Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 066
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Веси, и аз се шашкам за същото, но на 21 ще видим какво става?
Ти няма ли да ходиш на проверка, или в козметичното студио не те следят как минава?

# 181
Веси, и аз се шашкам за същото, но на 21 ще видим какво става?
Ти няма ли да ходиш на проверка, или в козметичното студио не те следят как минава?

Лекар ми ги махна и съм на проверка след 6 седмици чак. Rolling Eyes

# 182
ами иди по-рано ако се притесняваш, никой няма да те върне

# 183
  • Parsberg
Здравейте аз също имам много бенки по тялото.Ходих на онкодерматолог и ми каза че трябва да ги махна.Но трябва да отида единствено в София в онкоцентъра и не може да ги маха всеки хирург.Като за всяка бенка ще ми искат по 100лв.Хирургът от нашата болница каза че може и той да ги махне но незнам дали да му се доверя.Какво ще кажете дайте съвет .Аз съм от Плевен.

# 184
Аз лично не мога да те посъветвам - за себе си също не вярвам на докторите. Моят "настоя" и аз затова се реших. 2 седмици докато не излезе анализа бях на нокти. Сега не съжалявам. Имам една на гърба от същия вид и на по-плитки дънки ми жули в колана, ама за момента не мисля да я махам. Успех ти желая, каквото и да решиш!

# 185
Имам голяма бенка отстрани на носа - като топче е, грапаво, с неравна повърхност и бледокафяво на цвят. От години се чудя дали да не я махна. Във Варна ходих на 2-3 прегледа при специалисти - един казва с лазер, друг - с операция. Вече не мога да се гледам с това нещо на носа, но и не мога да избера свестен специалист, защото мненията им са много различни и ме е страх да не остане грозен белег, все пак е на лицето. Препоръчаха ми д-р Заякова, но тя е пластичен хирург, а не дерматолог. Някой махал ли си е големи бенки при нея?.

# 186
Да се похваля - сутринта  ми падна коричката на раната от самосебе си (след 20 дни). Сега имам нова кожа на мястото на гадната бенка. Скоро нищо няма да личи. Много се радвам, че го направих, но 1 месец бяха терзания, мисли, чак сега се успокоих.

Веси при теб как е?

Сега ме е яд, че не го снимах преди и след - щеше да е много по темата.

На всички решили да махат бенки - желая успех и да не са бъзли като мен!   bouquet

# 187
Аз имам снимки преди да ми падне коричката и веднага след това. Ако на някой му е интересно ще пусна няколко
Адашке, видя ли, че паднаха. Само се шашкаше Laughing

# 188
теди80, благодаря ти много за подкрепата през този 1 месец   bouquet

Никой не ме разбираше, явно само този който е минал по тоя път  Simple Smile

# 189
Аз си махнах всички бенки миналата година във Варна при д-р Пенев и не се появиха отново. Белези също нямам. Освен бенките ми махна и всички други образувания, като брадавички, капиляри и едни червенички (пак като бенки). Много съм доволна. Ако някой го интересува да ми пише, ще обесня подробно Simple Smile
Sentex , при кой д-р Пенев маха бенките си - баща или син ? Не живея във Варна от 6 години вече, но д-р Пенев баща ни беше съсед и имам много добри впечатления от него. За процедурите всички образувания с една процедура ли премахна или лечението ти беше по- продължително. Коя част от тялото лекува, защото аз искам да премахна бенки и капиляри по лицето и ме интересува дали имаш белези и рецидиви?
Благодаря предварително!

# 190
Мацки,притеснена съм.Едва една седмица мина от както ми махнаха бенките,а вече половината ми корички паднаха или пък без да искам неволно докоснах с ръка и паднаха.Та  ако се втренча в някои от тях си се виждат бледи белези,а на дуги места направо червено петно с точка,където е бита инжекцията за обезболяване. ooooh! Коричката на голямата ми бенка е доста дебела и надали ще падне скоро.

# 191
и при мен има белези - ама нали е нова кожа, все пак е горено, обаче моите не са на лицето и не ми пука кога ще изчезнат

питай доки да се успокоиш

# 192
Колкото по-дълго стоят коричките, толкова по-малък ще е белега. Поне при мен е така, но и лекарката ми каза същото. На лицето ми падна последно коричката и белега е почти незабележим, но на гърба ми се разраняваше постоянно от триенето от дрехите. Съответно сега белега ми е по-голям, но не ме притеснява изобщо. По-добре белег, отколкото бенките

# 193
Понякога доста ме сърбят коричките. Tired Много ми е и неконфортно в момента с тях,но трай бабо за хубост.Искам вече и да си почиствам лицето,да се гримирвам,но нали не е позволено. Crazy Излязоха ми дребни пъпки на челото и доки ми даде едно мазило.Там нямам бенки и се чудя дали да не започна да си мажа лицето там. newsm78 Все пак премахването на бенките беше по бузите.Как смятате?

# 194
пъпките по челото може да са от друго, за което пишем в другата тема; просто много се смесиха нещата.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт