Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 005
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Имаш ли някакви координати на д- р Заякова, освен това което си написала, и с лазер ли премахва или може и оперативно, благодаря  bouquet

# 46
aз имам точно на върха на носа и ми създава комплекси .Хелп #Crazy

# 47
а момичета, да се включа и тук, махнах си 2, не успях да махна третата, боли не се търпи с лазер, поне при мен, ако искате ще ви дам координати на лекар във  Варна, да ви кажа препоръча ми го друга лекарка и човека си ме изтърпя при всичките ми крясъци, ама и мъжо беше там, де ще иде че няма да търпи Mr. Green

# 48
МОЖЕ ЛИ някакви кординати на доктор от РУСЕ...искам да си махна една от челото и една до носа... КОЛКО СТРУВА... плс хелп...писна ми от тях вече... Cry

# 49
Русе

Окръжен Диспансер по Кожни и венерически болести, ул. „Независимост” №2

Д-р Лилилия Грозева – частен кабинет, бул. „Съевинение” №37

Д-р Румяна Касърова – частен кабинет, ул. „Воден” №1

ДКЦ 1, ул. „Възрожденски алеи” №7

Д-р Зоя Боянова, Транспортна болница

тези ли са докторите в русе който махат бенки????...

айдее де хора къде стеее  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 50
Преди доста години  повече от 5 мисля, си махнах бенки и брадавици с лазер, при доктор Пенев в кожна поликлиника във Варна. При големите и релефните останаха леки белези,за тях ходих по два пъти през около 6 месеца, тоест след като са зарастнали след първата процедура (за лицето е препоръчително  да се ходи през есента и зимата, когато слънцето не е толкова силно, за да не се пигментира и да не остават белези) . Имах и малки брадавички , като висулки по шията, те се махат с една процедура, просто изсъхват и падат. В последствие пак ми се появиха и като отидох отново при него, ми обясни че се разнасят от синджира, който нося.
Съпругът ми имаше доста голяма бенка на брадата си и при бръсненето, се случваше да я разранява. Преди няколко месеца, ходи в клиника в София, където са му я махнали с електрически нож, каза че са му сложили и местна упойка. Процедурата е била доста бърза, мястото зарастна  много бързо и не остана белег.
Успех

# 51
И аз имам голяма бенка на гърдата и трябва да я махам.Но много ме е страх,ама много.Кажете,бе хора,каква е местната упойка,как я слагат,усеща ли се нещо,ще умра от страх!

# 52
МОЖЕ ЛИ някакви кординати на доктор от РУСЕ...искам да си махна една от челото и една до носа... КОЛКО СТРУВА... плс хелп...писна ми от тях вече... Cry    Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 53
В списание По-здрави четох за уред за диагностициране на този вид тумори-дерматоскоп. Бърз и безболезнен. Мисля да си направя изследване, защото и аз имам бенки, които ме притесняват, особено една на ходилото.

# 54
аз съм махала 4 бенки /невуси/ всички оперотивно .Първата при д-р Балабанова ,но беше пропуснала да ми отстрани  един конец  което ме разочарова,затова птърсих друг специалист и попаднах на проф.Обрешкова тя махна още 3.Останаха почти незабележими белези.Сега пак искам да махна няколко от бенките си ,та професорката категорично отрича рязанито им с елнож/електрокоагулация/ или лазар а те са на лицети и наистина ме притесняват белезите.

# 55
ВМА КОЖНА КЛИНИКА
ТЕЛ:9225809
       9225445

# 56
Днес хирургично ми отстраниха една бенка, която се отлепи при кола маска. Това е препоръчвания от лекарите вариант. Дадох я за хистологично изследване. Дано всичко е наред. Много се притеснявах от манипулацията, но се оказа, че не е сташно. Болеше само упойката. Лекарят беше много внимателен и любезен. Той е хирург онколог-мисля, че е най-добре, поне съм уверена, че съм в сигурни ръце. Направи ми 4 шева, дано не ми остане белег. То не се вижда-на триъгълника е, ама все пак.
Съветвам всички, които имат някакви притеснения свързани с бенка, да се обърнат към специалист. Няма нищо страшно при самата манипулация. По-добре навреме, а не като мен да чакам да се отлепи и тогава да тичам при лекар.

# 57
Момичета моя съвет е преди да си махате бенките добре да разузнаете как стоят нещата с тях.Не е шега работа някои от тях дори са ракови образувания.Бъдете разумни.  newsm17

# 58
  • Варна
И моето мнение е, че трябва много да се внимава с премахването на бенките. Когато не е необходимо да не се премахват, но това трябва да го каже много добър специалист.
Имам доста бенки по врата и гърдите. Преди време ходих в онкологията при един много възрастен лекар, който ги гледа с голяма лупа и ми каза да внимавам много с излагането на слънце, тъй като съм руса, със сини очи, бяла кожа, съм предразположена към появата на много бенки. Нищо не каза за премахване, но от време на време се мисля за най-лошото. Има ли начин освен хистологията да се разбера дадена бенка дали е раково образование?

# 59
Всички бенки са ракови образувания, но някои доброкачествени, а други злокачествени. Преди месец си махнах 4 при хирург-онколог д-р В. Балева, не болеше изобщо. Ако са от лошите няма да ви ги махнат.Лекарката беше много внимателна и ми обясни всичко, сега ходя всяка седмица на контролен преглед. Каза ми, че по-големите папилоси излизали обикновено през пубертета. И понеже аз съм със светла коса и кожа съм пълна с тия гадости. Изследванията излязоха за 1 седмица. Сега се мажа с Контратубекс, за да ми останат по-малки белези. Нямах шевове, сега местата където бяха са малко червени, но избледняват всеки ден.
Преди да се подложа на манипулацията се консултирах с още 5-ма лекари и ходих при един известен дядо в Пловдив и Бургас, който маха бенки с негов мехлем. Той ми поиска 400 лв, щях да ги дам но на време разбрах, че завеждащата на онкологията в Пловдив води дело срещу него, защото е уморил 2-ма души. #2gunfire Дядото е известен и по форумите, така че си помислете дали да ходите при него. Казва се Цветан Каменов
Успех на всички, които са решили да се освободят от гадните бенки, супер е без тях Laughing

Общи условия

Активация на акаунт