Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 541
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 635
Уф, Ренко. Дано не вдига вече.

Ули, същата работа съм. Тревожна много. Все си намирам за какво да се притеснявам, ако случайно няма.

# 1 636
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бабче, като ароматно кафе с много сметана, много захар и маааалко Виски.
на мен ми харесва. Simple Smile
сега чета за разни добавки - солен карамел, тиква, ягоди... не са за мен таквизи работи - аз си го пия чисто,даже лед не слагам, че ми разваля ароматите.

# 1 637
  • Германия
Ули, много благодаря, за сега ще изчакам с писменото хранене, да видя какво ще направят по служебен пън. На мен ми се искаше да им звънна и да ги нахраня, аз по-принцип обичам директния контакт за кавги или най много по телефон, не по имейл. Писмено ми се губи гнева, не мога да се изразя така добре

# 1 638
  • София
Мързелота, споделям с теб като информация без цел да те плаша и още по-малко да твърдя, че при баба ти е така. Относно неповлияващото се разстройство. Майка ми изкара два месеца по болници преди да почине. Накрая точно закрепна се появи разстройство, което бе минаваше. С изследване на фекална проба установиха завишени количества клостридиум дефикале. Причината вероятно са били антибиотиците. Случва се и след дълъг престой в болница , особено при стари хора. Това ни обясниха лекарите. Докато се изчисти от клостридиите организмът на майка ми съвсем отпадна. Финалът го знаете.
Моят непоискани  съвет е да пуснете едно изследване на баба ти. Голяма гад се оказаха тези клостридии, довършиха моята майчица. Звънни в някоя лаборатория да ти обяснят имат ли изискване как да вземете пробата. На майка ми й я взимаха в болницата и нямам опит.

# 1 639
Панди, благодаря.
И още някой предположи някаква болнична инфекция, и на него благодаря.
Ще проверим и тази посока.

# 1 640
Къде се изпокрихте всички? Време е за вечерна спортна тренировка. Сипвам си една малка водка, че ми бръмна главата цял следобед. Пак спешности, пак всеки иска всичко да е готово на секундата. Няма да ви казвам колко сладко изядох, докато се борех със спешните задачи, че ме е срам. Наспорт от мен! Cocktail

# 1 641
  • Mediterraneo
Искаш да кажеш "вечерна спИртна тренировка", нали? Аз жулнАх един сайдер Крадец на ябълки, стига ми за тая вечер.

# 1 642
  • France
Радвам се, че утре е четвъртък Sweat Smile и поне едно от децата ще е на училище. Днес ми стопиха лагерите.

# 1 643
  • sf
Наспо/и/рт! Смуча бяло вино и си гледам мач. Добре, че е ранен, че утре в 5 трябва да съм на линия. Депресията ми лека полека се изпарява!

# 1 644
Тъй, тъй, Тарти Simple Smile СпИртуване с уред по избор - бейлисче, водка, винце, крадец, според личните предпочитания.

# 1 645
  • Пловдив
Ей тва е приказка Донси Wink да изчезва.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 20:00 от mystic woman

# 1 646
  • Германия
Добър вечер,
аз към 16 часа си получих пратката, този път на правилния адрес и все едно не съм виждала прежда, до сега не мога да спра да плета, сега спирам да изпуша една цигара и продължавам
Не съм нито по спортуването нито по спиртуването, ще си купя един бейлис и ще се включвам тогава, сега имам само мента, ама то е студено за нея, обичам я със спрайт и много лед

# 1 647
  • София
Аз съм на ... чай, топъл, с мед. 😆 Донесоха ми дюлеви листа. Обичам чая от тях и не издържах до утре.
На спортуващите чин-чин. 🥂

Домашното на детето ме просълзи ( не с грознопис, него има време да го променя).Показвам.

# 1 648

Ко прайте, дрОгарки:)
Ще разпуснат и малките деца ми се струва:( Жаки е много тъжна по този повод. Иска на училище, на хор, на пеене… много рано ги затварят, надявах се до декември да бутат още.
Яд ме е че не важат тестовете за антитела, та нали показват наличие на имунитет, това че си преболедувал?! Голямата ми дъщеря има антитела, но няма ПСР тест, и трите антигенни от август бяха минус, защото тя вече беше с яка пневмония, като я тестваха, и казаха не е Ковид. Не е дръжки! А тия антитела са от космоса…
Каза че ще изчака малко дали ще признаят и тях, нали обсъждали. И ако не ще се ваксинира с еднократна и тя, но що, като си има най- добрият, естествен имунитет. Това ме дразни недомислиците.
Но младите няма да стоят затворени всички ще се ваксинират, заради зеления сертификат. Поне всички приятели на дъщеря ми.
И всичмо ще си бачка яко, само децата ще затъпяват и затлъстяват в къщи. Това ме вбесява!

# 1 649
Донс, кажи тайната на изпаряването.
Мойта глава е компот. Трябваше да доработвам, но не би. Много съм уморена. Сипах винце.

Му сериозно ми лази по нервите.

Общи условия

Активация на акаунт