Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 526
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 265
Азалия, съставът е точно по вкуса на хората, за които са купени. 🙂 Благодаря ти за загрижеността, много си мила. 🤗

# 2 266
А, не е от загриженост за теб, а за мен, защото и аз получих подарък същата кутия... Не сме я отворили още. Тюх, щом ще я подаряваш, значи не става. 🙄

# 2 267
Имах предвид загрижеността ти за състава, не за мен. 😃 Говори за доста висока житейска култура да го коментираш..омиля ми. 🙂Аз познавам версията с черен шоколад, но са отлистени.

# 2 268
Ми рядко ме вълнува състава, защото не живея на южен склон в Хималаите, където пия изворна вода и утринна роса, обаче пък като го знам и е много гаден, наистина избягвам продукта. Не искам да ми поникне перушина по гърба!
Колкото за културата, не ми е удобно в този форум да цитирам оная максима къде се върти цялата култура напоследък, та... въздържам се с усилие в името на правилата! 😇😁

# 2 269
Не те разбрах, но сигурно не е и важно, така или иначе е спам. За бонбоните по темата имам сведения, че са вкусни. Отново благодаря за милия жест на pppqqq, хубаво е да има и добри хора.

# 2 270
  • ВАРНА
Някой вземал ли е от шкембето в брошурата? За колко време се сварява?

# 2 271
Някой пита има ли мая в нашите магазини. Днес имаше много. Заредих , за всеки случай. Wink Миналата година раздавах Ан съседите в един от локдауните

# 2 272
  • Козлодуй
Няма цейлонска канела Simple Smile Миналата година по това време пуснаха и заредих - гледах сега няма и взех обикновена канела Simple Smile

# 2 273
Bubeto дали чете и дали си намери бандаж за коляно. 🤔Попаднах на изостанала бройка в южните райони и се сетих, че се търсеше.

# 2 274
Аз пека чийзкейка от кутията на изварата, решиха за сефте, в чест на 100ната изядена кутия извара, да го направя ( ядеше ми се нещо кремообразно). Дано стане. Не зная какъв вид трябва да добие, ще го чела по указание 90 минути

# 2 275
  • Sofia
Уау... 90 мин.... Хепи, виж го как е след 50, ако се тресе леко не е проблем - готов е. Не го знам какъв е, ама пък какъв да е... много ще изсъхне за тия 90...

Аз пък да се оплача, че тия нарове при нас не идват... a и куматото...

# 2 276
Може ли кодът за намалението на бебешките продукти? Мерси.

# 2 277
Сега ходих, прибрах се с четири кутии бисквити-сладки и две панетонета, и забравих крема сиренето, а исках да пробвам сладките от коледната тема Rolling Eyes ММ само се вторачва в датите и за всяка кутия попита "Това за Коледа ли ще го държим?" Не, не и не, всичко е да се рупа с кафето сутрин ежедневно, то не случайно му се вика празничен "сезон" и почва по-отдалече Grin

Клинове гледах, харесаха ми обаче имам от предния път, почти неносени, макар и не в същия цвят, още им се чудя, едно пембяно си харесах, ама и блуза ще иска после... Домакински неща нямаше нищо интересно, само стар сбиротък повечето, надявам се пазят хубавите неща за следващия месец, сега е като битпазар Rolling Eyes Не знам те ли изостават или другите магазини са подранили, ама е най-малко коледно там. И аз чакам да се покаже нещо откъм украси, обаче скука. Имаше много мъжки джиджавки, инструменти и врътки. Много бързо пазаруване беше.

# 2 278
  • София
Някой от вас дали е купувал от инстантно то картофено пюре  което е по 3 бр. в кутия. Хубаво ли е?

# 2 279
Може ли кодът за намалението на бебешките продукти? Мерси.
От темата е снимката
Тази е за 35%

Тази за 25%

Общи условия

Активация на акаунт