Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 553
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 605
Абсолютно никой няма право да се изказва по този начин и то във форум за майки и жени. Не ме вълнува кой какъв е и за какво се бори, трябва малко човещина да имаме. А за квалификациите как неваксинираните сме тъпи, необразовани и не информирани, четем ФБ и ЕЖК... Бе няма как да накарате хората да са на вашето мнение и да блеят всички в един тон. Ето аз няма да ида в мола, на кръчма и извън БГ, но не искам да се боцна и това е. Ако се гътна след ваксината, кой ще поеме отговорност и ще го е еня? Никой! Аз и близките ми. И от ковид да се тръшна, пак е същото. Пак аз ще съм си отговорна. Защо тогава някой друг трябва да ме убеждава колко е хубаво да сме ваксинирани и да ме принуждават? Аз си решавам дали, кога и какво ще правя.
Но да се обиждаме и да плюем по едните и другите, е доста грозно. Евала на няколко мацки, като Ули и Попи, които са на противното на моето мнение, но успяват да запазят добрия тон.
И за пореден път набеждавате Контесата, която недолюбвате, но не е тя виновна и не е обиждала, за разлика от други, които даже не се трият, камо ли да ги банната! Много се разписах, пак ще ме изтрият.

Ами Ени, то това подчертаното поне на мен, ми прозвуча като да съм овца. Нали овцете блеят? /не ми се сърди Kissing Heart/. Та да, да не се обиждаме.
Подписвам се под всяка дума на Попи и Бърди.
Изнервени сме и е нормално, та това са две години вече.

Малчо е директно на АБ. Туй то. Ренко, дано ви подмине разболяването!

# 1 606
О, Сирос, какво му е на малчо? Или превантивно? Стискам палци бързо да се оправи и леко да мине.

# 1 607
Хрема и кашлица, Ули.

# 1 608
То всички сме си овце, но някои са черни, кат мене. 😁😂
Бързо да минава на малчовците.
Ние сме с ММ да прави инсталация на една къща. 3 котки, Синеочка. Мазалак! 😂

# 1 609
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да блеят всички в един тон.

е овча работа, независимо дали блеят в точно този тон или в съедната октава.

цял живот съм била на мнение, че ако Господ е искал да мислим с чужди глави, нямаше да накичи на всеки по една.

не е ли време за малко бейлисче?

# 1 610
Ехх, Сиросче...
Ени, ам'че то добре, че има черни овце ...
Тъй де, ако всички мислим еднакво, по-скоро има нещо сбъркано.

Забавлявам се да наблюдавам двойния стандарт при някои потребители. Демек истината е без значение, важно е да нападаме тези, които не са ни симпатични и да мълчим за "нашите". Уточнявам, не визирам нашата тема и никой от нея.

# 1 611
не се оправдавай!
Wink знам, че визираш мен.
по случай двойния стандарт, ще си сипя двойно. Simple Smile

# 1 612
Време е, Добри, сипи си едно и за мен.

Аз една миналогодишна вишновка имам в хладилника. Сипвам си тия дни по малко от нея Simple Smile
Чак се ядосвам, че не направих и тази година.
И искам да ида да купя дюли и да направя сладко и желе. Да видим

# 1 613
Аз продължавам да нямам ни-що за пиенЬе. Требеше да зема до като можех да щъкам без зелена книжка. 😀 Ся някой тряя ми праща.

Погледа малко на Килито го докарва. 😂

# 1 614
давай. нямаш представа с какъв аромат се изпълва кухнята, когато отвориш бурканче дюлево желе и сложиш в някой сладкиш или дори в чашата с чай. ммммммммммммм

ени, бре! откъде го изкара тоя убиец!

# 1 615
не се оправдавай!
Wink знам, че визираш мен.

Теб те визирам. Да! За виза до Египетско Stuck Out Tongue Winking Eye Пущаш разни екзотики и ние ближим огледало Sad Яяя, да дойда там да душна плумерията, па до се завъртя по пазарите, сред подправките и шаренията, при пирамидите и фараоните .... ммм, размечтах се, а обедната почивка свърши ...

# 1 616
Желето от дюли ми е най-най-любимото сладко. Даже това от сини сливи бие
Обаче никога не съм правила, защото все ми се струва голяма играчка. Обаче сега уж съм се решила. Само дюли да взема Simple Smile

# 1 617
яля, яла. Simple Smile Simple Smile на врачанско/монтански е, не на арабски. Simple Smile

ули, да видиш, че съм добра. днес, по изключение.
https://pep-4o.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

# 1 618
За баба ми...

Скрит текст:
Баба ми... е 36-ти набор. Лежа 1 месец в болница, корона вирус. Развила двустранна бронхопневмония, направила белодробна емболия... на третата седмица я преместиха в кардиологично отделение. Изписаха я с разстройство, което въпреки лекарствата за него, и досега не е спряло. От 3 дена се появи и порвръщане. ЛЛ каза, че са странични ефекти от три от лекарствата, които пие, но неможем да ги спрем, едното е за тромбове, другото за епилепсията й /лека форма/, третото за уголеменото от короната сърце. Един месец не са й сменяли катетъра в болницата. В момента е полутруп, без никакви сили... идея си нямаме какво е бъдещето.

За ваксините - не мога да не си мисля, че ако баба ми се беше ваксинирала, сега нямаше да е в това положение... или може би пак щеше... не знам. Днес едната ми колежка заяви - не искам да се ваксинирам, мога да умра! Замълчах си.

След малко отиваме до Джъмбоооо... за боклучки.

# 1 619
ули, дописах се по-горе, но може да не го видиш
https://pep-4o.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

мързелче, не съм специалист, но за катетър един месец е много. страшно много. Sad

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 14:16 от st. Dobri

Общи условия

Активация на акаунт