Идеята за пожарникаря е супер, ама само ако е внос от Австралия Wink Ако на Синеочка  й предложиш да си поиграете на приключение, няма ли да се навие, Ени?

# 1 721
Аа нали имаме пазачка навън. Едва ли някой ще се осмели да влезе. Той щом е там ключа, значи аз ще съм си у дома и няма опасност да влезе някой.
И по принцип не го оставям там нощем, но ето днес късмет.
Ония пожарникари от календарите ли, Елиф? 🥰
А най-дразнещото е,че не мога да навикам заключващия, щот е на работа.
За зехтина сделката беше 5 литра за 12.😁 Не 5 за 5.

# 1 722
  • Sofia
За зехтина сделката беше 5 литра за 12.😁 Не 5 за 5.
Joy Търговец си е твоята дружка, ама пак не излизат сметките. И за 20 не трябва да има сделка.

# 1 723
Айде,ДО в Пловдив на ротационен принцип от 1 до 12клас.То от вчера се говори,но вече има официална заповед и нали сте ми дружки ,да ви светна и вас Wink

# 1 724
13, здрав и по-разумен да е младежа, по-малко нерви и дертове да създава!
Орта на турски е средно/среда,но ударението е на О-то.А израза орта будала знам че се използва в смисъл,че е средна работа нещото си.

Общи условия

Активация на акаунт