Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 578
  • 2 440
  •   2
Отговори
# 2 160
Момичета каните за чай дали са електрически някой има ли представа

# 2 161
Аууу! Браво! Зарадваха ме пак с кода за Софармаси Simple Smile  Тъкмо тия продукти ми трябват сега. Другото не ме вълнува.

това за всички продукти на авен ли важи, нещо не мога да се ориентирам?
пише "на козметични продукти Авен", та е много вероятно...и отдолу -"виж всичко над 150 промо продукта".

да, и аз така подозирам /дано/. то ще се видят пълните условия другата седмица.

# 2 162
Не, каните за чай не са електрически.

# 2 163
Някой вземал ли е такъв царевичен кускус,  на какво прилича, да не е като едрозърнест качамак:

Гледам в Делукса, че пак има авокадото масло- с него не се спогодихме, колкото и да е здравословно, не ми харесва как се овкусяват с него храните.

# 2 164
Феникс, подсети ме, че имам такова животно в шкафа, още не съм го пробвала. Снимах го, прилича на поодялкано царевично зърно, доста по едро е от царевичния грис:

# 2 165
  • Перник
И аз искам пилинг за дрехи.
И да похваля този балсам за коса https://www.lidl.bg/p/cien-ti-siyaesh/balsam-s-provitamin/p211 Направи косата ми плътна от корена до върха, точно каквато винаги съм искала Simple Smile По принцип съм със сухи краища.
Шампоанът ми в момента е този https://www.lidl.bg/p/cien-ti-siyaesh/shampoan-s-provitamin/p210 и също ми харесва.

Обсъжданият тези дни кухненски уред от 40 лв. може ли да се ползва като блендер?

# 2 166
Да. Аз затова си го купих (същия модел, друга марка). Блендерите са малки за мен. Като готвя слагам поне 3 глави лук и два моркова, това количество малко чопърче ще издъхне да го смели, а то и няма да се побере наведнъж.

# 2 167
Да попитам термометърът обявен за другата седмица дали си заслужава? Някой да е ползвал марката или закупил при предишни продажби от лидл? Благодаря.

# 2 168
Леми, а има ли на опаковката указания за приготвяне на този царевичен кускус? (Тази седмица още не смогвам да стигна до Лидл)

# 2 169
Да попитам термометърът обявен за другата седмица дали си заслужава? Някой да е ползвал марката или закупил при предишни продажби от лидл? Благодаря.

Родителите ми го имат и съм го ползвала в деня, в който ми се проявиха страничните ефекти от ковид ваксината. Според обикновения термометър бях с 38,3 градуса, а според този малко под 36. Та аз лично не бих си купила за вкъщи такъв.

# 2 170
Как разпечатвате бележки от приложението? Аз не мога.

# 2 171
Evhen, ето скриншотове как (за iOS е това , може да изисква някои разрешения за достъп до снимките напр.):
Скрит текст:

Горе вдясно първо трите точки, после “сподели”

2.: след това дава различни опции:

# 2 172
Тъкмо да напиша, че съм се минала, защото си взех бамбуков органайзер за 15 лв от Синсей и видях, че моят е малко по-голям от този в брошурата на Лидл. Не знам дали това оправдава допълнителните 5 лева.
Скрит текст:

Обаче, според мен, е малко по-дълбок от пластмасовите, т.е. не е идеален за козметика. Но може лидлският да е и по-плитък.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 11:21 от pppqqq

# 2 173
  • София
Точно такъв върнах преди седмица. Вкъщи показваше с цял градус отгоре. Имаме си обикновен галиев, според който бяхме с т. 36.4 - 36.5.
Този Лидлския показваше 37.6...

# 2 174
  • софия
Звънче, не са ли обикновено алуминиеви кафеварките от този тип?
Мдаа и аз така мисля.
Звънче, сподели ако е нещо различно случайно. Simple Smile
Не, не са. Има и от стомана (stainless steal). Купувала съм от Ф, но по-голям обем. За това ще погледна тези.

Общи условия

Активация на акаунт