Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 371
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 75
  • Асеновград
Тръгнах да мия банята и се сетих, че май в Лидъл имаше ръчна пароструйка, ама късно булка Rolling Eyes Изпуснах септемврийската тема и ето последствия Smile
Те ръчните парочистачки се задържат по филиалите последно време. Не е невъзможно да се намери.

# 76
  • В градината...
Гръцкото твърдо сирене /овче с козе/ се оказа много хубаво. За пръв път виждам артикули без червен етикет, с намаление. Слагат ги над тези от текущата брошурата, хранителни.

# 77
Брадли, днес на Линкълн имаше почти цяло кашонче с гофрети( по обяд), но плюса не работеше...

# 78
Уфф - писах ,писах и го затрих. И сутринта на едната каса имаха проблем с Лидл + - на моята нямаше ( не знам как става този филм ,честно).
Скрит текст:
Иначе,само да доложа , че в К има оформяшо бельо , същата материя като в Лидл,само че цените са 9,99 за боди /клин и 7,99 за гащи с висока талия).
Само дето за пореден път се убеждавам,че половината им персонал е много ,ама много смотан - една мила служителка ми помагаше да се опознаем с касите за самообслужване ,и ми обърна внимание ,че бикините са излезли с цена 15,99  - след като на стилажа пишело друго,да ходя да си искам разликата и скреч карти .
На информацията , в час пик,само една кака,дето камо ли не ми се скара ,че тези гащи си били 15,99 ,при което след като я чаках 15 минути ,за малко да и кажа да си ги навре ....няма да казвам къде . Овладях се със сетни сили и и заявих,че там от където ги взех ,а мисля и в брошурата цената е 7,99 и или да ходи да провери или да ми върне пълната сума. Каза ми добре , даде ми 8 лв разликата и гащите и се врътна. Как , за 5 дни едни гащи не научиха колко струват ,  а Лидълци през ден им сменят цените и са в час Joy

# 79
Ох, аз не понасям да ходя на Информация в Кауфланд. Сега ще кажете и те са хора ама отношението е ад

# 80
Имам питане относно кантара Медисана с цена 39.90- преди време май го обсъждахте, но не помня с добро или с лошо беше? Някакъв проблем имаше ли?Благодаря!

# 81
За кантара и аз имам спомен ,че нещо не се говореше с много добро ..но някой ,който го има да даде по-обстойно ревю.
Аз има питане за четката за коса - електрическата ....става ли за много чуплива - къдрава коса ,но тънък косъм ??? Има ли смисъл да се разправям да я взимам въобще ( че не знам дали  мога и да я върна с тая новата политика ) ?

# 82
Имам такъв от предишно зареждане. Бързичко заминава батерията, иначе няма какво да му намеря като кусур. Показва някакви гадни кила, гадината, ама май не е в него вината... Grin

# 83
Имах поръчка за пулсоксиметъра, на Канала имаше само една празна кутийка - беше откраднат!
Съвсем малка е кутийката и предполагам устройството е леко - отворете за всеки случай, ако ще купувате.
Има намалени сладоледи извън брошура, към десетина вида поне.
Аз днес реших да се появя късно вечерта, че ме забравиха.
Купих въпросния  пулсоксиметър, защото нямах никакъв. Още не съм го разгледала, но има поне още 10-15 на Лидл Борово, ако ви трябва. Отворих и кутийката, аз все за батерии гледам, че ги крадат си мисля. Всичко е наред, има и връзка за носене май на врата. Не съм го пробвала още, нито батериите сложила, но да знаете ,че има доста бройки и утре сутрин със сигурност ще има останали още. Дори и до вечерта си мисля, само аз взех. В емаг обаче гледам има голяма промоция на тези уредчета. От 120 на 30лв намалени, но пък не съжалявам от Лидл, че взех.

