Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 535
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Пловдив
Уф, това "ама ще го караш по-леко" кат го чуя и ми се повръща.
Прясно инфо...майката на колежката на моята фризьорка, с две дози е в болница и то зле. Повече няма кво да кажа.

За пътуването ще замълча, че ще има сърдити Stuck Out Tongue Winking Eye

Айде, насПирт!

# 1 666
Жаки, без да претендирам, че е съвсем вярно, но така като аз го разбирам, антителата показват, че си го карал и имаш имунен отговор, но броят им не е показател за това колко силен е имунитетът ти. Т.е. двама човека с еднакъв брой антитела могат да имат коренно различен по сила имунитет.

# 1 667
Уф, това "ама ще го караш по-леко" кат го чуя и ми се повръща.
Прясно инфо...майката на колежката на моята фризьорка, с две дози е в болница и то зле. Повече няма кво да кажа.

За пътуването ще замълча, че ще има сърдити Stuck Out Tongue Winking Eye

Айде, насПирт!
Явно не си ваксинирана. Пази се. Много се пази!

# 1 668
Наспирт, девойки, пък каквото ще става, да става.

Донсита, каквото си ревала по този маймун, ревала си. Край.  По-добре сам, отколкото зле придружен!

При нас засега няма да затварят училищата, но само засега. Очаквам го.

# 1 669
  • Пловдив
Мисля от следващата седмица ще е тук...ама май само големите. Ще видим.

# 1 670
Мисте, чу ли? Пази се, че някой ваксиниран скоро може да ни натупа. 😁😂
Аз се наплюсках. Ся си гледам Игрите и се забавлявам.
Якче, ще чакам да се похвалиш после с плетивото.
Офф ММ си нЕма работа да каже на дребната, че след 10 дни й е рд. Ся ще ме побърка до тогава. 🤭😂

# 1 671
  • Пловдив
Ени, мани..плюх три пъти в пазвата и ше лягам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 672
Абе предвид, че неваксинираните са четири пъти повече от ваксинираните, обратното май е по-вероятно Joy

# 1 673
Ан тъй! Шъ сЪ молА и аз преди лягане и свеШ шЪ паля. То това малко като клетва прозвуча.
Ааа Ули, не! Ние сме кротки, само се дрЪпаме от иглата, инак сме кротки души. 🤗

# 1 674
Скрит текст:
не беше контесата. имаше и нейно включване, но не беше тя в основата на въргала.

тръгна от една реплика за "ваксина срещу размножаване". и честно казано, от точно тази потребителка не очаквах такова изказване, но нали знаете "никога не е късно да се изложиш"

снощи на летището са спрели половинката. трябвало да е със специален тип маска - 5 евро/бр. гледам снимката - строителна маска е.

Sad да му се невидят и мерките и всичко.
Добри, я сподели. Половинът заминава за французко в неделя, но ще лети през Истанбул. Маската е единственото нещо за което още не сме проучили. С прости медицински маски, едва ли ще стане, полетите са два, все пак и престой в транзитната зона. Билети, застраховка, отпечатване на сертификат, уж всичко уреди, но не искам изненади в седем часа сутринта, в неделя.

Оплаквам се, че след споделеното онзи ден за кукуруза, на прИмоцийка купих вчера, а тази вечер така се нагърмях, че чак ми става лошо в момента.

Сега се връщам да ви дочета, защото днес нали е сряда, не подгънах крак цял ден.

# 1 675
Разказът на малкото Панди за баба ме просълзи. Мама да пази такива бисери, безценни са, особено след години.
Все забравям да поздравя плетачките в темата. Хайде, почвайте и показвайте, да ви се радваме.
Бях с приятели на ежеседмичната ни сбирка. Последна засега. Част от тях са неваксинирани и докато траят мерките няма да се събираме Sad

Аз също не разбирам защо тест за антитела не се признава и кой измисли, че антителата МИ са по-силни от антителата ТИ, но без измерване? Щото ваксинирани срещу преболедували(без ПСР) си е точно това.

# 1 676
Жаки, вярно е, че колкото лекари, толкова и мнения. Аз гледам и общата картина. Единствената държава (от тия нормалните), която признаваШЕ антитела, беше Австрия. И то с повтаряне на теста през три месеца и за вътрешна употреба. Вече и там не важат.

Не агитирам щерка ти да се ваксинира, само защото стана въпрос за антителата се включих. Аз не бих бързала да се ваксинирам месец след боледуване. Майната им на кръчмите. Няма да избягат.

# 1 677
Попи, тя за фитнеса се тръшка днес:)
Ще поизчака надявам се. Трябаше да има изпит в събота отмениха го. Гадно им е много на младите, сега когато им е време за купон, срещи и нови приятели няма. Но каквото за висчки това и за наш Хасан:) Ще си седим и ще се молим някога да живеем нормално. И да сме живи и здрави най- вече:)

Гледаме един филм за семейни довойки, много разкрепостени бе😅🤪🤪🤪
И ММ най- после догледа тия Калмари, не са моята чаша чай, определено:)

# 1 678
Пфф, вкиснах се. Цял ден една гуспужа ми досажда служебно. Има голям зор, много й трябвам. Отказах й, обясних защо, тя чак ми се сопна, че това било в моя полза и нямало смисъл да се дърпам. Приключих разговора и реших, че въпросът е решен. Ама не. Преди 15 минути пак ми звъни. Много се ядосах, не й вдигнах изобщо, защото нямаше да успея да говоря културно. 

Мисте, не знам за малките ще важи ли ДО при нас и при вас. Близка приятелка е учителка, надвечер се чухме за друго, изобщо не знаеше за никаква заповед - нито за ДО, нито за ротация.

# 1 679
Жаки, как се казва тоя филм? И ние да хвърлим едно очо Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт