Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 345
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Имам купон за яйца 10 броя, намален на 1.79 от 2.59
Така или иначе магазинът ми е на път към вкъщи, що да не се възползвам. Ама щом не им бачка приложението...
Нервят ме 🤣🤣

# 61
Писах оплакване, пльоснаха ми един копиран отговор.

# 62
Е какво толкова пък има с лидл плюс, че цял ден се ядосвате. Струва ли си?

# 63
  • Mediterraneo
Не знам, но и при нас тази сутрин не работеше приложението. Пред мен имаше един мъж с натоварена количка и накрая не му отчете 4 купона, каза. Аз имах 2 неща с купон, разбрах, че не хваща приложението и им ги оставих на касата. Щях да спестя евро и нещо, ама и така ги спестих като не взех нещата.

# 64
Аз щях да взимам био шоколадите от + и евентуално да видя за гофретите и някакви други неща. Ама наистина цял ден да не могат да го оправят приложението е прекалено.

# 65
На мен ми е много странно, че постоянно измислят стимули за използване на приложение, което системно не работи. 🤷Ами да вземат да го направят читаво, пък тогава да го лансират.

# 66
Отстъпката на салама с поръска е малка сума -1.50 лв, но тази седмица два пъти купувах мед (по 1 буркан) - там е 3 лева за буркан отстъпката от цената с Лидл +.

# 67
  • Sofia
На мен ми е много странно, че постоянно измислят стимули за използване на приложение, което системно не работи. 🤷Ами да вземат да го направят читаво, пък тогава да го лансират.
А де! С времето и това стана ясно, че толкова си могат.

След малко отивам пак, ама с яйцата от купона (които така или иначе купуваме) ще се пробвам утре евентуално.
И както някой каза да вземат да предупреждават ясно за неработещото им приложение, а не с бележки чак на касата /"след дъжд качулка", щото сумати неща им отиват за брак вероятно.

# 68
Шоколад със солен карамел забравих да взема, утре ще ходя пак, че ми хареса плодовото мляко от брошурата. Пулсоксиметър искам за вкъщи, ама също така искам и апарат за кръвно и второ, трето, пето... Накрая се метнах и си взех смарт часовник от К. На Лидл приложението не работи, пък в другия не можеше да се плаща с карти. Ма там кънтеше по уредбата.

Гумени боти нали се отказах да взимам, та въобще не забелязах има ли. Само видях, че мерят якета.

# 69
  • На изток от Ада
Има гумени боти.
Аз взех една нова закуска фукача по Средиземноморска рецепта, нищо особенно. Има нов шоколад Солен карамел млечен.

# 70
В приложението още им стои надписът че не работи, стояха преди малко и на касите сложени табели, обаче вече го бяха оправили. Добре че питах, че все пак успях да си взема електрическата пила и исках да имам касовата бележка там, вместо да трябва да пазя хартиената заради гаранцията.

# 71
  • София
Имах поръчка за пулсоксиметъра, на Канала имаше само една празна кутийка - беше откраднат!
Съвсем малка е кутийката и предполагам устройството е леко - отворете за всеки случай, ако ще купувате.
Има намалени сладоледи извън брошура, към десетина вида поне.

# 72
В новата брошура гледам един домашен комплект. Дали е от онези плюшените, не мога изобщо да го видя добре.

# 73
  • София
Имах поръчка за пулсоксиметъра, на Канала имаше само една празна кутийка - беше откраднат!
Съвсем малка е кутийката и предполагам устройството е леко - отворете за всеки случай, ако ще купувате.
Има намалени сладоледи извън брошура, към десетина вида поне.
Питаш на касата.
Кутията е малка и въобще ги нямаше изложени.
Ако някой иска казва на касата и му дават от едно кашонче.
Добре че попитах, иначе даже и кутия нямаше вчера.

# 74
Тръгнах да мия банята и се сетих, че май в Лидъл имаше ръчна пароструйка, ама късно булка Rolling Eyes Изпуснах септемврийската тема и ето последствия Smile Сега мисля да ви чета и да ходя по-редовно, тамън се появиха коледните меденки Gift Heart Но пък още няма декоративни тикви, а искам да се украся есенно, въобще все поводи да се ходи по-често Hands Thumbsup

Пак спечелих намаление на някакви шоколадено-бисквитени неща, дори не го погледнах какво точно беше. Беше непознат за мен пакет, а по принцип им знам продуктите и щом не ми е познато, значи не го харесвам Grin Повече ще ми хареса ако ме наградят с неща които купувам по-редовно, отколкото да пробват да ме зарибяват. Напоследък нещо купувам само мръвки и сирена от там, а те само сладко ми пробутват ¯\_(ツ)_/¯

Според мен беше крайно време да затегнат лежерната си политика на връщане, някои клиенти просто нямат съвест и толкова много неща се похабяват, все пак това е бизнес с малка надценка и не може да са щедри като Дядо Коледа непрекъснато. За толкова години не се сещам да е имало повод да връщам нещо.

A за какво ви е да си мерите сатурацията постоянно, че да имате уред вкъщи?
Ами мен ме успокоява. Сега с тази мешавица от ковиден и грипен сезон човек не знае какво да мисли като усети малко задух. А с оксиметъра като се усетя по-кофти, поглеждам цифрите и си викам, то затова ми е чоглаво и веднага се чувствам по-добре Sweat Smile

Това и преди си беше така, но напоследък е много изнервящо вече. Не съм първа младост и помня преди години едни опашки
Като вдигнат цените ще се уталожат нещата и всички ще са щастливи Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт