Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 479
  • 362
  •   1
Отговори
# 165
kajete mi molq vi taq maska s TRIVITAMINOLA prez kolko vreme se pravi i po kolko vreme se stoi s neq
izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica prosto komputura nqma

# 166
kajete mi molq vi taq maska s TRIVITAMINOLA prez kolko vreme se pravi i po kolko vreme se stoi s neq
izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica prosto komputura nqma
По 2 пъти на седмица.По принцип по 1-2 часа се стои,аз си лягам с нея т.е около 8 часа.Прави се 1 месец и после почиваш 1.

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 23:26 от Andoniya

# 167
С удоволствие..
Прави се 2 пъти седмично и след 2-3 месеца по преценка почиваш месец,особено ако косата ти има склонност да привиква към маски.Стоиш 1-2 часа,според мен е напълно достатъчно...Успех!Дано да останеш доволна и да се сдобиеш с хубава коса  Simple Smile

# 168
Правя маската вече 4-5 пъти и съм много доволна от растежа на косата. Истината е обаче, че тя (косата ми) се държи като тийнейджърка Joy
След маската е страхотна, на другия ден омеква и се залепва за главата ми, на третия космите стават дебели като въжета, на четвъртия се омазнява и става тежка, на петия се изсушава по краищата, а корените си стоят мазни... и изобщо: всеки ден съм с нова коса  #Crazy
Всеки път изпробвах различни неща (за да разбера кое е най- доброто за мен) и стигнах до следните изводи:
1. Зехтинът омазнява невероятно и прави косата тънка и мека. Колкото и шампоан да се сложи, косата трябва да се измие отново до третия ден. Маслата на Икаров имат почти същия ефект- косата е бляскава, мека и жива, но няма никакъв обем.
2. Газта, ракията и оцетът са много важни, защото те съдействат за качественото измиване на маста. Мисля че най- много за това "работи" газта.
3. От добавките към основната смес зависи външният вид на косата след измиване. Т.е. основната смес заздравява косъма и подпомага растежа, а добавката определя външния изглед.
4. Чесънът, добавен към сместта няма същият ефект, както когато директно се намаже на скалпа.
5. Косата се заздравява още повече ако към основната смес се добави съставка съдържаща алое.

Това е от мен:) Много благодарности на Деси    bouquet
и успех на всички newsm10

# 169

5. Косата се заздравява още повече ако към основната смес се добави съставка съдържаща алое.

Ти какво слагаш?

# 170
Бях си взела преди време гел за пиене на Forever young и понеже нямам нито постоянството, нито нервите да го пия, си го сложих на главата, оказа се много ефикасен:) После обаче прочетох доста неща за алоето и се оказа че е много благотворно за косата. Така че под всякаква форма може да се добавя (без шампоан, разбира се, защото да седиш 2 часа с шампан на главата....).

# 171
здравейте на всички:)и аз следя тази тема...за растеж и сгъстяване на косата ми казаха да втривам прогестерон...но вече е спрян от производство.и все пак,ако някой може да ми каже каде да го намеря,ще бъда много благодарна

# 172
  • София
Правя маската вече 4-5 пъти и съм много доволна от растежа на косата. Истината е обаче, че тя (косата ми) се държи като тийнейджърка Joy
След маската е страхотна, на другия ден омеква и се залепва за главата ми, на третия космите стават дебели като въжета, на четвъртия се омазнява и става тежка, на петия се изсушава по краищата, а корените си стоят мазни... и изобщо: всеки ден съм с нова коса  #Crazy
Всеки път изпробвах различни неща (за да разбера кое е най- доброто за мен) и стигнах до следните изводи:
1. Зехтинът омазнява невероятно и прави косата тънка и мека. Колкото и шампоан да се сложи, косата трябва да се измие отново до третия ден. Маслата на Икаров имат почти същия ефект- косата е бляскава, мека и жива, но няма никакъв обем.
2. Газта, ракията и оцетът са много важни, защото те съдействат за качественото измиване на маста. Мисля че най- много за това "работи" газта.
3. От добавките към основната смес зависи външният вид на косата след измиване. Т.е. основната смес заздравява косъма и подпомага растежа, а добавката определя външния изглед.
4. Чесънът, добавен към сместта няма същият ефект, както когато директно се намаже на скалпа.

Това е от мен:) Много благодарности на Деси    bouquet
и успех на всички newsm10
много ми е интересно как издържате да си миете косата толкова рядко  Shocked аз на около 3 дни ..то иначе не издържам.Не, че става твърде мръсна или нещо подобно, но не мога да си представя по 5-6 дни да ходя с немита коса. Тя и прическата загубва формата си..не знам..  Shocked

# 173
Джил,от чесъна след това не ти ли мирише косата  newsm78 Аз веднъж си направих маска с чесън и след това цял месец при намокряне косата ми миришише на него  Sick

# 174
Да ви питам за маската с тривитаминол може ли да се слага на кърмеща майка? И дали помага против косопад?

# 175
  • На погрешната планета
Да ви питам за маската с тривитаминол може ли да се слага на кърмеща майка? И дали помага против косопад?
Не знам, дали може, но май кърмещите майки решиха да я правят, след като спрат да кърмят Rolling Eyes

# 176
Не знам, дали може,но май кърмещите майки решиха да я правят, след като спрат да кърмят

Това "след като спрат да кърмят"  newsm78
Аз продължавам да кърмя и си слагам спокойно от китайската маска  Peace
Забелязала съм, че и на Лора и расте косата  Mr. Green

# 177
Не знам, дали може,но май кърмещите майки решиха да я правят, след като спрат да кърмят

Това "след като спрат да кърмят"  newsm78
Аз продължавам да кърмя и си слагам спокойно от китайската маска  Peace
Забелязала съм, че и на Лора и расте косата  Mr. Green

Тази маска в BG няма ли я изобщо?Какво съдържа,за каква коса е и какъв ефект има от нея?   bouquet

# 178
  • На погрешната планета
Написах го, защото тук доста майки се чудеха дали могат да я ползват, докато кърмят и в крайна сметка решиха да изчакат докато отбият децата Peace. Така по-добре ли го обяних Wink.

# 179
Момичета, много моля някой, който има впечатления от Мегадерма да сподели! Че не ми се дават 18 кинта напразно.
И да питам за газта - да слагам ли в маската с Тривитаминола при положение, че косата ми е адски суха? Или тя не изсушава допълнително?

Общи условия

Активация на акаунт