Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 386
  • 362
  •   1
Отговори
# 60
  • На погрешната планета
от доста време се чудя защо в рецептата на деси се използва тривитаминол и може ли той да се замени с deavit? ще има ли същия ефект?
Дококото знам, деавита е вит.А, а Тривитаминола са витамини А,Д и Е, сигурно и пропорциите имат значение....
Деавита не е ли витамин Д?
Правописна грешка Wink

# 61
  • на терасата
Цитат
за втори път си пускам въпшроса,дано този път някой ми отговори,мами искам да попитам за стимуланта на икаров,какво представлява и расте ли ви бързо косата от него,мога ли да го ползвам без да го слагам в маска?Благодаря предварително за отговора

Понеже нямам свинска мас правя маската със стимуланта на Икаров, рициново или бадемово масло, според "зависи". А преди съм си правила само със стимуланта. И в двата случая има ефект, засилва растежа. Малко гадничко мирише, но се изтрайва, щом е за хубост  Wink

# 62
  • София
Айде и аз да се разпиша

# 63
  • Варна
Може ли и едно мнение на ветеринарен лекар. Още не съм я пробвала тази маска , но имайки в предвид действието на отделните съставки върху кожата /а и не само/ мисля да опитам....... Отдавна не съм си правила домашно приготвена маска....Използвах червения  МИОСОТИС но вече не съм доволна, а да си кажа честно вече почти от нищо на пазара не ме впечатлява. На всички които не използват овчи продукти искам да им кажа ,че разлика между хуманните и ветеринарните препарати от този тип почти няма като изключим цената.....  . Тривитаминола който е посочен в маската и всички други подобни са за инжективна употреба което значи че са пречистени и могат дори да се прилагат вътрешно , какво да говорим за външно проложение.  Колкото до Тривитаминола - това е вит АД3Е  просто се среща под различни търговски наименования / Тривитаминол, Виалитон , АД3Е, комбизол и още много други които сигурно и аз не съм чувала...Деавита е подобен макар и не съвсем същия....Още утре ще опитам и ще си кажа мнението за действието .....

# 64
  • в къщи
Аз пък,към оригиналната маска взех да прибавям и чесън Peace.Малко гадничко мирише,ама какво да се прави...търпя го,че и всички покрай мен Mr. Green

# 65
Djenkova айде беж до Владиславово за Тривитаминол и другия път като се видим да ме заслепиш с блестяща грива!  Sunglasses Laughing
Аз за косопад пробвах мед и сок от суров картоф, но много ми изсуши косата!Намазах и 3витаминола. Имам напредък, малко спря да пада.

# 66
А колко време стоите с тази маска? Не ме тормозете да търся моля ви!

# 67
някъде пишеше 1 час, аз толкова седях, но можело и повече време

# 68
Колкото можеш повече, можеш да спиш така даже. Мисля, че минимума беше 2 часа.
Ако трябва да съм честна обаче нямам много време да седя дълго с маската и обикновено седя по 1 час, че и по-малко и пак има положителен ефект(стана ми по-плътна косата и по-малко цъфти)

# 69
На всички скептици искам да кажа, че косата  ми стана толкова лъскава, че като я сплета на рибена кост след около час се разплита сама. За сравнение - преди съм спала сплетена и сутрин бях само малко рошава!!! Правя маската от 2 месеца, общо май десетина пъти и то само с Тривитаминол!!!

# 70
  • Стара Загора
Аз стоя 2 часа Peace

# 71
  • На погрешната планета
И аз стоя 2-2,5 ч. Peace

# 72
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хихи, пробутах идеята за маската с тривитаминола на мама - направи я, стоя два часа, изми се и сега седи и се оглежда Simple Smile Каза че я чувства много живичка и пухкавка  Heart Eyes Тя принципно се оплаква от косопад, затова смятам, че ще й повлияе добре.. Аз ще си я правя утре, че сега все още ми е чиста косата, няма да я къпя Wink

# 73
  • София
Аз да ви кажа не забелязвам кой знае какъв ефект при мен. Cry А толкова й се надявах на тази пуста маска. Но продължавам да я слагам, защото моята коса е много, много суха (досега нищо не ми е помогнало и сигурно трябва да я третирам по- продължително време. Ползвам я от 1 месец, веднъж в седмицата. Стана малко по- мека, но блясък- никакъв. Но определено расте по- бързо.

# 74
  • На небето
Запалихте ме по тази маска с тривитаминола.Само ако може някоя мама от Варна да ми кажа къде има ветиринарна аптека?Ще бъда благодарна Hug
Аз си го купих от ветеринарната аптека на пазара във Владиславово.Струва 5 лв.

също така на колхозния срещу рибната борса и преди подлеза на хали Шипка като идваш от Мария Луиза в ляво

До община Приморско, има една "обединена ветеринарна клиника". Там е някъде към 4лв. и нещо.
Аз стоя различно най много съм стояла 9часа май.  newsm78

Аз да ви кажа не забелязвам кой знае какъв ефект при мен. Cry А толкова й се надявах на тази пуста маска. Но продължавам да я слагам, защото моята коса е много, много суха (досега нищо не ми е помогнало и сигурно трябва да я третирам по- продължително време. Ползвам я от 1 месец, веднъж в седмицата. Стана малко по- мека, но блясък- никакъв. Но определено расте по- бързо.

Не се отказвай и аз така, не забелязвах разлика, нито блясък, нито бърз растеж, освен че е по пухкава, но сега спря да ми цъфти (както съм казвала хиляди пъти) и се сгъсти.

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 22:10 от Tinka79

Общи условия

Активация на акаунт