Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 505
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Германия
Кло, сестра ми като малка каза на баба - бабо, толкова много те обичам, че чак не мога да те гледам.
Децата имат големи бисери, за съжаление моя син не беше от тях. Но се забавлявам с чуждите деца.

Кротик, ако мога да изкарвам това, което изкарвам тук и да имам този стандарт веднага се връщам. Но честно казано не виждам как ще стане това, поне не в този живот

# 1 696
Кроте, казвай, аз спя, не чувам, не виждам, а и вече е късно за джафкане, време е за лягане и за на Жаки филмчето Stuck Out Tongue Winking Eye
Глей си филма ти! Smiley
Аз вече съм преброила до две,пет,три и на разбъркано и ще диря нещо сладко.Smiley

Баба ти,аз си споделям мечтите и исканията.Надеждите.Не упреквам никого за решенията му и ги разбирам,и си мечтая.
Не понасям обаче и преиграванията! Това ще го замълча,че намерих един буркан боровинково  сладко и как върви с едни бисквити.
Ай!

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 23:22 от Кротал

# 1 697
Оплаквам се от Кротик, нямам бисквити. Някакъв черен шоколад се търкаля в шкафа, но нещо не ме кефи.

Трябва да ходя на изследвания, но сутрин все нещо се бавя и не успявам. А този път съм решила да сменям лабораторията и както обича да казва Дариела, трябва да се затъркаям до другия край на града. Като гледам колко часа стана, утре не мога да стана.

# 1 698
Кро, ти си у друга България, тука олиВото е 5 и нещо. 🤐 Гръцката баба пъ ми пратила 5 литра зехтин! Ма аз ич не го ползвам брее.. Тука мойта френдка с магазина ме офертира бартер за стек олио да правим, пък ММ се дърпа. 🙄
А кат те прочета да ядеш и като те знам каква си щека. Ми не е справедливо пък! 😂
Иначе мечтите ти са хубави. 😊 Дай Боже!
Сичко спи, аз се кокоря още.

# 1 699
Ба, Ено! Само да си посмяла,  да дадеш зехтина за олио.  Ще ти скъсам ушаците! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 700
Ма ко да го правя? Не става за фритюрника, салата много не ядем вече. Тва са 5 литра. Имам почти пълна литрова бутилка от предния път. 🥺

# 1 701
Готви с него, де. Не с олио. За всичко става. Че и залче топъл хляб да натопиш с малко риган. Ох!

# 1 702
Варна е скъп град и като чуя някой да каже,е Варна е.. и ми иде да му...ама пък някой да я обиди,еле бургазлия и... Smiley Ще рече някой, че съм родена У гръЦката махала.
Като съм гладна,мога и съм яла пиперена мазна манджа в осем сутринта с кафето,с три филии и сирене.Не съм ли или не ми е щукноло нещо,уста не мож ми отвори.Каквото и да ми сложиш пред мен,прескачам и заминавам.
Проклетия!
Ено,размени старото,той като не готви,дали помни,че има? Прелей го в други бутилки,събори старата.Не обичам зехтин.

# 1 703
Е не става, стария е литров, новия е туба от 5. Ми ще го ползвам, ко да правя. Да беше питала какво да прати.. И пак ще се изръся 15 кинта за олио, за компира. 😂🙈

# 1 704
То тъй,докато си топваш залче по залче с розмаринец и ляба ще ти излезе 15 лв. килото и новите по големи гащи,отиде да се невиде.
Айде,изчезвам!
Да се пазите!
Веселнокова,утре да не ме будиш! Оуу,то днес станало,ама да де,не ме брой.Smiley

# 1 705
Добро утро! Тия дни не мога да се оплача от недоспиване.

С олио правим само палачинки, та го използваме веднъж на 1-2 седмици. ММ ги прави и предпочита олиото пред маслото, та няма да му се бъркам в черпака. Пържим 2-3 пъти годишно - основно шаран или някои заблудени картофи. Иначе готвя постно ядене и риба със зехтин, месно - с лъжица патешка мас. Ако нямам мас, пак слагам зехтин. 1 бурканче мас ми стига за сигурно 2 месеца. А сега, като пуснат патиците в Лидл, няма и да купувам мас.

Ени, тази, дето ти предлага олио за зехтин, не ти е приятелка, да знаеш. Joy

# 1 706
  • Пловдив
Добро...
Кафе?

# 1 707
Добро да е.
Тъкмо си налях и аз кафето, ама хапнах едно джинджифилче преди това и сега познайте усещам ли кафето изобщо Grinning

Посрещна ме една хлебарка сутринта в кухнята, ама не ме поздрави учтиво гадината недна.

# 1 708
Моето утро ич не е добро! Станах, оправих се, събудих Синеочка и нея приготвих за ДГ. Тръгваме и на вратата го няма ключа ми. Поглеждам през прозореца-той навън на фенера. А ние вътре заключени. 😤😤😤 ММ е първа смяна и ни заключил, ама що да гледа дали ми е тук ключа??? Леле бясна съм. Отварях прозореца да скачам, ама ме достраша. Нали съм тюфлек, ще взема да счупя нещо. Комшията ме гледа с провесени крака на прозореца, сигур мисли, че ще се самоубивам. Абе... Немам думи! На сичко отгоре имам малко цигари и няма да ми стигнат. Бе ще убивам някой днеска.

# 1 709
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ении, хиля се с глас.

Общи условия

Активация на акаунт