Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 572
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 115
soul81, ако имаш предвид тези, които са 200 грама, в пластмасова опаковка, не само фолио отгоре, са мн хубави. Поне партидата, която беше в моя филиал.
 В понеделник бях голяма атракция на касата с детето, влагооабсорбатор, кафе машина и боровинките, чиято опаковка се разтвори и се разхвърчаха навсякъде. Един възрастен човек ми се притече на помощ, но за капак на всичко той изпусна вече събраната шепа Grinning

# 2 116
  • София
Това ни в сегашната, ни в някоя скоро минала  брошура не съм го виждала аз.
Рядко посещавам този магазин за определени неща, и днес като отидох го видях. Питах персонала, но никой не знае, четох описанието на кутията, но нищо не пише...

# 2 117
  • На изток от Ада
Dolce , при нас има джинджифилов чай
. Траяна бисквити не видях. Взех шампоан и балсам с Кленов сироп и два детски .

# 2 118
  • Sofia
Рядко посещавам този магазин за определени неща, и днес като отидох го видях. Питах персонала, но никой не знае, четох описанието на кутията, но нищо не пише...
Аха, ми кой го знае откога е...

# 2 119
Според мен на този тип не се сменят

# 2 120
  • София
Според мен на този тип не се сменят
И аз имам съмнения, че не се и за това питах персонала в магазина, но и те не знаеха.

# 2 121
Днес опитах безглутеновите панетонета. Доста добре са ги докарали на вкус особено като за безглутенов продукт. Впечатлена съм.

# 2 122
Обикновено не им се сменят крушите на лидълските плафони. Поне тези които съм гледала са били така...Те, ако се сменят, би трябвало да си го пише на опаковката с каква крушка работят.
Тази вечер връщах артикул. Попитаха ме от коя дата е...Подадох  касовата бележка. После "Защо го връщате?" и тъкмо щях да отговоря, че нищо му няма и няма дефект и последва: "Има дефект, счупено е, липсваща част, не ви харесва, няма етикет...." (дори не запомних всичко от "списъка"🙄). Абе, някак все едно ми направиха голяма услуга, че ми приемат продукта...Добре че си знам правилата за връщане, че иначе сигурно щях да се почувствам неудобно от толкова въпроси...
Лола, поне кафемашината ти е била като утеха след боровинките 😁
Насито, ще чакам отзиви за шампоана и балсама! Чудя им се...косата ми е суха и по-скоро права- пише ли за какъв тип коса са подходящи? Пак погледнах при нас към джинджифиловите чайове- ами, пак си стоят зелени чайове там...🤔 Дано да е временно, че тъкмо ни е сезон за джинджифилови чайчета, а и останалите вкъщи го харесаха много!
Взех цилиндрична възглавница...за колене май пише, че е. Как точно се използва за тази цел? Стори ми се практична- за гушкане, за подлагане под врат, глезени, колене, кръст/гръб, за разни "разчупени" пози на дивана докато се гледа филм...
На малката вчера взех от черните възглавници за гръб, направо и' "заспа" на стола с колелца. Той си е с накланяща се облегалка, но тя реално не се обляга на нея и се подгърбва когато е пред компютъра, та сега с възглавницата докато седи е с идеална стойка. 😃
Утре може да намина да си успокоя нервите покрай дистанционното обучение което щеше уж да е от петък за класа на дъщеря ми...😆

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 23:03 от dolce miele

# 2 123
  • София
Аз преди седмица връщах термометър, тъй като не бяхме доволни от него и бях подложена на мрънкане и подробен разпит защо точно го връщам...
След като дойде управителя на касата нямаше никакъв проблем, не знам защо беше това отношение на касиера преди това.
Напоследък обслужването е под всякаква критика. Остана само една верига, от персонала на която съм доволна и тя не е Лидл.

# 2 124
  • На изток от Ада
Dolce, За силно изтощена коса са.

# 2 125
  • Sofia
...ще чакам отзиви за шампоана и балсама! Чудя им се...косата ми е суха и по-скоро права- пише ли за какъв тип коса са подходящи? ...
Пише си, Долче.

# 2 126
Благодаря, значи ще си купя шампоан и балсам. На маската ще се почудя малко. 🙂
Рошличка, странното е, че служителите беше от "старите", т. е. не е някой нов който не е наясно с правилата или си придава важност...та и аз не разбрах какъв беше този разпит. 🙂
Бонбони те които са имитация на Тофифи със сърца ли са или със звезди? В магазина бяха със сърца, но съм сигурна, че съм ги виждала в брошура със звезди...🤔

# 2 127
Искам някаква седмица с хубави сладки неща, вафли, кексчета и т.н. На сладка вълна съм, обаче не ми се почват коледните джинджифилки преди да им е настанало времето.

# 2 128
Ъглова телескопична етажерка за баня, козметично огледало със стойка, чадър със светлоотразители ми се иска да има в брошурата. Или нищо изкушаващо...също ме устройва. 😄

# 2 129
Здравейте! Изобщо не успяхме да стигнем до Влагоабсорбаторите /след цялото обикаляне/. Звънях, но ми казаха, че няма наличности.
Някой да си е взел и да е решил, че не му трябва? Много ще ни помогне точно в момента. Затова така му се бях наточила.

Търся и еър фрайер, но и той беше свършил. Не знам как за град като Варна могат да доставят по 6бр на магазин....

При нас също нямаше влагоабсорбатори. Кога се обадихте ? Аз вчера на обяд звънях и днес ми дойде смс, че до седмица ще получа.

Общи условия

Активация на акаунт