Звездни компромати - Октомври'21

• 272 531
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 90
Никога не съм очаквала кой знае какво от Вулева, така че простотиите й не ме изненадват. Но също така, тези привидно любезни пожелания от непознати за децата и кучетата, са ниска топка. За мен и двете не са стока.

Майли
Скрит текст:

Джони за корицата на ESQUIRE
Скрит текст:

# 91
Jennifer Aniston за Marie Claire Австралия
Скрит текст:

# 92
Жасмина с тази ръкавица все едно се подготвя за колоноскопията на мъжа си.

# 93
  • Rock & Roll feeling ...
От сърце ви благодаря, момичета! 
Искрено ме усмихвате ! Nature Sunny
Коментарите и оценките ви са значими за мен  Yellow Heart

Да е честит Стинг! Уникален!
Ей това прекрасно трио  напоследък озвучаваше дните ми :
Скрит текст:

Страхотни! Поздрав!

Кейт и Уили в Иралндия :
Скрит текст:

# 94
Кейт е страхотна в лилавият костюм. Purple Heart

Относно детето на Джей Ло. Ами, искрено, не ми харесва. Колкото и модерно да е в момента, никак не са ми красиви подобни "фризури". Дънки с кубинки, напълно нормално. Обаче на другите снимки тези съчетания и комбинации са ми странни.

# 95
Албена Вулева е гнусна с изказа си.
Има една мисъл:
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма!"
Алфонс Дьо Ламартин - френски поет

Толкоз по въпроса за децата и кучетата.
Не съм я срещала до сега тази мисъл, но много ми харесва, ще я запомня. Винаги съм се чудела как някои хора парадират с любовта си към животните, а реално не уважават хората, като живот. Права е Албена само, че е неуместно да се отправят подобни пожелания, но начина, по- който го е изразила е по- груб и “селски” както тя се изразява дори от този на Колагин. Аз самата също не мога да си представя да пожелая на някого “едно детенце”. Никога не знае човек какво преживява отсрещната страна, иска ли не иска ли, какво ѝ коства. На мен подобно пожелание ми звучи също толкова грубо като “айде и тази година да отслабнеш”. Направо не знам какви хора отправят подобни пожелания. Кажи едно “бъди здрав” и готово, защо трябва да се намесваш в такава интимна сфера?

# 96
И двете са супер зле - пожелателката на детенце и Вулева.
Албена не е глупав човек и ме изумява, не си ли дава сметка, колко ниско се поставя с подобни реакции и речник? Или може би я надценявам.

# 97
  • Glasgow
Отвратителни са тези подмятания от непознати, с пожелания за деца и индиректно "животът ти е празен". Няма да забравя как една жена от този форум, с която се виждах преди години по морето, ми съсипа почивния ден, буквално през цялото време говореше за това. Съжалявам, че не съм такова перде, та да и бях репликирала подобаващо.
 На Джей Ло детето е нормален тийн. Аз навсякъде виждам такива и понякога се чудя няма какво да облекат или тренда е такъв... после се сещам като тийн как държах нови пуловери цяла нощ разтеглени на табуретка, за да имат опърпан вид🤦‍♀️(гръндж времената)

# 98
  • Варна
Тес, надценяваш я! Simple Smile
Нейното е защитна реакция и поза, гарнирано с голяма доза простотия.

За щерката на Джей Ло.... Детето си е неособено симпатично и ако залитне към кифленската визия би била не толкова атрактивна. Затова е избрала да го играе бунтарка и различна. Ще порасне, ще смени стайлинга, сигурна съм.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 13:59 от Северина

# 99
На Джей Ло момичето е 1:1 Джей Ло. Все едно ѝ е одрала кожата. Същите черти и а и нищо чудно след някоя година да разцъфне и да прилича на Дженифър на младини.

# 100
От сърце ви благодаря, момичета! 
Искрено ме усмихвате ! Nature Sunny
Коментарите и оценките ви са значими за мен  Yellow Heart

Да е честит Стинг! Уникален!
Ей това прекрасно трио  напоследък озвучаваше дните ми :
Скрит текст:

Страхотни! Поздрав!

Кейт и Уили в Иралндия :
Скрит текст:

Невероятен цвят !!

# 101
Винаги съм имала Албена за сравнително интелигентна личност. Обаче не мисля, че цялата тази простия, която бълва е породена единствено с цел - внимание. Има някаква злоба в тази женица. Самота ли е, завист ли е, неудовлетвореност от личният ѝ живот? Не знам. И не ме засяга. Но тази простотия и злоба е някакъв вид защитна реакция.
Отделно, коментарът на жената за детенце е изключително грозен и нелеп. Подобни коментари могат да оставят трайни белези в съзнанието на някой.

# 102
  • Бургас
Карла Бруни за Балмейн

# 103
Карла Бруни вече тотално е като жената котка.
Кейт е много хубава. Май отдавна не се е появявала с панталон?
На Вулева проблемът й не е липсата на деца, а липсата на акъл и възпитание. Другата... и тя е като нея...

# 104
Снимката на Карла Бруни актуална ли е, чак не вярвам.Страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт