Звездни компромати - Октомври'21

• 272 518
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 120
Дано помогнат на Сашка Васева! Не знаех, че се е развела с мъжа си.

# 121
В Блиц пише, че синът на Нели (жената на Сано) е претърпял жесток инцидент в чужбина и е с ампутирана ръка.
Надявам се да е тъпа журналистическа измислица....

# 122
Мегз
Скрит текст:

# 123
Тази вечер гледайки маскирания певец смятам че Алекс Раева намекна че Игнатова май е бременна каза изчакайте и ще разберете ..

# 124
Тъкмо тях загледах сега- колко по- забавни са новите водещи! Краси ме разсмя точно за 30 секунди:)
Александра повяхнала ми се вижда, набор ми е, а някак изведнъж се състари…
Марта пък е доста свежа.

# 125
И на мен краси много ми харесва ..
Алекс имала много палаво дете ...

# 126
Мен не успяват да ме разсмеят... Единствено в първоначалната реклама ме разсмяха с онова за "махни си маската де"...
Кактус, темата е прекрасно оформена! Беше ми приятно да си припомня позабравената романтика на влюбените известни личности (поне по-известните ми са познати 🤭) и да се запозная с други влюбени...
Албена е реагирала остро на остра нападка. Не я харесвам като личност, но подозирам че се е засегнала. Обикновено когато някой става остър ( дори и да пада на просташко ниво) е защото го е заболяло от чуждата реплика.
От снимките на Петканови ми стана гнус. Незнам, но ми паднаха в очите. Ужас

# 127
Вулева и майка и са отвратителни. Не се сещам за по-агресивни простакеси от тези двете. Как им  ги раждат главите тези гнусни обиди, не знам.
Това за сина на Нели е ужасно, дано не е вярно. Сигурно е синът и от Карамански.

# 128
Аз не го следя, сега превъртайки го загледах.
Във всички случаи са по- свежи.

Коментари за липса на деца са гадни, но интилигентен човек ще намери начин да постави на място отсрещния без да пада на ниво пълна простакеса. А тя точно колкото е обиждала и ровила в хорското бельо, едва ли има кой да я бие!
Добрв помня предаването и Сигнално жълто.
Та да не се прави на ощипана, млада мома. Не е.

За жалост на още две места пише за момчето на Нели. Ужасно е:(

# 129
Ъгълчетата на устните на Алекс Раева сочат надолу. Моите впечатления са, че това е признак на липса на щастие.

# 130
  • Пловдив
Хейли и Джъстин Бийбър празнуват 3 годишнина от сватбата си:

Скрит текст:

# 131
Алекс Раева доста се промени, не знам какви интервенции си е правила, но не изглежда свежа и май наистина не е щастлива.
А Марта пък ми харесва, опънала е бръчките и си мисля, че е щастлива с Владо.

# 132
Ужас, за съжаление е вярно това за Иво Карамански-джуниър. Ето подробности.
Скрит текст:

# 133
Пази Боже! Добре, че момчето е живо, ужасно съжалявам, за това което се е случило! Обърна ми се стомаха 😔

# 134
Да не дава Господ, но поне е жив!

Общи условия

Активация на акаунт