Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 537
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 650
  • sf
Наревах се и се взех в ръце. 😆
Припомних си, че всъщност и сама не ми е зле.

# 1 651
  • София
Донси, само така!

Жаки, вие не сте ли от София? Нас ни затвориха вече. От утре са онлайн. Детето е Хепи. Аз не съм, но каквото такова. Да сме здрави само.

# 1 652
  • Mediterraneo
Има 20% намаление на билетите на Уиз, ама кажете ми как да се прибера?! Реших, че ще си дойда за малко, само за седмица, имам да свърша нещо, ама направо не знам какво да правя...

# 1 653
  • sf
Какво го мислиш? Слагаш маската и идваш.

# 1 654
Тарталета, ако не е много важна и спешна работата, не бих дошла сега в България. Мазало е, и по-голямо ще става.

Аз понеже не пия от години, ви правя компания с ябълков сладкиш с какао Simple Smile

# 1 655
Тарталета, ако не е спешно, отложи. Зле е положението.
Vaychka ме е изпреварила.

# 1 656
  • Mediterraneo
Не е спешно, слава богу. Искаше ми се да го отметна, а само в началото на декември откривам време за това. Дотогава Бг ще влезе в червена зона вероятно, ще започнат да искат ПСР за влизане- излизане, знам ли. По- скоро от тази гл.т. ми е притеснено, не, че ще нося маска( аз и сега я нося- при нас няма тън- мън, само на открито не са задължителни).

# 1 657
  • Германия
Тарталета, ако не е спешно, аз не бих пътувала до България в момента.

Синът се отказа от 2 турнира, защото там ще се събират много хора, нищо че спорта му е на открито. За сега остави един 3 дневен, където ще бъдат по-малко хора, но не е сигурно дали и него няма да откаже. Аз му казах само мнението си, а той си взе решение и аз го покрепих, мисля че е правилно.

# 1 658
Панде, много мило ми стана Heart
Тарти, и аз бих отложила, стига да не е нещо, което не търпи отлагане.
Нашата община се оказа тъмночервена, чака се заповед за ротация, но не знам дали ще засегне и 1-4 клас.
Бабче, майка ми е същата като теб с преждите. Има безброй кълбета във всякакви цветове и вечно купува нови и нови. Радва им се като дете. Много е хубаво човек да има някакво хоби, да отделя време за него, да разпуска.

# 1 659
От зор да вържа новия рутер, съм на плюс един, но няма възможност да се вържат двата с безжична връзка. Основният се прецака и е неоткриваем, новият - не знам си какво. В резултат интернет нямаме. Изобщо. Ни за ХО, ни за ДО. Чакам сега да минат 1.5-2ч., щял да дойде. Добре че имам бисквитка, ама и тя не работи много добре. Пфуу, ще му се и ДО-то. В петък вечер ми иде да фана кръчмата с детето. Защото аз сертификат имам, на нея не ѝ искат. Ще се социализираме. И съм страшно изморена.

Жаки, днес е излязло на доста места обяснение защо не важат антителата. Накратко - нито е ясно колко стигат, нито има ясен стандарт за измерването им, нито колко от многото вършат работа.

Еднодозовите ваксини може и да станат кът скоро.

Тарти, стой си там. В момента с този мазаляк почти няма значение дали си ваксиниран или не. Само надеждата да го изкараш по-леко още я има. Не виждам кой нормален човек ще си причини да дойде в България в момента, честно.

# 1 660
  • Mediterraneo
Инструктирала съм мама да не излиза никъде, освен до магазина. Сама като кукувица, ама поне да се пази. Мислех да си дойда, после заедно да летим наобратно, че ще идва за празниците. ММ даже и децата искаше да водя( то това няма как да се случи по други причини, баш тогава са в края на срока и е немислимо да отсъстват)...

# 1 661
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, що рувеш, уа?
я го набий да реве той. Simple Smile

# 1 662
  • Пловдив
Ама и началните класове ли спират? Много рязко.

# 1 663
Ами, Попи, малко противоречие се получава, не един лекар изказа становище, че няма по- силно и по- добро от естествения имунутет, тогава, когато ораганизмът се в сблъскал с вирусът и се е преборил. Да си намерят и изчислят стандарт по колко и как. Няма начин да няма начин. Аз си сложих ваксина, когато моите антитела паднаха.
За мен това е логичото.
Дъщеря ми боледува целия август, съвсме прясна е.

Аз не се притеснявам да пътувам, вероятността да  се заразя не е по- голяма от в хипер маркета или в спа хотел да кажем.
Ние прелетяхме целия свят и си дойдохме здрави, разболях се след 8 месеца, когато не мърдах освен до магазина.
С хуабви маски, с дезинфекция с пътувам кат стой та гледай, ма няма кой да ни пусне…

# 1 664
  • sf
донси, що рувеш, уа?
я го набий да реве той. Simple Smile
Не ща да се разправям с него повече, ако ще, той изпуска! 😁

Общи условия

Активация на акаунт