Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 543
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 620
Ули, пожелавам ти да намериш хубави дюли! Аз такива не открих, ама на разположение имам само супермаркети.
Мързелче, че един месец с тоя катетър направо инфекция ще развие! Ужас!

Скрит текст:
И за ваксинирането - майката на ММ почина ваксинирана. На който каквото му е писано

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 13:37 от gerata

# 1 621
  • Пловдив
Ени, и  за кат теб мисля...на 110%!

Мълзелотка, ама няма ли някой на частно да дойде и да го смени?

# 1 622
Гери, ако намеря да ти купя ли и на теб Simple Smile

Добри, спечели си едно бурканче даже преди да съм го направила Simple Smile

# 1 623
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дай го на някой гладен.Wink на елифчето например Wink
аз си имам един гардероб със сладкА, но са в София аз не съм. Sad
и няма как даси ги пренеса...
освен да купя дюли тук и да покажа на египтяните какво може една българка. Wink

# 1 624
Цитат
мързелче, не съм специалист, но за катетър един месец е много. страшно много. Sad
Знам. Обаче това е положението.
Тя у дома няма такъв, този 1 месец е бил в болницата, докато лежа.

# 1 625
Ох, Мързелче, много тежко.
Скрит текст:
И аз много се притеснявам за баба и дядо. Възрастни, с високо кръвно, баба ми и с диабет. В началото, когато ЛЛ правиха списъци за приоритетно ваксиниране на възрастни, тя се записа. Обаче една особа набързо я разубеди. Същата особа има сертификат за ваксина, макар че е против ваксините. Остава ми само да гадая този сертификат дали е истински, или пък е фалшив. И в двата случая постъпката й спрямо баба ми не е ок. Проведох аз еднократен разговор с баба ми в опит да й дам друга гледна точка, но не, не иска и да чуе. Ей затова ме е яд и ми е болно.
Сиросче, да се оправя бързо младежа.
Ени, вярно прилича на Киликандзера. Сирос отдавна не ни го е показвала.

# 1 626
дай го на някой гладен.Wink на елифчето например Wink
Охххххх, ни моа Joy Joy Joy
Божкеее ... ама лоша реклама няма Stuck Out Tongue Winking Eye
Само, другарки, да ви подшушна, че мен си ме "хранят" в друга тема, та не е като да съм сомалийче. Ама и сладко ще приема. Аз пък имам вишновка, селфмейд-а на бейлиса. Мога и до Египетско да фърля Simple Smile))

# 1 627
И аз от време на време се сещам за любимия Киликандзер 🤩
Добри,с тва пелте ме хвърли в размисъл.Дали да се пробвам,или да не си угаждам на акъла(Д-то в случая).Обаче лятото не правих от любимото ми ягодово сладко, защото мислех,че имам достатъчно,а се оказах с две бурканчета.Освен да взема дюли,пък като застуди и не излизаме за дълго да се пробвам 🤔
Три часа след нурофена пак вдигна Т.Спи за втори път днес,за рева дори не ми се говори.А видимо му няма нищо,в смисъл,липсва хрема, кашлица, езикът му изглежда добре 😕

# 1 628
като ви гледах снимките, всичките сте едни гладни прегладнели, само аз - баба Меца.
Simple Smile и по-стара от библията с една страница.

ренко, отпаднал е от температурата. организмът се бори. остави го да спи колкото иска, да не де, ако не иска, но вода трябва да пие. даже повече от преди, за да не се обезводни.

# 1 629
Ренко, гърлото как е? При моето, ако няма хрема и кашлица, винаги е това.

# 1 630
като ви гледах снимките, всичките сте едни гладни прегладнели, само аз - баба Меца.
Simple Smile и по-стара от библията с една страница.
Туй щот аз не съм се показвала Simple Smile

Ох Ренко, дано е нещо епизодично.

Много съм страхлива аз, много. И тревожна. Спокойна минута нямам, винаги намирам за какво да се притеснявам.

# 1 631
Ренко, гърлото как е? При моето, ако няма хрема и кашлица, винаги е това.
Абсурд да успея да го видя.В истерия изпадна само при вида на термометъра и последвалия Нурофен.Утре ще го заведа при роднина медик да го види.Баш днес е дневна смяна,а не искам да го занимавам да идва у нас след работа

# 1 632
  • Германия
Бясна съм направо,
как можеш да приемеш доставка, която нито е за твоя адрес, нито с твоите имена, че и да се подпишеш с имената си.
ДЧЛ са ми оставили някъде на майната си доставката и я броят доставена. Дигнах ги на юруш и сайта (добре, че те са отзивчиви) и ДЧЛ България и те се държаха добре. Ама не мога да нахраня ДЧЛ Германия както си знам, че ми е беден още речника на немски. Дано това поне ме накара да уча по-сериозно езика.
Най-ме е яд, че не мога още днес да си подхвана плетката.

Добри, налей ми нещо по сериозно от бейлиса, за който питах ама така и никой не ми каза на какво прилича това питие и още се чудя да си го купя ли.

# 1 633
мързелче, а какво показват изследванията? левкоцити, црп...
може ли да е с болнична инфекция, а да не се знае и да не се лекува?

# 1 634
Бабче, ако ще ги храниш писмено, мога да помогна.

Но на тях си им е практика да оставят на съседа, пред вратата и изобщо после боб да си търсиш пратката понякога Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт