Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой метод е по-добър за отстраняване на бенки - чрез стандартна хирургия или с лазер?
Възможно ли е да се направи хистология по време на лазерна операция?
При лазерна операция може ли да се премахне и в дълбочина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой метод е по-добър за отстраняване на бенки - чрез стандартна хирургия или с лазер?
Изборът на метод за отстраняване на бенка зависи от нейния тип, размер и местоположение. Обикновено големите, повдигнати бенки се премахват чрез хирургично изрязване, особено ако са в постоянно триене или дразнене. Лазерът е по-подходящ за малки бенки и петна, но не и за големи надкожни бенки. Препоръчително е да се консултирате с лекар, който ще препоръча най-подходящия метод за вашия случай.
-
Възможно ли е да се направи хистология по време на лазерна операция?
-
При лазерна операция може ли да се премахне и в дълбочина?
-
Как да намеря добър лекар за премахване на бенки?
-
Какви са рисковете, свързани с премахването на бенки?

не се притеснявай, аз мисля че по-голяма паника от мен няма и ти казвам, че всичко е направо смешно, но само звучи ужасно. Цялата процедура трае 5 мин (ако няма да те шият). Виж по-напред си описах случая. Упойката почва да действа веднага. Така че няма да усетиш нищо. После обгарят и край. Казаха ми колкото по-надалеко от лицето е раната, толкова по-бавно зараства. Моята, точно една седмица си стоя абсолютно червена, след което се заличи и в момента и като преминала рана от охлузване (нали се сещаш как като ти се обели коляно от охлузено стои едно розово и гладичко - така ми е в момента "раната"). Мажа с вазелин. Така ми е писано на инструкциите, за да не останел белег (каквото и да значи това). Тая седмица ще махам на лице. Ако не е финансовата страна на въпроса, на веднъж ще ги махна, но всичко е пари...