Купих и пилата, тя точно до него , електрическата. Харесва ми, не съм я ползвала. Тя е в бяло несесерче , много джижано, харесва ми на вид поне. Има още две ви оставих да има и за вас))

Купих и термометър. Все питах и питах, накрая се прежалих, от този дето е електронен за чело, ухо, мерел и повърхности на предмети пише, мултифункционален бил , дрън-дрън. Бе да работи викам, че ми омръзна. Купих го, че е произведен в Германия пише, не съм имала такъв, но пък е мързелива работа, ако излезе и точен ще е супер си мисля. Дано. Има още доста.

Както си се мотах лежерно и неглиже, гледам някакви кутийки и викам да видя. Огледала с някакви листа, кат бога на виното дето го правят, ама на огледало. Ми..кич голям, ама пише, че било много добро качество, пък имаше и някакви етажерки. Огледала само три, етажерки бол. Фанка изпада в размисъл, значи са харесвани, що пък да не вземе за 00. Там имам едно просто, местя го кога се боядисвам , та да се облагородя. Понесох и него. В тролея го изпуснах, че този някаква спирачка наби и то падна, но здраво го донесох, закачих го вече. Стъклото наистина е много добро.

Купих някакви тефтери 2 с някаква като кожичка кориците, вътре и стикерчета има в джобче, бе много добри значи, бяха в целофан и вкъщи ги разгледах, много ги харесах, практични и ...добро попадение.

Вървя и гледам 2 папки, ама имам голяма чанта тип торба за папки от НМ, не се затваря дори с копче е само. Та там така малко ..трябва организация и имам органайзер, ама реших папката в черно с ципче прозрачна да я ползвам, вътре голяма тетрадка хубава, химикал черен, гума, две моливчета, острилка и голяма черна линия, бе за 5лв всичко супер е. Остана една в циклама с джаджите вътре. Взех, заради то не е папка, а нещо такова с ципче, бе ще ми върши добра работа, другото ми е бонус.

Кифлички, кафета, ааааа едно кремче с Дяволски нокът или какво е там купих, за болежки при схващане , за пръв път го виждам и взех. И шампоан с хинин Здраве купих , че бил уж на промоция,  бисквитки Сюрприз, не помня още какво но 160лв на касата и .....хубава вечер. Ама Фанка ви чете и се сеща , че трябва нещо да и дадат и се правят на отнесени. Питам аз, нещо сте давали...ами даааа, хоп 6 стикерчета, аааааааааааа щяха пак да ме минат, бе не се научиха, че вече съм на 6 уж .

Да кажа , че в Борово имаше страхотно намаление на бебешки космонавчета, на 15 лв или нещо такова. не са много плътни , ама биват, харесаха ми за тази цена, имаше избор. Всякакви якета имаше , различни големини и цени.

Та в Борово има много неща. Който нещо си търси да провери и там. Даже часовниците с гривна имаше 3 броя. Много неща, ако нещо конкретно търсите -питайте, ако съм запомнила ще кажа.

# 84
  • София
Фани, трябва ми, ще мина утре оттам.
Благодаря ти 👍

# 85
Фани, много ми е интересно да те чета

# 86
RebelHeart, със сигурност ще има. Виж на втората редица, като вървиш към дългата страна с млеката в дясно се падат, някъде по средата. Имаше много бройки, не вярвам да свършат.
Хепи, ми ти си ми приятелче, как няма да ме харесваш и четеш)))

# 87
И аз да питам за домашните комплекти за другата седмица- от плюшените ли са?

# 88
Брадли, днес на Линкълн имаше почти цяло кашонче с гофрети( по обяд), но плюса не работеше...

Мерси! Ще атакувам днес като поглеждам с едно око по пътя плюса дали работи  Joy

# 89

Та в Борово има много неща. Който нещо си търси да провери и там. Много неща, ако нещо конкретно търсите -питайте, ако съм запомнила ще кажа.
Брадва не видя ли? 😏

Общи условия

Активация на акаунт