Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 591
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 040
Миналата година купих заради детето зелено камионче-музикална кутия, сладките не пробвах (подарих ги). Гледайте, ако вземате, дали им се въртят добре колелата, че не проверих и попаднах на една със засичащи колела (а музикалния механизъм не исках да проверявам в магазина докато я избирах, че не ми е много удобно да се разнесе мелодията, макар и за кратко).
Bradley, не виждам салам Дулано с Лидл +, има купон за шунка (1.45 лв. е , 100 гр).
С пиле Росо не съм имала проблеми досега    (и от Лидл, и от други места съм купувала).

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 09:49 от fenyx

# 2 041
  • в кукувиче гнездо
Тези цариградски кюфтенца винаги са били противни, солени и с много подправки. Веднъж взех, никой не ги яде и заминаха в кофата.

# 2 042
Миналата година купих заради детето зелено камионче-музикална кутия, сладките не пробвах (подарих ги). Гледайте, ако вземате, дали им се въртят добре колелата, че не проверих и попаднах на една със засичащи колела (а музикалния механизъм не исках да проверявам в магазина докато я избирах, че не ми е много удобно да се разнесе мелодията, макар и за кратко).
Bradley, не виждам салам Дулано с Лидл +, има купон за шунка (1.45 лв. е , 100 гр).
С пиле Росо не съм имала проблеми досега    (и от Лидл, и от други места съм купувала).

Има, има Simple Smile

# 2 043
Избирателно даден купон е това, нямам такъв, за това нямам информация за него.
Скрит текст:
На мен “избрано за теб” е за шоколадов донат и за моцарела

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 10:14 от fenyx

# 2 044
Здравейте мами, а най-вече татковци (от личен опит знам, че ползваме морето от информация на форума)! Имам купени преди време електрически ключове и контакти от лидълската марка Powerfix. Сега се хванах с предвидения ремонт, но изскочиха още поне 20-ина контакта. И съответно не ми достигат. Тези хубавинки обаче са на рамки по 2 или 3 и ако реша да заменя контактите с друга марка, трябва всичко да сменя.  Та, някой има идея откъде да си намеря такива контакти да си допълня бройката?

# 2 045
Как изглеждат.
Потърси по изобпажение в гугъл, могат да изскочат по олх, немски център и т н.

# 2 046
  • Варна
Здравейте! Изобщо не успяхме да стигнем до Влагоабсорбаторите /след цялото обикаляне/. Звънях, но ми казаха, че няма наличности.
Някой да си е взел и да е решил, че не му трябва? Много ще ни помогне точно в момента. Затова така му се бях наточила.

Търся и еър фрайер, но и той беше свършил. Не знам как за град като Варна могат да доставят по 6бр на магазин....

# 2 047
Как изглеждат.
Потърси по изобпажение в гугъл, могат да изскочат по олх, немски център и т н.
Търсих на много места, но за Немски център не се бях сетил. Те наистина имат мат Powerfix продукти. Благодаря! Ще ги преслушам и тях.

# 2 048
  • София
Бачкатор, не са в постоянния асортимент.
Може да поогледаш ако в някой филиал има изостанали.
А ако е много спешно може да поръчаш от герм. Лидл с превозвач до Бг. Имат наличности от всичко в онлайн магазина.
В Амазон също може да погледнеш.
В подфорума има и тема за превозвачите.

# 2 049
Друг вариант е по IAN номер да се търси в сайта от немския Лидл, но може да идва по-скъпо с доставка от Германия (а, писали сме едновременно с Aisha).

# 2 050
Избирателно даден купон е това, нямам такъв, за това нямам информация за него.
Скрит текст:
На мен “избрано за теб” е за шоколадов донат и за моцарела
Не е 'избрано за теб'. Там имам някакво сирене.
Странно, може би пък да е по филиали...

# 2 051
Значи вероятно е по филиали, нямам такъв купон изобщо в останалите.

# 2 052
  • Русе
Здравейте! Изобщо не успяхме да стигнем до Влагоабсорбаторите /след цялото обикаляне/. Звънях, но ми казаха, че няма наличности.
Някой да си е взел и да е решил, че не му трябва? Много ще ни помогне точно в момента. Затова така му се бях наточила.

Търся и еър фрайер, но и той беше свършил. Не знам как за град като Варна могат да доставят по 6бр на магазин....
Здравейте! Тази сутрин в един от магазините в Русе видях поне 6 броя.Влагоабсорбатори със сигурност има,явно не им се занимава или  са ви казали,че са изчерпани наличностите във вашия град

# 2 053
Аз му се чудя още на моя влагоабсорбатор. Май вкъщи ще се окаже не чак толкова важно. За часове работа събра няма и 500мл вода.
 Ако сте от София вчера имаше поне три бройки във филиала под руски паметник.

# 2 054

За тази цена може да си поръчаш на Rohnson или Twee, че дори ще имат и повече функции.

Общи условия

Активация на акаунт