Звездни компромати - Октомври'21

• 272 505
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Какви страховити ръце има Анджелина. Като аксесоар за Хелуин са.

# 76
  • София
Днес Стинг става на 70, дано отново направи концерт у нас.
Снощи в Атина - https://www.youtube.com/watch?v=awyo7rhNNbo

# 77
Аз пък си мисля, че при Ким и Кание развода е с цел пи ар знам ли. Точно преди да излезе албума му “Донда”, с песни за изневерите му. Ще видим.

# 78
Не ми харесва как изглежда дъщерята на ДжейЛо, но си припомням себе си на тези години и я разбирам по-добре. В днешно време няма много бунтари, а преди беше норма. За мен тя отхвърля прекалената грижа за външния вид, която вижда у известните си родители. Тя е в период на търсене на собствената си индивидуалност. Може пък да излезе интересен артист от това дете, когато се открие! Спомням си, че имаше клипчета, на които пее добре.

# 79
  • София
Рачков и приятелка.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ау, каква любов струи от тези двамата. Единият с ръце в джобовете, а другият се чуди какво да прави с неговите.
Вулева е много зле. Държи се точно като стара мома, каквато тя всъщност е.

# 80
Пак тя, и аз точно това си помислих. Стана ми интересно кой ги снима също така. Защото явно се познават и подхилкват на нелепостта на ситуацията.
Така ми изглежда на снимката, де, може и да не е баш така.

Джилиън Андерсън в ужасна фотосесия...

Ким и рапърчето не знаех, че са се развели. Кой на кого взе парата?

# 81
Абена Вулева не стана ли мюсюлманка? Какъв е този непристоен език?

# 82
Не виждам нищо грозно или странно във вида на дъщерята на Джей Ло. Сега ако сравняваме с български тийнейджърки, които следват дубайския типаж, да - странно изглежда.

Сините и зелените кичури са много модерни в момента, дъщеря ми също е с такива.

# 83
Не ми харесва как изглежда дъщерята на ДжейЛо, но си припомням себе си на тези години и я разбирам по-добре. В днешно време няма много бунтари, а преди беше норма. За мен тя отхвърля прекалената грижа за външния вид, която вижда у известните си родители. Тя е в период на търсене на собствената си индивидуалност. Може пък да излезе интересен артист от това дете, когато се открие! Спомням си, че имаше клипчета, на които пее добре.
Чак такава осъзнатост на тази крехка възраст? Това са разсъждения на възрастен човек. За мен опитва да привлече внимание, просто с други хватки, което също е суета.
Все тая, пубертет.
Е, разбира се - за мен не изглежда добре, никак. За много други си е ок, не вярвам личният вкус да е тема за спор.
Много далеч съм от дубайската естетика и има море разновидности между нея и това на което прилича дъщерята на Джей Ло. Simple Smile

# 84
На мен ми прилича на съвсем нормална тийнейджърка - дънки, кубинки, специфичен цвят/прическа.

Между другото преди 30 години, пак долу горе изглеждахме така.

# 85
  • София
Къде живее Анджелина? Тя е с есенно палто, дъщеря й с голи рамене - странна работа.

# 86
  • DE
На мен ми е нормална дъщерята на Дж Ло. Дете като дете.

# 87
Анджелина е кожа и кости, сигурно ѝ е вечно студено, никаква подкожна изолация. Глезените ѝ изглеждат толкова крехки.
Тя е с есенно палто, дъщеря й с голи рамене - странна работа.

# 88
  • Варна
Анджи да качи 5-7 кг и ще е идеална. Все още е много красива. Heart

# 89
Рачков и приятелка.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ау, каква любов струи от тези двамата. Единият с ръце в джобовете, а другият се чуди какво да прави с неговите.
Да, никаква химия, никакво чувство между двамата. Сега, за да компенсират пред себе си и другите, най-добре една сватба да вдигнат - все пак съзтезанието с бившите е страхотно нещо.

Кактус, много интересно начало на темата! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт