Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 516
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 680
Този, но съм на първа серия още, та ще видим как ще се развие Simple Smile

https://filmisub.com/filmi/drami/56591-scenes-from-a-marriage-se … sezon-1-2021.html

# 1 681
Жаки, как се казва тоя филм? И ние да хвърлим едно очо Stuck Out Tongue
И аз искам да знам.

# 1 682
Благодаря Hug

# 1 683
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Скрит текст:
не беше контесата. имаше и нейно включване, но не беше тя в основата на въргала.

тръгна от една реплика за "ваксина срещу размножаване". и честно казано, от точно тази потребителка не очаквах такова изказване, но нали знаете "никога не е късно да се изложиш"

снощи на летището са спрели половинката. трябвало да е със специален тип маска - 5 евро/бр. гледам снимката - строителна маска е.

Sad да му се невидят и мерките и всичко.
Добри, я сподели. Половинът заминава за французко в неделя, но ще лети през Истанбул. Маската е единственото нещо за което още не сме проучили. С прости медицински маски, едва ли ще стане, полетите са два, все пак и престой в транзитната зона. Билети, застраховка, отпечатване на сертификат, уж всичко уреди, но не искам изненади в седем часа сутринта, в неделя.
Скрит текст:

Оплаквам се, че след споделеното онзи ден за кукуруза, на прИмоцийка купих вчера, а тази вечер така се нагърмях, че чак ми става лошо в момента.

Сега се връщам да ви дочета, защото днес нали е сряда, не подгънах крак цял ден.

в Кайро са искали да е с ФФП маска, той е бил с медицинска.
купил си от летището, но цената била 100 египетски лири=10 лева и телешката му душа се възмутила неистово

купих и за нас с детето - ние сме с многократни, има и медицински и ффп2, сега и 3МН95 - ще разпъна сергията и който каквото иска да казва.
в самолетите дават едни по-тънки и от медицинските, но на летището не дават с тях.

# 1 684
Малиии,ся ако кажа,кво мисля,Елиф пак ще каже,че съм невъзпитана! Подредих ви планетите тая сутрин,мола ви,не излизайте от строя,дръжте се!
Панди,малката Панта,да я нагушиш от мен!
Джун! Боли ме ръката инак бих те хванала за косата,но пък мога да те ритна за отскок на горе! Мрачните мисли са забранени! Трябваш ни,нужна си ни,никво мърдане!
Тарти,да ти кажа,не си идвай,братчето ми! Такова мазало е,дупка до дупка,локви,светофари не работят,олиото е четири кинта.Мор ти казвам,пет умрели дървете видях докато се прибирах и сутринта един явно пиян да си спи в колата.
Много искам всички българи да се приберат!
Много се дразня,не не се дразня,искрено се ядосвам,на всички,дето си харчат парите да ходят по чужди държави на почивки,а мрънкат,че у дома е кофти.Ми ще е,щото като няма потребление,няма пари за консумативи,няма и за персонал и за заплати.И,за още неща ме е яд,ама...

# 1 685
мале, кроте.... а аз исках на гости да ти идвам.

не знам защо се сетих за това Wink не работиш в такъв магазин, нали?

# 1 686
  • Германия
Кротик, аз пък не искам да се прибирам. Изкарвам парите тук, а се харчат в България. Тук от моите харча една четвърт най-много.  Така добре ли е, това нали не те ядосва.
Колко пъти писах а забравих да кажа, че малсата ПанТичка ме разчувства, а уж съм дърво. Пандичка, както ти додоха идеи, събирай ги тези неща на малката.

Добри, JoyJoyJoyJoyJoy

# 1 687
Горинич. втори клас. Simple Smile май.

# 1 688
  • Германия
Браво на Горинич, нещо в световен план и нещо само за него, много добро мислене.

# 1 689
Оф,ма коза такава! Smiley Снимай я тая чаша кат хората! Три пъти го четох,че и цаките наместих,викам си бах мааму,само те ли могат да пипат,пък то да питат! Smiley  Сичко питаме и пипаме,посегнаха ни на алкохола,кафето ни вдигнаха,таман кауза за стачка намерих и то калпаво фото!
Баба ти,искам да се върнете и тук да можем да си изкарваме парите! Не,да си имаме кюлчета скрити в тоалетните казанчета,а да живеем спокойно!

# 1 690
В картичка за осми март, във втори клас, голямата беше написала "мамо, обичам те даже повече от чипса". Днес, дванайсет години по-късно не обича вече чипс. А аз пазя някъде картичката.

# 1 691
Кроте, казвай, аз спя, не чувам, не виждам, а и вече е късно за джафкане, време е за лягане и за на Жаки филмчето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 692
  • France
Стегна ме сърцето като прочетох МиниПанди какво е писала. Минавала съм от там, знам как се чувства Cry Ето, дърта магарица съм, но се просълзих.

Искам да се връщам по-често. Исках това лято да изкараме поне месец с децата. Ама как?! Оглеждайки се на всяко кръстовище като зайци? Ослушвайки се вечер на вилата дали няма тумба малцинствени да влязат в двора? Страх ме е, с малки деца съм.

# 1 693
Офф, оказа се, че е добре да правя тест. Ама не за Ковид. Joy Сега си погледнах календара и се облещих. Че ми се удължи цикълът, след като спрях хормона, удължи се, че тсх почна да ходи нагоре-надолу, ходи, ама май е прекалено.

# 1 694
  • France
Мале! От такъв позитивен ме е по-страх и от онзи позитивен

Общи условия

Активация на акаунт