Звездни компромати - Октомври'21

• 272 516
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Преди време се коментираше, че Григор Димитров се е разделил с Лолита. Даже в гонг имаше статия по въпроса, базирана на наблюденията на фенове. Сега гледам турнира в Сан Диего и Лолита е на всеки мач в щаба на Григор.

# 106
  • Бургас
Снимката на Карла Бруни актуална ли е, чак не вярвам.Страхотна.
Актуална е.

# 107
  • София
Преди време се коментираше, че Григор Димитров се е разделил с Лолита. Даже в гонг имаше статия по въпроса, базирана на наблюденията на фенове. Сега гледам турнира в Сан Диего и Лолита е на всеки мач в щаба на Григор.
Е че то Гонг откакто стана собственост на Домусчиев е дъно(пишат си статии по инстаграм и фейсбук) не случайно качествените журналисти го напуснаха и си създадоха нова медия.

# 108
Сашка Васева събира 90 000 евро за операция. Открили са и тумор в мозъка. Кошмар!

# 109
Детето на Джей Ло като се появи така в началото си помислих, че като наивен тийн е видяла такава снимка и е решила, че лесничко ще постигне същият ефект:
Скрит текст:
Беше ми смешно, защото на нейните години имам такива изцепки, сега обаче -след като поддържа този гнусен  и мизерен вид вече месеци наред, вече ми изглежда нелепо и противно.
За капак-клошарските дрехи,  които явно лесно се намират и са тренди, съдейки по Бела Хадид Rolling Eyes

# 110
  • София
На мен стила на дъщерята на Джей Ло не ми изглежда като на тийн- бунтар, а като на синьокоса баба.

Ванко 1 и дъщеря, гнусно е но съвсем различна асоциация ми навяват снимките

# 111
Open Mouth Ако не беше споменала, че му е дъщеря и аз щях да си помисля друго.

Дано това за Сашка Васева не е вярно. Много тъжно. От доста време има проблем с очите доколкото знам. Сега и това. Дъщеричката ѝ по снимките в Инстаграм не ми изглежда по-голяма от 15-16 години.

# 112
Много ми хареса Дженифър Анистън,Фонда е много нелепа на снимката.

# 113
Може би проблемите с очите са в резултат на тумора. Поне при един познат беше така. Оперираха го и си е жив и здрав.
Здраве и желая на Сашка, малко не я слуша главата, но никой не заслужава такава болка.

# 114
Да, това казва- тумора притиска очния нерв и ослепява. Дай боже да събере парите. Нейните колеги не е като да не изкарват- ако се съберат всичките ще и набавят сумата.

# 115
В България не може ли да се оперира?

# 116
Ванко и Ивана приличат на сутеньор и труженичка, много кофти семейни снимки🙄🙄🙄

Преди години бившият съпруг на Сашка имаше добър бизнес и тази сума не би го затруднила особено. Две деца му е родила и гледа, не заслужава ли помощ, ако и вече да не са заедно?!
Странно ми е. Дано се развият по най- добрият начин за нея нещата.

# 117
  • Варна
Може би дъщерята на J Lo се облича така, защото всеки очаква от нея да бъде "хубавица като майка си".

# 118
  • Бургас
Трудно е за децата на известните.Особено,ако момичето е по-чувствително.Ще мине и това и ще стане уверена в себе си млада дама!

# 119
Не ми хареса дъщерята на Джей Ло.
Но ми хареса напомнянето какви бяхме ние.... та върнах лентата - дънки, кубинки, носех военна мешка на гърба си, цялата изрисувана с имена на групи и символи, изрусих си два кичура, те бяха по-скоро жълти всъщност... 🤣
Всеки минава по своя път...

Тоя Ванко1 какво демонстрира още? Що не се скрият такива...

Вулева за мен си е простакеса. Засегнали я, реагирала.

Карта Бруни се е опъвала толкова в лице, че е пострашняла 🥸 но за тялото и краката - адмирации!👏

Общи условия

Активация на акаунт